Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Ožujak 2021. 08:33

bubi001

Sretno danas svi curkama na pregledu! Bit ce sve super i samo pozitiva 🤩.
    Ja idem sutra i nadam se da cemo cuti vise to ❤️.
    Cijelo vrijeme imam neke simptome, bolne bradavice,lagano grčenje u donjem dijelu trbuha. Sad nekak kak se priblizava pregled koda je sve nestalo.
    Jel to loš znak ? 🥺

Ma sve je to ok, simptomi dolaze i odlaze 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Ožujak 2021. 08:35

Marija, Misic, Missy, Rita, Petoma, Bumac sretno cure 🍀🍀🍀🍀🍀🍀

• LilM
    24. Ožujak 2021. 08:47

Moze se mene maknut s pregleda 31.03 jer nejdem tad nego 19.04 kak me se nadodalo :)

Endzrue
    24. Ožujak 2021. 08:48

Traveller

Jana25

Traveller

Jana25

Traveller

Evo slija

https://ibb.co/5r3SxFQ

Na sta ce to licit do 38 TT

Isto se pitam za sebe 😅
    Divna si ❤
    Koliko je izmjerena beba danas?
    Rekao mi je da više ne mjeri veličinu bebe nego sad već druge stvari, beba je teška 134 grama. Po danima trudnoće, i dalje je u plusu za dva dana, trudnoća je 15 plus 3 a beba je 15 plus 5. Pogledala sam snimku doma što sam dobila, pokušam je staviti da mozda iskusnije mame kazu jel to stvarno pisulinac sta se vidi na snimci.

Divnoo 🥰
    Ajde probaj stavit, pa da trazimo visi li ištaa 😃🤣

A slusaj, nešto se tu pri kraju jako lijepo vidi, e sad jel to to šta trazimo, valjda bude znao netko iskusniji.

https://streamable.com/a4uwss

Zara, sva sam se najezila citajuci pocetak posta, tako mi je drago da je sve sretno završilo, ali mi je jako zao soka koji si bespotrebno prosla. Cestitam ti od srca na malom pisonji i sad uzivaj u divnom drugom tromjesecju bez ikakvih briga.

Ja ne vidim ništ 

Endzrue
    24. Ožujak 2021. 08:50

Love2021

Ženice, danas sam bila na uzv. 11tjedana je trudnoća i dr mi je rekla da je posteljica potpuno preko ušća. Da li je netko imao tu situaciju pa da se posteljica maknula s ušća?

Ima vremena maknut se sa ušća. Normalno je da je u ovim tjednima nisko

• ponosna.mama
    24. Ožujak 2021. 08:50

Sanjarka88 🌸

Jutro trudnice ❤️ ste dobro sve?
    Ja se i dalje brutalka borim s mucninama, povracanjem, gubitkom apetita
    Snage nemam za nista osim za lezanje kad dođem s posla, koma
    Ana25 cestitam na ❤️
    Matejjja ni u prvoj t niste zeljeli znati spol? 😊
    Love sva videa koja sam gledala za babyzen kolica se sklapaju s košarom 🤷‍♀️
    Posteljica cesto bude tako nisko u ranoj t, do 20tt to se i ne gleda
    Traveller koliki ti je tlak? Trbuscic 🥰🥰🥰
    Ivkica i Mateja31 i vasi 🥰🥰 pa sve ste trbusaste. Super ❤️
    Zara koji šok uh. Mrzim te ginekologe koji govore nepotrebne stvari a nije vrijeme da ih se govori.
    Cestitam na zdravom dečku ❤️♂️❤️
    Bilja kombinirani ti se radi do 13+6
    Ponosna Vulić je dobar ginekolog Slazem se. Al meni je šutljiv poprilično, i govori samo sta treba rec Al ja volim malo otvoreniji odnos sa dr. Jer sam ja malo šutljivija u takvim situacijama pa me treba motivirati 😂
    Tonkica radila sam kombirani i proslu t i sad cu. Socijalni gin mi je proslu t da je kombinirani u kombinaciji sa uzv 95% tocan. Vodim se s tim
    Hera to sigurno zadnji trzaji tog malog hematoma, ne brini. Poprati stanje Al mislim da se nemas sta brinuti 🤗

Slazen se ovo za Vulica, ja san inace toliko lajava, al kad dođen na pregled samo mucin tako da mi on na kraju mora sve govorit inace ja ne bi nista pitala pa bi kasnije sama sebi govorila kako si glupa 😆 ...e i daj pliz stavi mi za porod kraj datuma Split ♥️

Missy88
    24. Ožujak 2021. 08:52

bumac95

Jutro cure. Ja sam naručena sad u 9 na pregled. Muka mi je u želucu od nervoze 🤦🏼‍♀️😂

Sretnooo 😊
    Bubi simptomi dolaze i odlaze pa se opet vrate 😁 Neke cure tu nemaju gotovo nikakve tegobe od samog pocetka, a imaju uredne trudnoce, druge se muce sa svim i svacim, ali niti jedan od tih simptoma nije garancija za bilo sto, sve ovisi o tvom tijelu, tako da samo polako. A briga je prisutna uvijek. Ja sam imala gadne mucnine pa opet nisam spavala i bila u strahu od pregleda u 12. tjednu jer je pregled prije toga bio u 7. i cinilo se kao vjecnost tih 5 tjedana. A i sad idem s laganom nervozom i samo cekam da kaze da srceko kuca i dalje i da sve ostalo bude dobro tako da se toga ocito necemo rijesiti 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Sanjarka88
    24. Ožujak 2021. 08:53

ponosna.mama

Sanjarka88 🌸

Jutro trudnice ❤️ ste dobro sve?
    Ja se i dalje brutalka borim s mucninama, povracanjem, gubitkom apetita
    Snage nemam za nista osim za lezanje kad dođem s posla, koma
    Ana25 cestitam na ❤️
    Matejjja ni u prvoj t niste zeljeli znati spol? 😊
    Love sva videa koja sam gledala za babyzen kolica se sklapaju s košarom 🤷‍♀️
    Posteljica cesto bude tako nisko u ranoj t, do 20tt to se i ne gleda
    Traveller koliki ti je tlak? Trbuscic 🥰🥰🥰
    Ivkica i Mateja31 i vasi 🥰🥰 pa sve ste trbusaste. Super ❤️
    Zara koji šok uh. Mrzim te ginekologe koji govore nepotrebne stvari a nije vrijeme da ih se govori.
    Cestitam na zdravom dečku ❤️♂️❤️
    Bilja kombinirani ti se radi do 13+6
    Ponosna Vulić je dobar ginekolog Slazem se. Al meni je šutljiv poprilično, i govori samo sta treba rec Al ja volim malo otvoreniji odnos sa dr. Jer sam ja malo šutljivija u takvim situacijama pa me treba motivirati 😂
    Tonkica radila sam kombirani i proslu t i sad cu. Socijalni gin mi je proslu t da je kombinirani u kombinaciji sa uzv 95% tocan. Vodim se s tim
    Hera to sigurno zadnji trzaji tog malog hematoma, ne brini. Poprati stanje Al mislim da se nemas sta brinuti 🤗

Slazen se ovo za Vulica, ja san inace toliko lajava, al kad dođen na pregled samo mucin tako da mi on na kraju mora sve govorit inace ja ne bi nista pitala pa bi kasnije sama sebi govorila kako si glupa 😆 …e i daj pliz stavi mi za porod kraj datuma Split ♥️

Hahaha. Onda nam je isto 🥴
    Mimica zna potaknuti covjeka 😂 a i uzv mu je bolji i radi u bolnici sto mi je uzasno bitno. To je presudilo da ovaj put odem privatno.
    Inace Vulić je super ginekolog, nemam sta rec 😊

Endzrue
    24. Ožujak 2021. 08:53

daly56

Izvinite,samo me zanimalo da li je moguća trudnoća ukoliko je bilo tragova sperme na njegovim rukama dok me dirao po goloj stražnjici?

Na krivoj si temi... Nisi trudna

Sanjarka88
    24. Ožujak 2021. 08:54

Missy88

bumac95

Jutro cure. Ja sam naručena sad u 9 na pregled. Muka mi je u želucu od nervoze 🤦🏼‍♀️😂

Sretnooo 😊
    Bubi simptomi dolaze i odlaze pa se opet vrate 😁 Neke cure tu nemaju gotovo nikakve tegobe od samog pocetka, a imaju uredne trudnoce, druge se muce sa svim i svacim, ali niti jedan od tih simptoma nije garancija za bilo sto, sve ovisi o tvom tijelu, tako da samo polako. A briga je prisutna uvijek. Ja sam imala gadne mucnine pa opet nisam spavala i bila u strahu od pregleda u 12. tjednu jer je pregled prije toga bio u 7. i cinilo se kao vjecnost tih 5 tjedana. A i sad idem s laganom nervozom i samo cekam da kaze da srceko kuca i dalje i da sve ostalo bude dobro tako da se toga ocito necemo rijesiti 😅

Bit će lakse kad beba krene bubat kako treba 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.