Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem
    03. Travanj 2021. 08:53

Dobro jutro cure.
    Buhtlica sretan rodjendan.🎉🥳💐
    Pretpostavljam da danas nema pregleda nisam gledala spisak, 🙈 ako pak ima sretno. 🍀
    Na svu moju mucninu, moja djevojčica se budila na svako sat sinoć zbog zuba kao da je novorođenče. Nisam ni ustala a, već sam gotova.😩 
    Pokušati ću spremiti koliko toliko danas za sutra, ali već vidim katastrofa dan u najavi.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• ponosna.mama
    03. Travanj 2021. 09:46

Buhtlica sretan rođendan 🎉🎂🥂  ja sam u pripremama, idem u spizu kupit sve za kolace i onda me ceka cili dan posla. Drage moje uzivajte sa svojim najmilijima 🥰

Missy88
    03. Travanj 2021. 10:08

Lisa27 👶🧸🎀

Jana25

Lisa27 👶🧸🎀

Pozdrav curke ❤
    Imam pitanje za trudnice koje su počele osjećati bebu 😀
    Kada osjetite bebu tj onsj cudan osjecaj leptirica, ribica i slicno na kojem djelu trbuha bam to bude?
    Večeras sam nesto slično osjetila a nisam sigurna da li je to to jer je oko pupka bilo a to mi se čini dosta visoko 😀😀

Hm, u razini i ispod ruba gaćica 😃

Onda to vjerovatno nije to haha 🤣

Pa mozda je ako je uspravno okrenuta 😊 Ja sam te leptirice osjetila svega par puta, sad osjecam neko istezanje unutra, pritisak, kao lagani menstrualni grc i onda samo izbije na povrsinu kao da onoj slici sto sam stavila 😁 Ali sve je donji dio trbuha, ispod pupka ili taman do te razine. Na pregledu prosli tjedan je bila poprecno, a prekjucer u bolnici okomito na glavu, tako da mislim da se vrti stalno haha, kad nista ne osjetim zakljucim da spava, inace svako malo me probode.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Ljesnjak
    03. Travanj 2021. 10:32

Pozdrav drage moje, nisam vas stigla popratiti par dana, samo sam vam htjela svima pozeljeti prekrasne blagdane i uzivajte sa bebicama i obitelji! 🥰

Lisa27 👶🧸🎀
    03. Travanj 2021. 11:59

Missy88

Lisa27 👶🧸🎀

Jana25

Lisa27 👶🧸🎀

Pozdrav curke ❤
    Imam pitanje za trudnice koje su počele osjećati bebu 😀
    Kada osjetite bebu tj onsj cudan osjecaj leptirica, ribica i slicno na kojem djelu trbuha bam to bude?
    Večeras sam nesto slično osjetila a nisam sigurna da li je to to jer je oko pupka bilo a to mi se čini dosta visoko 😀😀

Hm, u razini i ispod ruba gaćica 😃

Onda to vjerovatno nije to haha 🤣

Pa mozda je ako je uspravno okrenuta 😊 Ja sam te leptirice osjetila svega par puta, sad osjecam neko istezanje unutra, pritisak, kao lagani menstrualni grc i onda samo izbije na povrsinu kao da onoj slici sto sam stavila 😁 Ali sve je donji dio trbuha, ispod pupka ili taman do te razine. Na pregledu prosli tjedan je bila poprecno, a prekjucer u bolnici okomito na glavu, tako da mislim da se vrti stalno haha, kad nista ne osjetim zakljucim da spava, inace svako malo me probode.

Čini se da sad kreću sve zanimljiviji tjedni 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

SamoMalo
    03. Travanj 2021. 12:55

Ja sam sigurna da osjetim bebu. Kao da me netko prstom poskaklja iznutra. Ali nije svaki dan i nije redovno. A i prvog sam jako rano osjetila za prvu trudnocu, vec oko 15tt.

Kiky 🥰
    03. Travanj 2021. 13:02

Buhtlica Sretan ti rođendan😘
    I ja stalno gledam u trbusic ali nista jos ne vidim. Osjetim nekad neko skakljanje i bas kao menstrualne grceve ali jos se nista ne vidi. Ja sam evo u fazi farbanja jaja, posto mi mm nije doma idem kod svojih na rucak, pa se ne pripremam puno osim sto radim kolac i farbam jaja.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Ore2021
    03. Travanj 2021. 15:40

Pozdrav svima 🤗 
    9 tjedan polako zavrsava, mucnina, vrtoglavica, i glavobolja ne prestaje. Nisam sposobna za nista, uzasno se osjecam. Ima li netko neki savjet mozda? Ovo mi je prva trudnoca, i jasno mi je da se neke stvari moraju dogadat ali nikad nisam mislila da je bas ovako tesko. Nisam svoja i to mi  stvara uzasnu nervozu 😔

CarpeDiem
    03. Travanj 2021. 16:00

Ore2021

Pozdrav svima 🤗
    9 tjedan polako zavrsava, mucnina, vrtoglavica, i glavobolja ne prestaje. Nisam sposobna za nista, uzasno se osjecam. Ima li netko neki savjet mozda? Ovo mi je prva trudnoca, i jasno mi je da se neke stvari moraju dogadat ali nikad nisam mislila da je bas ovako tesko. Nisam svoja i to mi stvara uzasnu nervozu 😔

Znam kako ti je, jer se i sama tako osjećam, (pogotovo fizicki) ,a druga mi je trudnoća. Razumijem te apsolutno i suosjećam se sa tobom.😔
    Za početak ovo oko nervoze,  prihvati koliko god ti teško bilo da je ona sada apsolutno normalna. 
    Ako uz velike fizicke promjene tijela, promjene hormona dodamo nečiji senzibilitet i karakter dobijemo i ovu nervozu i impulzivnost, kod nekih anksioznost, strah, tugu... koktel apsolutno svega. Ne kažu dzaba drugo stanje.🤦‍♀️
    Oko fizickih simptoma glavobolje, mucnine i vrtoglavice (možda imaš i anemiju) potrazi savjet doktora. Mislim da neces puno postići da sama nekako ideš protiv sebe i mučiš se dok sve ne prestane samo od sebe.
    Meni su konačno pomogle cariban tablete.
    Pila sam i neke namjenjene za mucninu u vožnji, i neke vitamin b12, b6, ali nisu imale efekta, sa ovim od 10 h jutros sam se ponovo rodila. Čak sam uspjela i pojesti solidan obrok i evo spremam sve za sutra.
    Pitaj gina za njih, ili ako nisi za tu opciju probaj caj od svježeg djumbira I limuna, kamilicu da ti umiri želudac, pij puno vode, probaj na silu pojesti bilo šta, boravi na svjezem zraku, malo prosetaj, probaj obezbjediti mir u kuci,  ne znam  s kim zivis ali zamoli da te ne ometaju, meditiraj. 🤷‍♀️ zao mi je i želim da te što prije prodje i da izaberes nešto što ti godi. Imaš najljepsi razlog svojih simptoma te probaj u dogovoru sa ginom olaksati si što više. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• ponosna.mama
    04. Travanj 2021. 07:46

Sretan Uskrs drage moje 🐰🐣🌷 zelim vam da uzivate maksimalno u danasnjem danu sa sto manje mucnina, a sto vise dragih ljudi i lijepog druzenja 🥰♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.