Sanjarka,
Kak se drzis? Meni su vec zivci napeti od cekanja, stalno otvorim i ocekujem dobre vijesti 😁
Sanjarka,
Kak se drzis? Meni su vec zivci napeti od cekanja, stalno otvorim i ocekujem dobre vijesti 😁
Nemam pojma. Pravim se da nije nista i da se ne događa 🤕🤕🥴 pa tako guram...
Palac me boli od refreshanja maila, od utorka koji je bio kao najraniji rok za rezultate. Izgleda da ce doc u najkasnijem roku za 2-3 dana 🤕.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bok cure!
I ovdje da se javim. Beba je super, sve odgovara tjednu i danu(8+2) i srce kuca lijepo ma odlično💖
Idući pregled mi je 28.05., a termin 9.12. 🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Evo i moga trbusica https://ibb.co/5kZ805P
Bila danas na pregledu. Brzinski me pregledao nisam ni sliku dobila ali sam vidjela na ultrazvuka svoju malu ljubav. Dao mi je uputnicu za bolnicu za anomaly scan u 20tjednu. Pa cu se u ponedjeljak naruciti. Nije mu se dalo nista mjeriti, rekao je da cu ici na taj pregled pa da nema smisla. Malo sam iskreno bila tuzna jer sam se nadala barem slici i da mi kaze koliko mi je duga beba ali nista. A dobro pricekat cu jos 2 tjedna.
Sljedeci pregled mi je kod socijalnog 8.6.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Hej cure,
evo mi gotovi sa pregledom :) rastemo ko gljiva ❤️https://ibb.co/tQHS9mX
Sljedeci tjedan se narucujem na kombinirani u Merkur pa cemo vidjeti malo detaljnije no koliko je gin vidjela sve je uredu 🥰
Pišite me za sljedeci termin 27.5 ☺️
Čestitam na super napredku bebice 🥰 krasna jeee
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Bok cure!
I ovdje da se javim. Beba je super, sve odgovara tjednu i danu(8+2) i srce kuca lijepo ma odlično💖
Čestitam 🥰 termin ti je dan prije mog rođendana 🥰
Evo i moga trbusicahttps://ibb.co/5kZ805P
Bila danas na pregledu. Brzinski me pregledao nisam ni sliku dobila ali sam vidjela na ultrazvuka svoju malu ljubav. Dao mi je uputnicu za bolnicu za anomaly scan u 20tjednu. Pa cu se u ponedjeljak naruciti. Nije mu se dalo nista mjeriti, rekao je da cu ici na taj pregled pa da nema smisla. Malo sam iskreno bila tuzna jer sam se nadala barem slici i da mi kaze koliko mi je duga beba ali nista. A dobro pricekat cu jos 2 tjedna.
Tu smo negdje po trbušićima 😀 šteta da je bio brzunski pregled, ali makar si vidjela na ekranu bebicu 🥰
Tu smo negdje po trbušićima 😀 šteta da je bio brzunski pregled, ali makar si vidjela na ekranu bebicu 🥰
Daaa i tvoj je bas krasan trbusic i napokon se vidi😍 Nas dvije se pratimo, nije velika razlika :)
Kada ti imas pregled? Je ti gin. sta spominjala taj pregled na poliklinici? Ja nisam imala pojma da se to mora u bolnici, mislila sam da cu sve kod svojega napraviti...
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Bok cure!
Čestitam 🥰 termin ti je dan prije mog rođendana 🥰
Hehe Lisa i moj muž je rođen 10.12 🥰
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Daaa i tvoj je bas krasan trbusic i napokon se vidi😍 Nas dvije se pratimo, nije velika razlika :)
Kada ti imas pregled? Je ti gin. sta spominjala taj pregled na poliklinici? Ja nisam imala pojma da se to mora u bolnici, mislila sam da cu sve kod svojega napraviti…
Nije mi spominjala jos je vjerovatno bilo rano za to, iduci pregled mi je 19.5. Tada cu taman biti u 20.t pa cemo vidjeti. Sad zadnji put mi je dosta detaljno gledala sve i rekla je da cemo iduci put sve bolje vidjeti.. javi mi svakako kad budes isla kako to ide i gdje 😀 svaki put se pogubim haha
Sortiraj odgovore
Najstariji