Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanja0508
    02. Travanj 2021. 16:39

Hera✨

Cure cestitam na dobrim pregledima 🥳
    Tienna ja sam mini narucena s 12+4. Meni su rekli da je najbolje s punih 12 ga radit, i pise da se radi od 11 do 13. Tj. 🤷🏽‍♀️

I ja sa 12+5, odmah cu i panoramu napraviti. Isto su mi rekli kao i tebi da ga je najbolje sa punih 12 raditi. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

sanja0508
    02. Travanj 2021. 16:41

buducamama2021

Nakon tako divnih dana i proljeca opet glupa kisa😕
    Danas sam po prvi put primjetila kako sam nervozna previse, muz mi nesto kaze ja se ne slazem i toliko se nazivciram da skoro pocnem plakati i to mi se danas desilo vise puta… i onda mi bude krivo sto je tako bilo
    Kakve ste vi sa psihickim simptomima😅

Loše 🤣 nekada se cudim sama sebi sta mi se mota po glavi. I to vecinom kada mi je muka, onda mi nista nema smisla, place mi se i tesko mi je. Evo danas nema mucnine i psihicki sam super 😉

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Leah
    02. Travanj 2021. 18:06

Evo napokon i ja procitala sve zaostatke i naravno pol tog zaboravila..
    Tommy presladak nacin za reci baki i didi. Ja sam isto htjela slicno nesto, ali onaj tip osobe sam "na dupe bi progovorila".
    Sto se tice mirisa odnosno smrada, meni je to najjaci simptom, nema sta meni ne smrdi, a imamo riblji restitan, mozete misliti kak mi je..
    Sto se tice mucnina ja sam ih uspjela staviti pod kontrolu, glavno mi je da ne jedem poslije 6 i pijem puno vode.. Od utorka idem na komplikacije, jupiii
    Sto se trbuscica tice, imam par kila viska od prije, pa mi je tesko odgonetnuti sta je sta.. 

Hera✨
    02. Travanj 2021. 19:08

buducamama2021

Danas sam po prvi put primjetila kako sam nervozna previse, muz mi nesto kaze ja se ne slazem i toliko se nazivciram da skoro pocnem plakati i to mi se danas desilo vise puta… i onda mi bude krivo sto je tako bilo

Mogla bih traktat napisat o svojim psihicki stanjima u trudnoci 😂 apsolutno nenormalna raspolozenja. Stalno bezvoljna, pa nadrkana, pa ljuta, pa nervozna bez ikakvog povoda. Zadnjih par dana mi se place na nista i tako hahah. Divim se muzu da sve to tako dobro i smireno podnosi. Al eto nadam se da ce uskoro to proc, hormoni su zajebana stvar 😅

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

bumac95
    02. Travanj 2021. 20:27

Povukla se tema obavještavanja okoline pa da se i ja ubacim. Mi smo na početku rekli samo najbližima i odlučili smo čekati da saznamo spol da objavimo bas svima. Prošli tjedan sam uzela sinu majčicu, kupila plave balone i bacili par obiteljskih fotki i snimili video koji smo onda proslijedili prijateljima. + je bio sto sam samo ja znala spol tako da su muž i sin saznali tek kad sam izvadila balone. Uglavnom bilo je jaaako fora i ostaju nam slikice za cijeli život 😍

https://ibb.co/r0NBTKS

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    02. Travanj 2021. 20:36

Pozdrav curke ❤
    Imam pitanje za trudnice koje su počele osjećati bebu 😀
    Kada osjetite bebu tj onsj cudan osjecaj leptirica, ribica i slicno na kojem djelu trbuha bam to bude?
    Večeras sam nesto slično osjetila a nisam sigurna da li je to to jer je oko pupka bilo a to mi se čini dosta visoko 😀😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Sreca ♥
    02. Travanj 2021. 21:51

https://ibb.co/0XTkCd7
    Nadam se da nece niko povracat 😉🤢😂😂😂
    Zelim Vam svima sretan Uskrs ❤️💐🌹

🤍

Jana25
    02. Travanj 2021. 22:04

Lisa27 👶🧸🎀

Pozdrav curke ❤
    Kada osjetite bebu tj onsj cudan osjecaj leptirica, ribica i slicno na kojem djelu trbuha bam to bude?
    Večeras sam nesto slično osjetila a nisam sigurna da li je to to jer je oko pupka bilo a to mi se čini dosta visoko 😀😀

Hm, u razini i ispod ruba gaćica 😃

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Lisa27 👶🧸🎀
    02. Travanj 2021. 22:26

Jana25

Lisa27 👶🧸🎀

Pozdrav curke ❤

Hm, u razini i ispod ruba gaćica 😃

Onda to vjerovatno nije to haha 🤣

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

02. Travanj 2021. 23:15

buducamama2021

Mene su ove doze progesterona uništile psihički. Mužu svaka čast. Samo ću to reć. Inače san psihički nestabilnija od prosjeka a sad san bila sama sebi nemoguća i još strogo mirovanje propisano a nervoza iznutra me razara, tila san polupat stan u nekim momentima. Tuga, ljutnja, negativa pa sutradan teški high, pozitiva, smijanje do suza, pa nadrkana iz čista mira je glasno guta limunadu do mene. Strašno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.