Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    07. Travanj 2021. 10:41

Missy88

Cure, ima neka mozda popis stvari koje je potrebno nabaviti za bebu? 😁 Mozda neka od vas koje vec imate djecu pa znate iz iskustva. Ove "vece" stvari tipa kolica, krevetic, komoda za previjanje, kadica itd. Taj dio znam, ali me zanima koliko npr. bodija, hlacica, kapica, bocica, tetrica, rucnika i tako stvari koje se svakodnevno koriste u njezi, oblacenju… Mozda je rano za sve to, ali polako gledam sto kupiti pa me muce kolicine i sto sve uopce 😁

Joj tolko toga ima već na google.. Treba ti bar 10 bodija (računaj pokakane par put dnevno) jedno 7 hlačica  10 jednodijelnih odijela, 3 pidžamice.. Tetri 1 paket, bocu sam 1 uzela za svaki slučaj i koristila je 2x (htjela sam samo dojit i jesmo), 3 ručnika, malih 10x10 ručničića za kupanje. Bademovo ulje za prva kupanja, 3 kapice kad se okupate da imaš i to je ugl to. Dekice ćeš vjerojatno dobit

Endzrue
    07. Travanj 2021. 10:45

bumac95

Završili danas u samoizolaciji pa imam vremena tipkat naredne Dane 😅🤦🏼‍♀️
    Od “većih” stvari imam zapisano: (imam već jednog klinca pa se vodim time)
    - krevetić + madrac + posteljina + deka/poplon + plahte + vodonepropusne plahte/podloge + vrtuljak za iznad krevetića + onaj dio za spavanje na boku (ne znam jel se to još uvijek preporuča, prije 4 godine je)
    - komoda za presvlačenje + podloga za presvlačenje + one posude/organizatori za kremice i pelene
    - kolica 2 u 1 + torba za kolica
    - jaje/autosjedalica
    - njihaljka (sa prvim je spasila i trenutno se dvoumim pa ako neka ima za/protiv za babybjorn i 4moms neka kaže)
    - kadica + umetak za novorođenče + 2 ručnika
    - babyphone (nekome jaaaako koristan, nekome ne tako da je individualno)
    - izdajalica (imala ručnu, došao mastitis, trcao muž kupit električnu. Po meni najbolje kupit naknadno jer nema garancije da će vam ikad zatrebat)

Da ne duljim i sa manjim stvarima, njih ima mali milijun 😂 eto, nadam se da sam bar malo pomogla :D

Plus za baby bjorn jer možeš ljuljat sama kako oćeš.. 4moms ima svoj ritam. Ja  maloj polovno nije htjela, prodala sam.. Uzela običnu za 250 kn na žice i milina. Uspavam je i prebacim u krevetić

plavabosanka
    07. Travanj 2021. 10:52

Jutroo ženice. Jeste mi sve dobro? 🤗
    Kad ste uopće počele kupovati robicu za bebu? Nakon što se saznale spol ili još kasnije? Meni se sve nekako prerano čini. I još uvijek nekako nestvarno kad idem na ultrazvuk i vidim da se malo čudo miče u meni. Sad mi je počeo trbuh rasti pa možda postanem još svjesnija❤️ 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Endzrue
    07. Travanj 2021. 10:53

Ja sam prvu trudnoću pomalo cijelo vrijeme da niti ne osjetima trošak. Ovu drugu imam njene robe i dosta tog će mi dat prijateljice i susjeda tak da se ne zamaram

Sanjarka88
    07. Travanj 2021. 10:55

Endzrue

Ja sam prvu trudnoću pomalo cijelo vrijeme da niti ne osjetima trošak. Ovu drugu imam njene robe i dosta tog će mi dat prijateljice i susjeda tak da se ne zamaram

Onda stize seka? 🤣🤣🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Leah
    07. Travanj 2021. 10:56

Hej zenskee, vidim da se pocelo pisati o opremi pa da se ubacim s jednim pitanjcem.. Naime, puno sam citala i istrazivala i odlucila se za kolica Cybex balios S, ali model 2019 jer se moze sklopiti skupa sa sjedistem.. E sad moze se kupiti 2u1 i 3u1. Mene sada muci ta autosjedalica koja dolazi u modelu 3u1 i moze se koristiti od rodenja do 13kg (Cybex aton 5), pa se onda kupi druga AS od 13kg nadalje (Cybex sirona).. Kako bi mi bilo najpametnije kupiti ovako kako sam gore napisala ili odmah kupiti neku AS koja ide do vece kilaze, marke koje mi pasu su Cybex ili Maxi Cosi..
    Sretno curkama danas na pregledu ❤

Endzrue
    07. Travanj 2021. 10:58

Sanjarka88 🌸

Endzrue

Onda stize seka? 🤣🤣🤣

Ne odustaješ hahaahhha... Možda da možda ne

Endzrue
    07. Travanj 2021. 11:00

Leah

Hej zenskee, vidim da se pocelo pisati o opremi pa da se ubacim s jednim pitanjcem.. Naime, puno sam citala i istrazivala i odlucila se za kolica Cybex balios S, ali model 2019 jer se moze sklopiti skupa sa sjedistem.. E sad moze se kupiti 2u1 i 3u1. Mene sada muci ta autosjedalica koja dolazi u modelu 3u1 i moze se koristiti od rodenja do 13kg (Cybex aton 5), pa se onda kupi druga AS od 13kg nadalje (Cybex sirona).. Kako bi mi bilo najpametnije kupiti ovako kako sam gore napisala ili odmah kupiti neku AS koja ide do vece kilaze, marke koje mi pasu su Cybex ili Maxi Cosi..

Obavezno idu prvo sjedalice do 13kg moja ima 2.5god i nema još 13kg ahahaha... Ugl do nekih 86 veličine se mogu u jajetu vozit. Cybex ti je top marka i nećeš pogriješiti. Možeš 3u1 uzet.. Ak su neka žnj marka onda bi ja išla na varijantu 2u1 i posebno jaje. Mi smo išli odmah na sportska koja idu u nulti položaj i jaje uzeli posebno 

Leah
    07. Travanj 2021. 11:08

Endzrue

Leah

Obavezno idu prvo sjedalice do 13kg moja ima 2.5god i nema još 13kg ahahaha… Ugl do nekih 86 veličine se mogu u jajetu vozit. Cybex ti je top marka i nećeš pogriješiti. Možeš 3u1 uzet.. Ak su neka žnj marka onda bi ja išla na varijantu 2u1 i posebno jaje. Mi smo išli odmah na sportska koja idu u nulti položaj i jaje uzeli posebno

E hvala ti puno.. Tesko mi je to s kilama si predociti kada beba ima koliko kila, makar mi se muz smijao jer sam rekla da me strah da brzo ne preraste tu AS do 13kg, pa me pitao da sta ja mislim roditi 🤦😆
    Da cula sam da je Cybex top, a i cijenovno nije skup, jedino ako hocu onaj e-Priam model, prekrasan je, ali skup. 
    Trenutno su u Babycentru na akciji, pa ai kontam otici po njuih, a opet si mislim gdje ces zeno prerano je😂

Sanjarka88
    07. Travanj 2021. 11:08

Leah

Uzmi 3u1 kolica 
    Bolje da je prva stolica jaje do 13kg
    Mi imamo cybex as i savrsena je 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.