Cure kako "napredujete" s težinom? Ja sam jutros stala na vagu i vidjela da sam unazad desetak dana dobila 2 kg, nisam se nešto ni iznenadila jer mi je u tom periodu i trbuh baš vidljivo narastao. Svugdje čitam da je drugo tromjesječje vrijeme kad se više dobiva na težini, ali da se u trećem dobiva još i više, ali nigdje ne nađem koliko je "normalno" u kojem periodu. Voljela bih imati neke okvirne smjernice da znam jesam li ok ili trebam pripaziti.
Evo i nas s pregledaa 🤗 pišonja ima 163 grama 🙈 sve izgleda ok, posteljica sprijeda pa kaže da ga neću još neko vrijeme osjećati, a ja sam baš bila sigurna da ga tu i tamo osjećam 😯
https://ibb.co/YW2jNRX
Evo malo odmara sa stopalima u zraku👣 i šalje pozz curkama s foruma 😊
Slatkic mali🤩 Kada si saznala spol?
🍬 meni je gin već u 10.tjednu rekla da misli da je dečko i onda opet u 12. potvrdila što je baš rano i još je običan uzv u pitanju, ali valjda se baš tako namjestio 😅 evo ti slikica od danas kako se vidi spol
https://ibb.co/hH7b0V4 ovo zaokruženo je pišo u nastajanju 😄
Kad ti imaš slj pregled? Vjerojatno ćeš i ti saznati 😊 imaš neki osjećaj?
Ajme koja slatka sličica, baš se vidi. Joj jedva čekam da saznam, za 10 dana imam pregled i bit cu onda 16 +3tj. Nadam se da će vidjeti. Ja od plusa na testu govorim svima da je dečko i sin svima govori da će dobiti bracu 😅 Za prvog sina sam isto od početka znala, sad ćemo vidjeti za drugo
Jutro curice, cestitam vam na dobrim pregledima. 😍 i ja danas popodne idem pa se nadam da ce nastaviti se dobar niz kao sto je i pocelo. Zelim ugodan dan vama i vasim lijepim bebicama ❤
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Cure kako "napredujete" s težinom? Ja sam jutros stala na vagu i vidjela da sam unazad desetak dana dobila 2 kg, nisam se nešto ni iznenadila jer mi je u tom periodu i trbuh baš vidljivo narastao. Svugdje čitam da je drugo tromjesječje vrijeme kad se više dobiva na težini, ali da se u trećem dobiva još i više, ali nigdje ne nađem koliko je "normalno" u kojem periodu. Voljela bih imati neke okvirne smjernice da znam jesam li ok ili trebam pripaziti.
Ja sam jos uvijek na istoj kilazi, ali stomak mi je poprilicno velik, kao da sam u 5.ili 6.mj.
U prve dvije trudnoce sam pocela dobivati po otprilike dva kg mjesecno nakon 3.mj. s tim da me u prvoj trudnoci zadnji mjesec uhvatio Bozic i nova godina pa sam dobila 5kg 😆😆😆
Primjetila sam zadnja dva dana da mi se vratio apetit tako da sam se vec pripremila na to da krece debljanje 🙃
Ajme poludila sam sinoc, nisam cilu noc spavala 😏 jucer me zvala svekrva moze li mlađa kcer s njom do grada prosetat sat vremena i pojest sladoled da se malo vide jer jutros rano putuje i nece je bit par mjeseci. Ja kazem naravno da moze i tako su se oni druzili nekih sat-dva. Sinoc mi salje poruku u 22:30 da joj je stigao nalaz PCR-a (jer je obavezan za put) i da je pozitivna!! Nema apsolutno nikakvih simptoma, ali svejedno nije bas ugodno 😔
Sretno svima koji imaju danas pregled 🥰 Ja imam sutra popodne anomaly scan, ali sam u ovih mjesec dana imala i previse neplaniranih pregleda haha.
Sto se kilaze tice, na +3 sam. Trbuh mi raste iz dana u dan ili mi se cini 😁 Nekako sam mislila s obzirom da sam mrsava da mi se nece dugo vidjeti, a eto, bas imam trbuh. Jucer navecer smo osjetili prvi udarac 🥰 Bar mislim 😅 Inace ju osjetim naveliko kad se premjesta, kvrgica bude na sve strane, a vrhunac je kad legnem u krevet i zelim spavati haha. Jel vama neugodan taj osjecaj kad se beba mice? Bar curama koje su tu negdje sa mnom po tjednima. Mene bas isteze i osjetim kao mentrualni grc i onda se samo pojavi kvrga. Mislim drago mi je kad vidim i znam da je ziva i zivahna 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Zara, Haru, Endzrue preslatke bebice!!
FlipFlop hvala ti! Evo meni je sad dobro, samo jedva čekam pregled u četvrtak da mi potvrde da je s bebom sve u redu. Što se tiče kg, neke općenite smjernice su da nije dobro dobiti manje od 9 kg ni više od 15 kg. E sad, osobno znam puno cura koje su dobivale i po 20ak kg, a trudnoće su prošle u najboljem redu i kasnije su bez problema skinule kg.
Svakome se dobitak kg drugačije rasporedi po tromjesečjima, ali uglavnom krene u drugom tromjesečju, a u trećem (pogotovo u posljednjem mjesecu) zna biti izraženije. Treba imati na umu da dobivena kilaža nije samo beba i "salo", već tu ulazi i povećan volumen krvi, težina maternice, plodna voda i općenito povećanje udjela vode u tijelu.
Missy sretno sutra!
eee daa i meni znaju biti neugodni ti udarci, pogotovo kad ih osjetim jako nisko. Sve ti je to normalno! čekaj samo da bebica još ojača i krene pravi show
Evo i mene nakon dosta vremena. Čitam vas ja ali ne stignem uz posao i predavanja puno komentirat.
Missy, ja sam čula bebu prije par dana prvi put i zadnja dva dana baš osjetim male kickove 🥰 a to kad se rasteže je baš prečudan osjećaj, ja se uvatin smijat nekad.
Meni je pregled idući tjedan u 20tom tjednu (trudnoću vodim privatno) ali još nisam sigurna da mi radi anomaly scan, valjda je to po defaultu ili da joj naglasim? Volila bi kad bi muž moga ić s menon pa bi možda i platila onaj 3d/4d ali ne vidim nigdje u Splitu da toga ima (pratnja)..
Missy sretno sutra!
eee daa i meni znaju biti neugodni ti udarci, pogotovo kad ih osjetim jako nisko. Sve ti je to normalno!čekaj samo da bebica još ojača i krene pravi show
Hvala 😊 Sad vidim da si i ti bila pozitivna, drago mi je da je sve dobro proslo. Brzo ce cetvrtak da i bebu vidis napokon 😁
A da, vjerujem da ovo jos nije nista, ali prva trudnoca, nemam pojma sto je normalno, uobicajeno... 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji