Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Love2021
    21. Travanj 2021. 19:07

Lisa27 čestitam na curici 🥳
    Što se tiče testova mislim da je za početak uz pouzdanog ginekologa i uzv dobar kombinirani probir kao neki orijentir, a ukoliko se pokaže nešto sumnjivo da se napravi NIPT... Radim u toj struci da mogu reći da je kombinirani dosta pouzdan ali naravno da je NIPT točniji i bolji ali je financijski teže svakome si to priuštiti 

Love2021
    21. Travanj 2021. 19:09

malenabeba8

Curke imam jos jedno pitanje. Kad je radila uzv doktorica se nasmijala i kaže da se beba odguruje nogicama i da je aktivna. Ja sam isto vidjela na uzv bilo mi je preslatko da to malo čudo je tako nemirno. Dali je to uredu dali mora biti tako? Dali mu nešta smeta možda?
    Oprostite na pitanjima al prva trudnoća i nemam pojma o ničemu.

Moja se beba toliko razbacivala da ju je jedva izmjerila 😂 sve je to ok

• malenabeba8
    21. Travanj 2021. 19:12

Hvala vam na odgovorima da nema foruma i grupa bila bi izgubljena. 😍
    I ja sam pomislila da mora biti tako ali ipak uvijek postoji onaj neki strah. Samo se neka rita 😊😊😊😊😊😊

21. Travanj 2021. 19:17

Drage jesenske mamice, saljem vam zagrljaje i puse ❤️❤️
    Sanjarka danima dolazim tu vidjeti jesi li objavila kakvu novost. Od srca ti zelim da sve bude super i da sve bude u najboljem redu. ❤️ Saljem ti oooooogroman zagrljaj, mislim na tebe i vjerujem da ce sve biti okej ❤️

Missy88
    21. Travanj 2021. 19:45

Jana25

Jambica

Maddy5

Pozdrav mame,

Tražim sad na netu neke korisne info za buduće mame i naletim na ovu stranicu. Inače termin mi je 21.09.2021, Zagreb. Prvo sam dijete rodila u Vinogradskoj. Sad bih svakako promjenila pa se premišljam između Sv.Duha i Petrove. Obzirom da je na Duhu velika gužva naručila sam se na anomaly scan u Petrovu pa ću vidjeti kako će to sve proći. Nisam čitala sve od početka. Ali ukratko mogu još reći da sam radila NIPT test i nisam požalila ni kune, mir koji to donese se ne može platiti. :)

Sad još razmišljam da bih išla na neko trudničko vježbanje, ide li netko od vas ili ima nešto za preporučiti?

Pozdrav svima. :)

Maddy, ja ti idem na prenatalni pilates na Trešnjevku i skroz je ok. Ispočetka bude lagano ali kako trbuh krene rasti postane skroz zadovoljavajuće 😊

Ma daj? 😄 primate nove clanove?sad kad otvorim komplilacije mogla bi se bavit pilatesom 😅🥰

I ja bih 😁 Ali moram cekati jos 3 tjedna da prođe mjesec od amniocenteze pa onda mogu. Ako se nesto novo ne zakomplicira 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• monalisa
    21. Travanj 2021. 20:18

Draga Sanjarka, bas mi je drago da si se javila i saljem ti puno podrske i nadam se kad se iduci puta javis da budu oslicni nalazi ❤❤❤
    Endzrue moj iduci pregled je 24.5 i gin misli da je curica, ali nije 100% siguran pa stavi pod upitnik spol ili za sada neka ostane prazno dok nebudemo sigurni 😊

Lori🍀
    21. Travanj 2021. 21:08

Traveller

Lori I Ancio, šaljem veliki zagrljaj. Držite se cure. 😍❤️
    Čestitam na uspjesnim pregledima. ❤️
    Endzrue hvala na linkovima, kupila sam web cam.

❤❤❤

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚; 21.5. transfer⏳️

FlipFlop
    21. Travanj 2021. 21:26

Ja sam danas obavila pregled i sve je prošlo odlično, naš dečkić raste, ima 180 grama (+-20), jako je aktivan i stalno nam je pokazivao guzu a lice je sakrivao uz stijenku maternice, baš je slatko izgledalo. Do idućeg pregleda moram napraviti ogtt. Danas kad smo vidjeli po prvi put spol i na ultrazvuku (iako smo znali i prije zbog niftyja) mi se to sve učinilo tako stvarno i shvatila sam da mi već imamo svog malog sina, samo što je još neko vrijeme u meni.. Više to nije neka tamo beba, plusić na testu je postao mali čovjek koji se mrda i odguruje nogicama i živi neki svoj mali život.. jedva čekam da se upoznamo ☺️
    .
    Drago mi je vidjeti da se javila Sanjarka, nadam se da će rezultati doći što prije i da će biti dobri. Puno snage želim tebi i tvom mužu u ovom periodu čekanja. ❤️
    .

• Lyra
    21. Travanj 2021. 21:39

Sanjarka ❤️ razveselilo me sto si se javila i da ti je barem kombinirani bio dobar. Drzim fige za Panoramu, ja sam cekala nalaz 8 dana (5 radnih dana).

Endzrue meni je pregled sutra 22.4. :) hvala

Jambica cestitke na super pregledu! 20 cm ideeees!

Bumac, Ljesnjak, Lisa, FlipFlop i vama cestitke 🎉

Maddy5 dobrodosla :) slazem se za mir i test, radila sam ga u sve tri trudnoce. 

Lady.D nisam nista mijenjala u prehrani 😁
    Kozmetiku ne koristim skoro nista, pa tu ni nemam problema. 😅

👦 11/2017 👶 9/2020

Missy88
    21. Travanj 2021. 22:12

Traveller

Lori I Ancio, šaljem veliki zagrljaj. Držite se cure. 😍❤️
    Čestitam na uspjesnim pregledima. ❤️
    Endzrue hvala na linkovima, kupila sam web cam.

Koju si uzela? S monitorom ili onu koja ide uz wifi i mob? Ne mogu se odluciti 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.