Hej cure koje prenatal tabete pijete, ja sam kupila novalac ali imam uzasnu nesanicuu i znam proljev dobit zbog njihpila sam 2 tjedna i budila se svaki dan u 3 ujutro sad nepijem zadnjih 3 dana spavam ko beba cijelu nocc... pa me zanima koji prenatali ne izazivaju nesanicu i nisu tako jaki za organizam pomozite te pliz ako znate jer zelim piti a neznam koje bi uzela i da ako nekom trebaju novalac mogu poslat postom jer imam nekih 20 komadaa jos
🤰🍀 👶 🌸
www.roda.hr one su stvarno odlične. Ima i rodina grupa na fejsu (kako neki kažu sekta , al nije jer sam more odgovora preko tražilice dobila preko grupe) . Znači njihovu stranicu najbolje prokopati i pogledaj film na youtubeu mliječna staza. U rodilištu obavezno vuči sestre svako hranjenje da dođu provjerit hvat. Ne smije Vas bolit bradavica dok sisaju. Čim boli ne valja hvat i napravit će vam bebica ranu (osjetljivije su bradavice u prvim danima)
Odlično, hvala ti 🤗
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Cao cure🥰
Jel neka radila torch da se razumije u nalaz imam nedoumicu do sutra dok ne odem doktoru? 😞
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
Mlijeko pijem jedino u kavi, općenito u prehrani mi ne paše pogotovo i sad ima utjecaj na rad štitnjače (na terapiji sam). Pijem jogurte i kefire i time nadoknadim. Ako to pitaš jer misliš da ćeš imat više mlijeka, nećeš. Mlijeko se stvara kako beba sisa. Kako isprazni toliko se napuni. Znači i da su ti sise šljive opet bi imala mlijeka :D Pravilan hvat bebe je sve što trebaš proučit i dobro dobro se pripremit (mi imamo 2god staža, sa sisetina na šljive)
Ma ne pitam zbog dojenja, Ima do toga Jos 🙈 vec onako, zbog kalcija.. I ja Imam problem Sa stitnjacom Ali nisam primijetila da Mi ista smeta, 🤷♀️
Ne konzumiram mliječne proizvode, mlijeko ne pijem pogotvo... smeta mi probavi kao i skoro 90% ljudi koji su alargicni, a da i ne znaju. Tek kada se krenu raditi malo detaljniji nalazi onda se otkrije, ali većinom se već uradi nemjerljiva šteta organizmu.
Kalcij mi je na gornjoj granici...
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Hej cure koje prenatal tabete pijete, ja sam kupila novalac ali imam uzasnu nesanicuu i znam proljev dobit zbog njihpila sam 2 tjedna i budila se svaki dan u 3 ujutro sad nepijem zadnjih 3 dana spavam ko beba cijelu nocc… pa me zanima koji prenatali ne izazivaju nesanicu i nisu tako jaki za organizam pomozite te pliz ako znate jer zelim piti a neznam koje bi uzela i da ako nekom trebaju novalac mogu poslat postom jer imam nekih 20 komadaa jos
Ja pijem solgar prenatal, ne mogu rec da sam primjetila neke nuspojave, al ko zna mozda ih i ima, ali ja ne pripisujem tome. Spavanje mi je i inace koma, al to mi je zbog leđa, ne mogu se nikako namjestit pa se vrtim cijelu noc.
Hej cure koje prenatal tabete pijete, ja sam kupila novalac ali imam uzasnu nesanicuu i znam proljev dobit zbog njihpila sam 2 tjedna i budila se svaki dan u 3 ujutro sad nepijem zadnjih 3 dana spavam ko beba cijelu nocc… pa me zanima koji prenatali ne izazivaju nesanicu i nisu tako jaki za organizam pomozite te pliz ako znate jer zelim piti a neznam koje bi uzela i da ako nekom trebaju novalac mogu poslat postom jer imam nekih 20 komadaa jos
Ja pijem prenatal od dietpharma i meni je super nemam nikakve nus pojave, spavam kao zaklana 😂
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
Ja pijem Novalac. Pila sam i u prvoj. Sad pijem puno više dodataka uz njega. Ne smeta mi ništ osim kendurala C natašte. Iza obroka mi inače odgovara. Moja od 20.tj preporuča pit željezo a ja sam počela još u 9. tjednu
Ja pijem prenatal od dietpharma i meni je super nemam nikakve nus pojave, spavam kao zaklana😂
E te sam pila proslu trudnocuu i u 3 ljekarne nisu imali morat cu potrazit meni su te bile najbolje pila proslu cijelu trudnocu i jos kad sam dojilaa ali eto sad uzela te novalac preporucila mi ta u ljekarni ali eto nikako mi nisu sjelee
🤰🍀 👶 🌸
Mlijeko pijem jedino u kavi, općenito u prehrani mi ne paše pogotovo i sad ima utjecaj na rad štitnjače (na terapiji sam). Pijem jogurte i kefire i time nadoknadim. Ako to pitaš jer misliš da ćeš imat više mlijeka, nećeš. Mlijeko se stvara kako beba sisa. Kako isprazni toliko se napuni. Znači i da su ti sise šljive opet bi imala mlijeka :D Pravilan hvat bebe je sve što trebaš proučit i dobro dobro se pripremit (mi imamo 2god staža, sa sisetina na šljive)
Ma ne pitam zbog dojenja, Ima do toga Jos 🙈 vec onako, zbog kalcija.. I ja Imam problem Sa stitnjacom Ali nisam primijetila da Mi ista smeta, 🤷♀️
Ne konzumiram mliječne proizvode, mlijeko ne pijem pogotvo… smeta mi probavi kao i skoro 90% ljudi koji su alargicni, a da i ne znaju. Tek kada se krenu raditi malo detaljniji nalazi onda se otkrije, ali većinom se već uradi nemjerljiva šteta organizmu.
Kalcij mi je na gornjoj granici…
Ja sam primjetila da od mliječnih proizvoda dobijem teški zatvor i smrdljive vjetrove još prije 2 godine i od tada ne pijem niti jedem nešto mliječno. Jedino šta mi odgovara je zrnati sir. Kada se zaželim čokolade onda trpim poslije . Pazim da uzimam proizvode bez laktoze ali mliječni proizvodi bez laktoze mi isto smetaju. Uz to primjetila sam da imam intoleranciju i na zob i voće
. Tako da znam muku mučiti s zatvorom pogotovo sada u trudnoći kada mi dođe želja za nečim.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Cao cure🥰
Jel neka radila torch da se razumije u nalaz imam nedoumicu do sutra dok ne odem doktoru? 😞
Možeš ga uploadat da vidimo ?
Sortiraj odgovore
Najstariji