Hej cure dok ja zavrsim s poslom izvrte se stranice, ne mogu upratit sve 😄
Hvala na cestitkama, sin je najsretniji jer je bas htio bracu. Radila sam nifty standard i nekih 6 dana cekala nalaze. Termin je 5.10. Vrijeme leti, ne mogu vjerovat da je prvo tromjesecje vec gotovo!
Odlično 😍 tu smo sa terminom 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Lisa nemam pojma 😒 mozda da prestanem nosit starke 8 sati dnevno bi bilo bolje 😖 al olet, samo desno stopalo, nemam pojma 🙄
Mateja ovisi koliko drzis do tog. Recimo, ja radim i petak i subotu i uskrani ponedjeljak. Tako da, ako ti se kosi, kosi 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure meni dosao uredan Nifty, cekamo jos jednog decka 😍😍
S prvim deckom nisam imala mucnine a sa ovim uzas. Tako da kod mene nije pokazatelj 😄
Cestitam!! I ja cekam jos jednog deckica 💙💙 Kolka ce biti razlika u godinama?
Samomalo cestitke na decku i urednom nalazu💙
Sarita ja imam mucnine, na pocetku su bile po cijele dane, a sad me jedino navecer love i jedva cekam da prodju. Svi su rekli da nosim curicu, a nama dolazi dečko!
Lisa super za dobru energiju i kretanje
Missy slika je preslatka, jedva cekam da osjetim svog malenog.
Ja sam isto ove dane dosta aktivna, cistila sam kucu, oko kuce, setnje. Mucnine eto jos navecer me love ali vise nisu tako jake, jedino sve vise moram na wc piskit,po noci se budim do 3 puta sigurno. Na kilazi nisam jos uvijek nista dobila, a trbusic svi govore vec se vidi, a meni jos uvijek kao da sam se prejela malo vise 😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
https://ibb.co/MZpq00M
Evo i moje slikice❤️❣️🌈
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Samomalocestitke na decku i urednom nalazu💙
Saritaja imam mucnine, na pocetku su bile po cijele dane, a sad me jedino navecer love i jedva cekam da prodju. Svi su rekli da nosim curicu, a nama dolazi dečko!
Lisasuper za dobru energiju i kretanje
Ja sam isto ove dane dosta aktivna, cistila sam kucu, oko kuce, setnje. Mucnine eto jos navecer me love ali vise nisu tako jake, jedino sve vise moram na wc piskit,po noci se budim do 3 puta sigurno. Na kilazi nisam jos uvijek nista dobila, a trbusic svi govore vec se vidi, a meni jos uvijek kao da sam se prejela malo vise 😂
Samomalocestitke na decku i urednom nalazu💙
Saritaja imam mucnine, na pocetku su bile po cijele dane, a sad me jedino navecer love i jedva cekam da prodju. Svi su rekli da nosim curicu, a nama dolazi dečko!
Lisasuper za dobru energiju i kretanje
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Evo i moje slikice❤️❣️🌈
https://ibb.co/GWFW5Sh zeznula sam nešto sad tek valja link slikicu🤗❣️
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Evo i moje slikice❤️❣️🌈
https://ibb.co/GWFW5Sh zeznula sam nešto sad tek valja link slikicu🤗❣️
Kako se lijepo vidi ❤️
Meni je moj novi gin (stari otisao u privatnu praksu) dao takvu sliku da ne znam jel bi se smijala ili plakala. A bome mi je i cijeli pregled bio takav. Sad se pokusavam prebaciti kod drugog ginekologa, znaci uzas.
👦 11/2017 👶 9/2020
Cestitke svima na dobrim pregledima i dobrodoslica novim trudnicama 🥰
Nas pregled je također dobro prosao, sve je uredno, bebica je 2,7 cm 😊 Prekinut mi je Duphastone. Dobila 4 uputnice, medu kojima je i kombinirani (UZV + krv) jer kao starija prvorotkinja sam pa ono 🤦🏼♀️ Sljedeci pregled nam je 06.05. Kilaza stoji na 56 kg, a jedem kao slonica 🙈
Curke koje ste isle u Zajcevu na kombinirani, kakva su vam iskustva?
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Cestitke svima na dobrim pregledima i dobrodoslica novim trudnicama 🥰
Nas pregled je također dobro prosao, sve je uredno, bebica je 2,7 cm 😊 Prekinut mi je Duphastone. Dobila 4 uputnice, medu kojima je i kombinirani (UZV + krv) jer kao starija prvorotkinja sam pa ono 🤦🏼♀️ Sljedeci pregled nam je 06.05. Kilaza stoji na 56 kg, a jedem kao slonica 🙈
Curke koje ste isle u Zajcevu na kombinirani, kakva su vam iskustva?
Starija prvorotkinja sa 29 pa zato kombinirani? Wow 😂 šta bi ja s 33 tribala reć šta me nisu poslali... 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji