Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    FlipFlop
    22. Travanj 2021. 17:27

Zara moj muž je bio baš sretan, vidim da mu je puno značilo da je mogao biti prisutan da se konačno osjeća dijelom te trudnoće. Ovako mi je u više navrata rekao da se osjeća kao neki promatrač, ne može mi olakšati mučnine, ne može se naspavati umjesto mene itd. Otkad ga je vidio stalno planira što će njih dvojica kao muški zajedno raditi 🤪 ima planove već do djetetove desete godine 😅

Kiky ja dosad nisam osjetila, ali recimo jučer kad sam bila na ultrazvuku i kad je doktor pritisnuo onom sondom trbuh, točno sam osjetila pokrete ispod sonde a i vidjela ih na ekranu 🥰 Sad se ipak ne bih sama toliko stiskala po trbuhu da ga opet osjetim, pričekat ću još malo da on ojača, nadam se da će i to skoro doći. 

FlipFlop
    22. Travanj 2021. 17:29

CarpeDiem

Čestitam curama na urednim pregledima.🙌🍀
    Curice se duže skrivaju, muškići se odmah ponosno pokažu 🙉 tako da ako vam se bebe skrivaju vrlo vjerojatno da su stidljive curice 🌸

U mom slučaju se to pokazalo točno, mališan nam je jučer ponosno pokazivao pišu u prvom planu 🙈 kaže doktor ovo je neka samouvjerena beba

Lisa27 👶🧸🎀
    22. Travanj 2021. 17:54

Kiky 🥰

Cure, da li osjetite vec udarce svoje bebe? Ja kad stavim ruku nize ispod pupka osjetim pod rukom lagane udarce 🥰 jos se ne mogu vidjet na trbuhu ali pod rukom ih bas osjetim kad se umirim

Ja jos ne ali jedva cekam 😀 ponekad osjetim kao neke procese, leptirice i slicno 😀 i to uglavnom uvecer. Za udarce mi je jucer bas gin rekla da ocekujem oko 20t, a najkasnije se moraju osjetiti do 22t

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Mateja32
    22. Travanj 2021. 18:06

Ja vec par dana osjetim udarce lagano kad ruku stavim, nosim skroz nisko. Još nez spol, bake lažu dečko, od iza se ne vidi da sam trudna, stomak nisko i naprjed ide. Eto trudnice koje nosite decka ima li u tom istine? 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Lady.D
    22. Travanj 2021. 18:11

Evo da se i ja javim s današnjeg pregleda kod socijalnog ginekologa. UZV je bio brzo gotov...izmjerio je bebu i pokazao malo kako se krece. Kaze da je beba velicinom 10 tjedana. Danas sam 9+5, sto je ok. Uzeo mi je briseve i dao mi je sve uputnice koje je privatnik trazio, cak je nesto i dodao. Uglavnom, uzv dosta brzo odrađen, ali malo sam mirnija do sljedeceg pregleda. 😊

bumac95
    22. Travanj 2021. 18:14

Meni su sve babe rekle da je dečko jer je nisko trbuh i na kraju je. Ima li istine u tome ne znam, ali eto, meni su pogodile haha

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    22. Travanj 2021. 18:15

I usput, bebu osjećam bas dosta. Jucer kaže gin da je normalno u drugoj trudnoći ranije osjetit :)

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Haru
    22. Travanj 2021. 18:24

Baš super za dobre preglede! 🤗
    Ja mislim da zadnja 3 dana osjetim bebu (prva je trudnoća pa nisam sigurna). Kao nekakvo kuckanje i par puta kao da je nešto proplivalo u donjem dijelu trbuha, ne znam kako bih objasnila. 😬
    Cure boli li vas trtica? Imam osjećaj kao da se nešto razmješta 🙉

'21. 💙
    '24. 💛

Mateja32
    22. Travanj 2021. 18:46

Dannna

Curke ja moram da vas pitam i PREKLINJEM VAS za odgovor ako neko ima iskustva. Evo već drugi dan imam nenormalne bolove u butnim mišićima. Gore malo iznad koljena. I kako vreme prolazi pojačava se. Da li je neko imao slična iskustva ili zna nešto o tome?

Jedno tjedan dana mi je tako bilo, nakon veće aktivnosti, upala misica

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Jambica
    22. Travanj 2021. 18:57

Ja samo ponavljam! Zagrebačka kava je sutra u 16h u Amelie! Svi ste dobrodošli! Joj baš se veselim! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.