Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    29. Ožujak 2021. 11:28

Kao sto rekoh mislim da je jako tesko skuzit na uzv di je posteljica 
    Ja eto kuzim jer se sa 9tt dobro vidi pupcana i di ide 
    Javim vam kroz koji tjedan jel ta metoda točna haha 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ane_ši
    29. Ožujak 2021. 11:43

Sanjarka88 🌸

Leonoah

Jutro svima🌞 cure, sretno danas na prwgledu, šaljite nam sličice.
    Ja danas idem na prvi trening nakon 5 mjeseci pauze, baš se veselim👏🏻 Osjećam se bolje, povraćam tu i tamo, mučnina je najjača ujutro, pred spavanje i nakon jela, ali srećom ne traje dugo. Jučer sam prvi put u 3 mjeseca išla na dužu šetnju i donji dio leđa me toliko bolio da sam jedva hodala. Inače me zadnjih tjedan dana donji dio leđa boli. Napokon se veselim nastavku trudnoće i jedva čekam ljeto, kupanje i lubenicu🤭

Kako ste vi cure? Je li prestaje mučnine?

Ja kad vidim da vas jos hrpa ima mucnine nakon 12tt lose mi dođe od same pomisli da ce i meni bit tako

Meni mučnine počele rano u 5 tjednu i završile u 9 tjednu

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Pokloncic13
    29. Ožujak 2021. 11:48

Sanjarka evo imam novi termin 20.4 pa me možeš pisati 💪🏻🙏
    Jel obavio još netko pregledic?

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Tonkica111
    29. Ožujak 2021. 11:55

Ja isto sad kad gledam ultrazvuk uopće više ne kužim projekciju... Jel na slici onaj uži dio ultrazvuka ubiti otvor hahah ili kako ide? Jer onda triba obrnit sliku naopako... Šta je gore, šta je dole, lijevo i desno? 🤣🤣🤣 Odustajem hahahah 

Leah
    29. Ožujak 2021. 11:55

Evi mije price s mucninama. 
    Znaci isto ujutro ta odvratna kiselina, a ostatak dana kak nesto pojedem tak ode van, uz to strasna glavobolja, pa si razmisljam popiti jedan brufen od 400 jer ne mogu vise, a paracetamol mi dodje ko tic tak. 
    Jedino sta mogu jesti su stapici i kiseli krastavci
    Meso ne mogu nikakvo,u pekaru ne mogu uci koliko mi smrdi, a kamoli jesti, opcenito imam problem cim stav.masku na lice meni krene nagon za povracanje. Sve u svemu veselo.
    Pokloncic cestitsm na pregledu😍 sretno svima ostalima na danasnjim pregledima

Sanjarka88
    29. Ožujak 2021. 12:08

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    Ožujak :
    SweetDream 29.03.
    Buhtlica34 29.03.
    Lyra 29.03.
    CarpeDiem 29.03.
    Tommyfame 30.03.
    Lollypop 30.03.
    Plavabosanka 31.03.
    Ani92 31.03.
    Sayuri 31.03.
    Travanj:
    Orhideja 01. 04.
    Tracy 01.04.
    Tienna 01.04.
    Bilja1212 01.04.
    Ponosnamama 02.04.
    Sanjalica5 06.04.
    Haru 07.04.
    Mala_Ive 07.04.
    Sanjaaa 07.04.
    Taya 07.04.
    Nikkas 07.04.
    Sunce7 07.04.
    Ane_Ši 07.04 
    Mateja31 08.04.
    Bubi001 08.04.
    Ljesnjak 08.04.
    Veky004 12.04.
    Sanjarka88 13.04.
    Hera 14.04.
    Monalisa 14.04
    Ivkica 14.04.
    Angely 14.04.
    Leonoah 14.04.
    Mala_Martina1990 14.04.
    Iva2 14.04.
    Kinderica 14.04.
    Lorre 15.04.
    LilM 19.04.
    Leah 19.94.
    Sanja0508 20.04.
    Lockica 20.04.
    Tonkica111 20.04.
    Misic 20 04.
    Poklončić13 20.04.
    Lisa27 21.04.
    Ivkica 21.04. 
    Bumac 21.04.
    Missy88 21.04.
    Jana25 23.04.
    Jackie27 27.04
    Petoma93 28.04.

• Lockica
    29. Ožujak 2021. 12:09

Dugo mi je trebalo da pročitam sve,cestitke na pregledima i sretno ostalim koji tek imaju pregled..
    Ja dobila 1 kg 😄 Ali sam par dana jela kao luda jer su mucnine stale i sad se vratile punom snagom i od danas restrikcije hahah.
    Moj prvi porod je bio na foru,otisla na CTG i nije bio uredan 4x me vracali da ponovimo jer je beba imala previsoke otkucaje i ostave me u bolnici,tamo komisija me pregleda i kaze probni porod ako ne uspije carski cemo ja u panici uzasnoj,sreća imala moja sestra vezu i dodje druga dokt da me pogleda i ona kaze ma kakav probni niste normalni (Ja imala visok pritisak i aritmije plus jos par dijagnoza) i odmah me ujutro prvu na CR porodili..38 tt Da Boli brate Boli uzasno pogotovo prvo ustajanje ali opet bih birala isto sve prodje ♡

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

Sanjarka88
    29. Ožujak 2021. 12:09

Leah

Evi mije price s mucninama.
    Znaci isto ujutro ta odvratna kiselina, a ostatak dana kak nesto pojedem tak ode van, uz to strasna glavobolja, pa si razmisljam popiti jedan brufen od 400 jer ne mogu vise, a paracetamol mi dodje ko tic tak.
    Jedino sta mogu jesti su stapici i kiseli krastavci
    Meso ne mogu nikakvo,u pekaru ne mogu uci koliko mi smrdi, a kamoli jesti, opcenito imam problem cim stav.masku na lice meni krene nagon za povracanje. Sve u svemu veselo.
    Poklonciccestitsm na pregledu😍 sretno svima ostalima na danasnjim pregledima

😓 Suosjećam 

CarpeDiem
    29. Ožujak 2021. 12:12

Sretno na pregledima cure 🍀
    Sarita__00 čestitam, dobrodošla🌸
    __
    Upravo sam završila pregled.🤗
    6+1 kao po prvom danu zadnje menstruacije je bila i ovulacija.
    Prisutna srčana rekacija, beba ljepo smještena na sredinu materice.
    Danas smo odradili i kompletnu krvu sliku i papa test.
    Idući pregled je 26.4.
    Termin poroda 21.11.
    Idući pregled, radimo i kompletan NIPT pa ćemo vrlo brzo znati i spol.💃🎉
    (Imam  osjećaj da je opet  curica💝)
    Imam jake mučnine zadnja 2 dana, doktor mi je dao da pijem Vomex A tablete. (Dimenhidrinat gen. naziv), inače se koriste protiv mučnine tijekom vožnje, ali i jedine koje mogu piti trudnice zbog trudnicke hiperemeze. (Ne štete bebi). Imaju i čepići, ali su djelotvornije tablete.
    Malo djeluju i kao sedativ ali bar nemam mučnine i koliko toliko funkcioniram. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• sofia88
    29. Ožujak 2021. 12:17

Pozdrav trudnice, ja se trudim povremeno pročitati i biti u toku! Jako mi je drago kad vidim da su pregledi super ali isto tako me užasno deprimira kad je nešto loše😔. 
    Vidim da su mučnine u pitanju pa bih htjela podijeliti svoje iskustvo možda nekome pomogne. Meni su krenule u 6. tjednu, uglavnom samo predvečer oko par sati, sve sam mogla normalno jesti. Onda sam u 7. tjednu povracala jedan cijeli dan i to doslovno svaki gutljaj vode bi povratila, na kraju sam završila na hitnoj na infuziji i dali su mi Reglan. Tad se smirilo, dobila sam lijek Cariban (nisam sigurna može li se u Hrvatskoj nabaviti, možda preko uvoza, znam dok sam ja živjela u Hrvatskoj da ga nije bilo). Radi se o kombinaciji antihistaminika i vitamina B6 baš za trudnice. Uz lijek, male česte obroke situacija je bila kontrolom. Iako sam farmaceut (ili možda baš zbog toga😄) inače zazirem od svih nepotrebnih lijekova tako da sam i taj ubrzo izbacila i mučnine su se vratile. Sad smo 10 tjedana i nekad su jače, po cijeli dan, nekad slabije, nekad prođe cijeli dan da ih nemam. Nekad povratim, obično jednom u danu ako je baš nepodnošljiva mučnina. Ono što mi pomaže su 1. mali, česti obroci, doslovno svakih sat vremena nešto malo, normalne porcije ni slučajno, 2. Hladan sok od naranče, 3. Caj od svjezeg đumbira s cjeđenim limunom. 
    Skužila sam da je svaka od nas drugačija i da svakoj paše nešto drugo. Probajte, i nadam se da cemo sve imati taj magičan prestanak u 12. tjednu. 
    Ibuprofen se nikako ne savjetuje u prvom trimestru, povezan je s malformacijama ploda. Paracetamol se može uzimati po 500 mg do 4g dnevno. Iako prelazi placentu i do 40% smatra se sigurnim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.