Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    30. Travanj 2021. 10:27

Ane_ši

SamoMalo

I naprijed i nazad je ok kad je posteljica. Bitno da nije na uscu :)
    To samo znaci da bi mogla kasnije osjetit udarce jer ih amortizira posteljica

Ajme super hvala zato mi je dr rekla da cu bebu osjetiti iz 18 tjedna. Ja njega vec sada lagano osjećam da luduje u trbuhu

Tako ti je i meni sprijeda 😀 meni je rekla oko 20t da racunam da cu osjetiti, al evo ja sam zadnja dva dana osjetila ali bas lagano, tako da to oko 20t misli bas na pravo udaranje 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Tratinčica12
    30. Travanj 2021. 10:37

bumac95

Večer cure, nadam se da sve spavate u ovo doba. Glavobolja me ubija večeras, pa ništa od spavanja za sad.
    Bacam svježu sliku “trbuščića” jer su mi taman večeras stigle trudničke tajice pa sam slala frendicama 😂
    Naspram vas ja izgledam spremno za porod 😂🤦🏼‍♀️
    Još koji dan i ravno polovica 🥰
    Usput sam i dodala pozadinu jer malac od 4 godine upada u kadar 😅
    https://ibb.co/RPhcb0R

Preslatko 🥰🥰
    Di si uzela tajice? ☺

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Orhideja13
    30. Travanj 2021. 11:09

Jutro. Moj pregled dobro prosao ako mozemo tako reci..  Za 5 min sve bilo gotovo.. Tako Sam ljuta, nista Mi konkretno nije rekla, osim sve je uredu 😭😭 tako Sam se radovala I saznanju spola, da Mi ona rekla Jo's je rano 😭😭😭.
    Sljedeci pregled 01.06.kad ce me poslati na detaljniji uz. Bas Sam razocarana u ovaj pregled 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• buhtlica34
    30. Travanj 2021. 11:19

Tonkica111

Evo dosadno pitanje koje ste vi vjerovatno već prostudirale. .. Ja nemam pojma kolika će mi bit naknada za porodiljni prvih 6 i drugih 6 mjeseci…. To se sve nešto mijenjalo. Npr. ako sam prijavljena na 6000, i zastalno? Jel ima neki maksimalni mogući iznos ili ide 100 posto bez obzira na plaću. Ne kužim, upomoć 😭😭😭

Mislim da će ti prvih 6 mjeseci biti 6000 (ako ti je to prosječna plaća), ali za drugi ne znam. Mislim da ako je veća od prosječne hrvatske onda ide najveći iznos (to je negdje oko 4500 čini mi se), a ako nije onda nešto razmjerno ide. Ali možda sam skroz u krivu, ako jesam nek netko tko je prošao to ispravi :D jer i ja sam sada cijela u tim financijskim nedoumicama, pogotovo jer mislim od 7.mjeseca otvoriti komplikacije, pa gledam kako ću i šta ću

Lorre
    30. Travanj 2021. 11:24

Tonkica111

Evo dosadno pitanje koje ste vi vjerovatno već prostudirale. .. Ja nemam pojma kolika će mi bit naknada za porodiljni prvih 6 i drugih 6 mjeseci…. To se sve nešto mijenjalo. Npr. ako sam prijavljena na 6000, i zastalno? Jel ima neki maksimalni mogući iznos ili ide 100 posto bez obzira na plaću. Ne kužim, upomoć 😭😭😭

Koliko sam ja upoznata s tim, prvih 6 mj ćeš dobivat tih 6000kn,a drugih 6 mj cca 5600 jer je to kao maksimum.. Neka me netko ispravi ako griješim.. A dal znate koji je iznos komplikacija? 70% prosjeka plaće ili? Negdje sam naišla na taj podatak🤷‍♀️

Baby N 💙

bumac95
    30. Travanj 2021. 11:27

Jackie naručila sam ih preko aboutyou. Marka je Mamalicious i ispadnu nešto manje od 100 kuna jedna :)
    Zadovoljna sam! :) 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

little baby
    30. Travanj 2021. 11:31

Jel moguce da se beba osjeti oko pupka u ovim tjednima? Vec par puta sam ovaj tjedan osjetila nesto lagano oko pupka pa sad nisam pametna jel beba ili crijeva. Znam da sam prosla dva puta osjecala skroz dole prve udarce,i nedavno tocno s 14 tj sam osjetila skroz nesto dole s desne strane i mislim da je to bila bebica,i poslije toga par puta oko pupka

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Tratinčica12
    30. Travanj 2021. 11:31

bumac95

Jackie naručila sam ih preko aboutyou. Marka je Mamalicious i ispadnu nešto manje od 100 kuna jedna :)
    Zadovoljna sam! :)

E super, hvala ☺ baš ću pogledati 😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Tonkica111
    30. Travanj 2021. 11:48

Lorre

Tonkica111

Koliko sam ja upoznata s tim, prvih 6 mj ćeš dobivat tih 6000kn,a drugih 6 mj cca 5600 jer je to kao maksimum.. Neka me netko ispravi ako griješim.. A dal znate koji je iznos komplikacija? 70% prosjeka plaće ili? Negdje sam naišla na taj podatak🤷‍♀️

Uu pa to mi je skroz dobro ako bude tako 🤗 odradila bih možda do 8.og mjeseca šta imam i papa...bit ću nekih 7 mjeseci trudna... Komplikacije pa lagano prodiljni... Veselim se ne radit malo 🤣🤣

Haru
    30. Travanj 2021. 11:52

Lorre

Tonkica111

Najviše što se može dobiti na komplikacijama je 4250kn. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.