Cure cestitam na dobrim pregledima 🥳
Tienna ja sam mini narucena s 12+4. Meni su rekli da je najbolje s punih 12 ga radit, i pise da se radi od 11 do 13. Tj. 🤷🏽♀️
I ja sa 12+5, odmah cu i panoramu napraviti. Isto su mi rekli kao i tebi da ga je najbolje sa punih 12 raditi.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Nakon tako divnih dana i proljeca opet glupa kisa😕
Danas sam po prvi put primjetila kako sam nervozna previse, muz mi nesto kaze ja se ne slazem i toliko se nazivciram da skoro pocnem plakati i to mi se danas desilo vise puta… i onda mi bude krivo sto je tako bilo
Kakve ste vi sa psihickim simptomima😅
Loše 🤣 nekada se cudim sama sebi sta mi se mota po glavi. I to vecinom kada mi je muka, onda mi nista nema smisla, place mi se i tesko mi je. Evo danas nema mucnine i psihicki sam super 😉
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Evo napokon i ja procitala sve zaostatke i naravno pol tog zaboravila..
Tommy presladak nacin za reci baki i didi. Ja sam isto htjela slicno nesto, ali onaj tip osobe sam "na dupe bi progovorila".
Sto se tice mirisa odnosno smrada, meni je to najjaci simptom, nema sta meni ne smrdi, a imamo riblji restitan, mozete misliti kak mi je..
Sto se tice mucnina ja sam ih uspjela staviti pod kontrolu, glavno mi je da ne jedem poslije 6 i pijem puno vode.. Od utorka idem na komplikacije, jupiii
Sto se trbuscica tice, imam par kila viska od prije, pa mi je tesko odgonetnuti sta je sta..
Danas sam po prvi put primjetila kako sam nervozna previse, muz mi nesto kaze ja se ne slazem i toliko se nazivciram da skoro pocnem plakati i to mi se danas desilo vise puta… i onda mi bude krivo sto je tako bilo
Mogla bih traktat napisat o svojim psihicki stanjima u trudnoci 😂 apsolutno nenormalna raspolozenja. Stalno bezvoljna, pa nadrkana, pa ljuta, pa nervozna bez ikakvog povoda. Zadnjih par dana mi se place na nista i tako hahah. Divim se muzu da sve to tako dobro i smireno podnosi. Al eto nadam se da ce uskoro to proc, hormoni su zajebana stvar 😅
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Povukla se tema obavještavanja okoline pa da se i ja ubacim. Mi smo na početku rekli samo najbližima i odlučili smo čekati da saznamo spol da objavimo bas svima. Prošli tjedan sam uzela sinu majčicu, kupila plave balone i bacili par obiteljskih fotki i snimili video koji smo onda proslijedili prijateljima. + je bio sto sam samo ja znala spol tako da su muž i sin saznali tek kad sam izvadila balone. Uglavnom bilo je jaaako fora i ostaju nam slikice za cijeli život 😍
https://ibb.co/r0NBTKS
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Pozdrav curke ❤
Imam pitanje za trudnice koje su počele osjećati bebu 😀
Kada osjetite bebu tj onsj cudan osjecaj leptirica, ribica i slicno na kojem djelu trbuha bam to bude?
Večeras sam nesto slično osjetila a nisam sigurna da li je to to jer je oko pupka bilo a to mi se čini dosta visoko 😀😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
https://ibb.co/0XTkCd7
Nadam se da nece niko povracat 😉🤢😂😂😂
Zelim Vam svima sretan Uskrs ❤️💐🌹
🤍
Pozdrav curke ❤
Kada osjetite bebu tj onsj cudan osjecaj leptirica, ribica i slicno na kojem djelu trbuha bam to bude?
Večeras sam nesto slično osjetila a nisam sigurna da li je to to jer je oko pupka bilo a to mi se čini dosta visoko 😀😀
Hm, u razini i ispod ruba gaćica 😃
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Pozdrav curke ❤
Hm, u razini i ispod ruba gaćica 😃
Onda to vjerovatno nije to haha 🤣
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Mene su ove doze progesterona uništile psihički. Mužu svaka čast. Samo ću to reć. Inače san psihički nestabilnija od prosjeka a sad san bila sama sebi nemoguća i još strogo mirovanje propisano a nervoza iznutra me razara, tila san polupat stan u nekim momentima. Tuga, ljutnja, negativa pa sutradan teški high, pozitiva, smijanje do suza, pa nadrkana iz čista mira je glasno guta limunadu do mene. Strašno.
Sortiraj odgovore
Najstariji