Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ponosna.mama
    22. Travanj 2021. 19:19

Dannna

Curke ja moram da vas pitam i PREKLINJEM VAS za odgovor ako neko ima iskustva. Evo već drugi dan imam nenormalne bolove u butnim mišićima. Gore malo iznad koljena. I kako vreme prolazi pojačava se. Da li je neko imao slična iskustva ili zna nešto o tome?

Ista stvar kod mene jucer i danas, mislila sam da sam luda, znam da nisam apsolutno nista radila i iz cista mira me pocelo bolit. Mama me zeza da mi se bedra pocinju sirit 😆😆

CarpeDiem
    22. Travanj 2021. 19:27

ponosna.mama

Dannna

Curke ja moram da vas pitam i PREKLINJEM VAS za odgovor ako neko ima iskustva. Evo već drugi dan imam nenormalne bolove u butnim mišićima. Gore malo iznad koljena. I kako vreme prolazi pojačava se. Da li je neko imao slična iskustva ili zna nešto o tome?

Ista stvar kod mene jucer i danas, mislila sam da sam luda, znam da nisam apsolutno nista radila i iz cista mira me pocelo bolit. Mama me zeza da mi se bedra pocinju sirit 😆😆

Probaj piti magnezijum redovno. Rekla bih da je normalno i svašta možemo očekivati u trudnoći 😅
    Držim fige da je mala curica na radost muža 🌸🤞🌸

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

CarpeDiem
    22. Travanj 2021. 19:30

bumac95

Meni su sve babe rekle da je dečko jer je nisko trbuh i na kraju je. Ima li istine u tome ne znam, ali eto, meni su pogodile haha

Prošla trudnoća mi je bila takva,  stomak nisko, i koja god me starija bakica srela pitala je da li je dječak😅, i cudila se kada kažem da je cura 🙈. U mom slučaju nije bilo istina 🙉

Mateja32
    22. Travanj 2021. 19:30

Evo i nas ulazimo u 18 tt
    https://ibb.co/02gQcFc

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Mokosh
    22. Travanj 2021. 21:25

Vidim puno uspjesnih pregleda. Bas mi je drago. 😊 Ja sam također danas bila na pregledu. S bebicom je sve ok. Mali gospodin se hvalio s pisom. Tako da je 100% decko. 🥰 Vidjelo se kako slatko zjeva. Uspjela sam na trenutak vidjeti lice (ukljucila je na kratko 3d) i toliko mi je divan i savrsen. Jedino je problem sto mi je sestra izmjerila tlak 140/80. Tako da sutra idem dati urin i vaditi krv. Nadam se da je skocio samo zbog nervoze jer sam bila malo napeta. Inace mi je u obje trudnoce tlak skocio ali tek tamo pred sam kraj. Nadam se da ce sve biti ok. Moram sad mjeriti tlak ujutro i navecer i ukoliko skoci na 140/90 ili vise moram joj se odmah javiti. Ugodnu vecer vam zelim. Meni je dan bio naporan i jedva cekam odmoriti. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

CarpeDiem
    22. Travanj 2021. 21:41

Čestitam ostatku cura na urednim pregledima🌸🙌
    I ljepo druženje curama sutra na trudnickoj kavi ☕😌. Uživajte i za nas koje nisu blizu 😘

Kiky 🥰
    22. Travanj 2021. 21:49

Mateja31

Ja vec par dana osjetim udarce lagano kad ruku stavim, nosim skroz nisko. Još nez spol, bake lažu dečko, od iza se ne vidi da sam trudna, stomak nisko i naprjed ide. Eto trudnice koje nosite decka ima li u tom istine?

I meni je sve tako kao sto si opisala..dosta nisko i naprijed ide trbuh i kad stavim ruku nisko skroz na trbuh bas se osjeti. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Zara7
    22. Travanj 2021. 21:52

Čestitke svim curama na prekrasnim pregledima i vijestima 🤗💓
    FlipFlop ajmee mogu mislit da se rastopio muž, prekrasno! Tako i moj već ima cijeli popis sportova koje će mali trenirat od rođenja do puberteta 🙈 
    Zagrepčanke uživajte sutra ☕☕ Zadranke i one koje se tako osjećaju, javite ako ste i vi za neku kavicu kraj mora 😊 
    Sretno svima sutra na pregledima 🤗

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Hera✨
    22. Travanj 2021. 22:38

Bok curke, nadam se da ste dobro. 😊
    Ja sam na terenu cijeli tjedan pa ne stignem tipkati bas, a nema me onda ni na kavi nazalost 😩 drugi put! 
    Preletila sam sad zadnja dva dana poruka.
    Sanjarka draga jako mi je drago da si se javila ❤️ Bas mislim na tebe i osjecam da ce sve biti dobro. Znam da je ova neizvjesnost uzasna, ali sve smo uz tebe.
    Sto se tice prenatalnih testova ja sam apsolutno za. Sve ste vec rekle. Meni je nifty vrijedio svake kune. Nismo bogati da nam te pare nista ne predstavljaju, ali ja sam vec od prije za to pocela stedjeti jer sam htjela kad dode vrijeme znat na cemu sam.
    Lori ❤️ Nadam se da si dobro i drago mi je da krecete u nove pokusaje. Pratim i ja tebe tu i tamo da vidim jel krece akcija 😄 drzim fige 🍀
    Vidim da su svi pregledi bili uspjesni, jako mi je drago da bebice napreduju 😊 iako malo me zbediralo kad vidim kolike su vase bebice, a moja se na proslom pregledu bila samo 4,7 i uvz je izracunao to 11+5. Brine me da se ne dogada sto bi trebalo iako je nifty skroz uredan. 
    U ponedjeljak mi je pregled (Endzure mozes me stavit na listu) pa cu bit tad pametnija i nadam se napokon pocet uzivat i bit u miru.
    Uzivajte sutra na kavi i sretno svima s pregledima 🍀

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Hera✨
    22. Travanj 2021. 23:12

*11+4 po uvzu 

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.