Tommy predivna ti je bebica i cestitam na dobrom pregledu 😘😘
Kiky busica ti je preskatka, jedva cekam da se i meni pocinje vidjeti i da osjetim barem te baloncice sto spominjete.
Jambica nema puni ljudi, ali nije ni da je prazno. Meni nasprem Zagreba divota zivjeti na moru, pocevsi od guzvi, prometa, soc. Ustanova sve je nekako lakse, zrak, vrijeme ma sve mi je top. Ja se preporodila.
Uzivajte u danasnjem danu i fino se napapajte 😘😘😘
Evo dosadno pitanje koje ste vi vjerovatno već prostudirale. .. Ja nemam pojma kolika će mi bit naknada za porodiljni prvih 6 i drugih 6 mjeseci…. To se sve nešto mijenjalo. Npr. ako sam prijavljena na 6000, i zastalno? Jel ima neki maksimalni mogući iznos ili ide 100 posto bez obzira na plaću. Ne kužim, upomoć 😭😭😭
Koliko sam ja upoznata s tim, prvih 6 mj ćeš dobivat tih 6000kn,a drugih 6 mj cca 5600 jer je to kao maksimum.. Neka me netko ispravi ako griješim.. A dal znate koji je iznos komplikacija? 70% prosjeka plaće ili? Negdje sam naišla na taj podatak🤷♀️
U pravu si za prvih 6 i drugih 6 mjeseci. A komplikacije su najvise 4230 kn, bez obzira sto ti je prosjek place veci od tog iznosa.
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Pozdrav trudnice drage,znam da upadam kao padobranac medu vas. Ali dosla sam se samo javiti i vidjeti kako nam je Sanjarka i kako napreduje trudnoca. Draga nadam se da je sve okej do sada bilo i da ste ti i bebica dobro i da rastete? Jesi saznala spol? Nesto sam pohvatala da si radila panoramu, jesu ti stigli razultati?
Iskreno se nadam da je ova trudnoca daleko bolja i da je sve okej s bebicom ❤❤🥰🥰🙏
Draga moja Ines ❤️ Cesto te se sjetim. Kako ste vas dvi? Jeste se uhodale? Nea je sigurno prava dobrica kakva je bila u i bušici 🥰
Kod nas nazalost ni ovaj put ne moze jednostavno i bezbrižno 😪
Da 12 tt nam je izmjeren povecani nuhalni nabor 😭
Sad cekamo panoramu svaki sat, i nadamo se i molimo za dobre rezultate 🙏🙏🙏🙏 pa dalje korak po korak uz Bozju pomoc 🙏
Hvala ti sto si nas se sjetila ❤️
Prije 3 dana trebao je biti termin poroda moje bebice, a ja umjesto toga strepim i za svoju drugu bebicu 😔
Stvarno se nadam da ce sve biti dobro.
Ljubim vas dvi cure ❤️
Ajme draga ne mogu vjerovat pa opet prolazis kalvariju 😢😏 stvarno nisi to zasluzila ❤
Polako sve proljetnice imaju svoje bebice u rukama i kad se sjetim da si i ti trebala biti jedna od nas dode mi tesko 😢😢
Nadam se da ce biti sve dobro, koliko god se cinilo beznadno i tesko 🙏🙏 znas kako sam ja uvijek govorila sve ce na kraju bitu dobro, jer ako nije dobro, onda nije kraj 🙏💪❤❤ drzi mi se, svratit cu koji put svakako prolistati da vidim kako se razvija situacija 💪❤❤❤
Mozete vi to 💪
A nas dvije smo super, sve vise gugucemo i lijepo napredujemo. Uhodala se jesam, kao da sam imala jos djece prije nje, a ona mi prva 🤣 sve nekako dode prirodno da covjek stvarno ostane fasciniran. Ma samo nek je ona meni zdrava i ja sretna ❤❤
Nea 💗
Freya cestitam na dobrom pregledu i malom srceku. Vec je to komad bebice ❤️ bas mi je drago.
Kiky imas divnu busicu 🥰
Hvala draga 💞💖🤗 jaako smo.sretni!
Mislim na tebe i vjerujem da će rezultati panorame biti dobri, da mi se ne brineš💖🥰😍😘😘
Grliiiim 💞
Lucija 16.12.2021.💗
Freya cestitam na dobrom pregledu i malom srceku. Vec je to komad bebice ❤️ bas mi je drago.
Kiky imas divnu busicu 🥰
Nisam bas puno upratila sta se desava al molim te ne sekiraj se ♡ Bit ce sve bolje nego sto mislis..Ne znam sta se prije desilo a tobom pomalo koliko sam skontala izgubila si prvu bebu bas mi je zao iskreno.
Zelim ti od srca da ave bude uredu i da nalazi dodju dobri.
Bas imam prijateljicu kojoj je nuhalni bio visok nesto dosta i slali je na double koji je bio granican i na kraj amnio koja je pokazala da je sve uredu i na kraju je i bilo sve uredu ♡ Tako da zelim ti da sve bude dobro i da se do kraja nista vise ne sekiras.
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Ines je bas sam nekako mislila da sam prosla tezi dio i da ce ovaj put bit sve savrseno.
Al evo ovaj put je puno teže sve skupa jer busica raste, bebica se vec javlja a ja ne znam kakav ce nam bit ishod 😪
No svoje sam oplakala, sto te ne ubije to te ojača i sad zaista hrabro i spremno cekam sta god da bude.
Hvala ti na podrsci puno ❤️❤️❤️❤️
I Slazem se, nije kraj kako god da okrenem 😊
Si vidila kako je to fascinantno zapravo 😍 mi žene smo jednostavno rođene za tu ulogu ❤️
Ljubi svoju curicu puno puno i Uzivaj u svakom trenutku s njom, zaista je to neprocjenjivo 🥰❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kiky imas divnu busicu 🥰
Nisam bas puno upratila sta se desava al molim te ne sekiraj se ♡ Bit ce sve bolje nego sto mislis..Ne znam sta se prije desilo a tobom pomalo koliko sam skontala izgubila si prvu bebu bas mi je zao iskreno.
Bas imam prijateljicu kojoj je nuhalni bio visok nesto dosta i slali je na double koji je bio granican i na kraj amnio koja je pokazala da je sve uredu i na kraju je i bilo sve uredu ♡ Tako da zelim ti da sve bude dobro i da se do kraja nista vise ne sekiras.
Hvala ti draga Lockica. Uvijek je utjesno cuti pozitivna iskustva ❤️❤️❤️
Imam dvoje zdrave djecice iz dvije skolske trudnoce i virujem da ce tako biti opet.
Za trecu sreću se ocito moramo malo namuciti, imala sam spontani prije 8mjeseci, ta bebica je rano odustala od nas, al uvjerena sam da ova nece i da nas samo malo zeza 😊
Seka i braco je zeljno cekaju i bit ce sve u redu, mora ❤️
Hvala vam svima jos jednom, divne ste!
Uzivajte u vikendu 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bok cure!
I ovdje da se javim. Beba je super, sve odgovara tjednu i danu(8+2) i srce kuca lijepo ma odlično💖
Idući pregled mi je 28.05., a termin 9.12. 🥰
Čestitam 🥰 termin ti je dan prije mog rođendana 🥰
Imamo isti dan rodjendan 😁
Cestitke svima na dobrim pregledima! 🥰
👦 11/2017 👶 9/2020
Kiky imas divnu busicu 🥰
Hvala ti draga Lockica. Uvijek je utjesno cuti pozitivna iskustva ❤️❤️❤️
Imam dvoje zdrave djecice iz dvije skolske trudnoce i virujem da ce tako biti opet.
Za trecu sreću se ocito moramo malo namuciti, imala sam spontani prije 8mjeseci, ta bebica je rano odustala od nas, al uvjerena sam da ova nece i da nas samo malo zeza 😊
Seka i braco je zeljno cekaju i bit ce sve u redu, mora ❤️
Hvala vam svima jos jednom, divne ste!
Uzivajte u vikendu 🥰
Svi navijamo za dobre rezultate ❤️
👦 11/2017 👶 9/2020
Sanjarka 🥺❤ sve će na kraju biti dobro! Ako nije dobro, nije kraj! 🤗
Samo da vise stigu ti rezultati da si skines taj teret s leđa ❤🤞
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore