Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja13
    23. Ožujak 2021. 20:58

Jana25

Orhideja13

Samo da vidim da li Sam ubacila ovaj popis dole ili kako se vec zove ova slikica Koju skoro sve Imate pa se vidi kolike su vam bebice 😊😅

Kad sve napravis, odes na Forums i od tamo kopiras BBC code 😃😃

Hvala, Ali ne znam ja to.. Par puta pokusala I ne ide 😂😂

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Missy88
    23. Ožujak 2021. 21:03

Orhideja13

Jana25

Orhideja13

Samo da vidim da li Sam ubacila ovaj popis dole ili kako se vec zove ova slikica Koju skoro sve Imate pa se vidi kolike su vam bebice 😊😅

Kad sve napravis, odes na Forums i od tamo kopiras BBC code 😃😃

Hvala, Ali ne znam ja to.. Par puta pokusala I ne ide 😂😂

https://ibb.co/RgmJVZP 😁 kopiras krivi kod, znaci klikni pod forums i ovaj bb code

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    23. Ožujak 2021. 21:04

https://ibb.co/gWxHjWS
    Ovako izgleda 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Ožujak 2021. 21:13

Mateja31

Evo slikica trbuscica
    https://ibb.co/M180TQj

Divan trbuščić 🥰

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Lyra
    23. Ožujak 2021. 21:31

Love2021

Ženice, danas sam bila na uzv. 11tjedana je trudnoća i dr mi je rekla da je posteljica potpuno preko ušća. Da li je netko imao tu situaciju pa da se posteljica maknula s ušća?

Imala sam ja u prosloj trudnoci. Polako se pomicala i s 24tt maknula vise od 3cm od usca sto se smatra sigurnim. Opcenito sve do 20tt pa i malo kasnije bi trebalo zanemariti vezano uz to. Ja sam se bas bespotrebno stresirala oko toga.

👦 11/2017 👶 9/2020

• ponosna.mama
    23. Ožujak 2021. 22:13

Ana25

Drage zene,imam problem za koji neznam dali je povezan trudnocom.
    U prvoj trudnoci mi se to nije desavalo
    Zeludac me boli i gori mi od petka,sto god popila ili pojela
    Neznam sto bi vise
    Jeste imale koja takvu bol?

Je li ti zgaravica ili te bas boli? Meni je grozna zgaravica cak i kad popijem casu vode, al ne mogu rec da to boli, vise onako pece, neugodno je, vraca se kiselina u grlo i povraca mi se od svega, a nikako povratit kako treba. Meni je doktorica dala reflustat i moram ga pit iza svakog jela, al mi je odvratan okus pa se ne mogu prislit 😏

CarpeDiem
    23. Ožujak 2021. 22:44

daly56

Molim vas da mi odgovorite 😏
    Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka.Bijeli iscjedak ae ponovo juce pojavio nakon te nenormalnosti.Znam da uzrok može biti prehldala jer sam jednu noć imala temperaturu,zacepljen nos duže vremena,slabo sam se i oblačila ovaj mjesec,bila pod stresom zbog navedenog straha. Novu menstruaciju trebam dobiti za dan dva.Decko i ja nikad nismo imali spolni odnos medjutim znalo se desiti da on izvadi polni organ želeći da mu ja masturbiram što nikad nisam radila.Oboje smo uvijek bili odjeveni ali ja imam toliko strah od trudnoće da bih ukoliko on prelazni polnim organom po mom tijelu,trlja (i on je odjeven i ja) drzim drzim ruku na njegovom polnom organu kako ne bi slucajno nesto preko odjeće dospjelo na moje tijelo i nekako stiglo do vagine.Ne znam da li je uopšte moguće da dodje do ejakulacije na taj način jer drugogo kontakta izmedju nas nije bilo.Moj strah je šta ako je nešto slučajno bilo na polnom organu iako on tvrdi da nije kad ga je htio vratiti u donji veš nakon što mu odbijem masturbirati pa mu to ostalo na ruci i tom rukom me dirao po goloj straznnici.Da li je moguće da je na taj način nešto uspjelo doći do vagine i da ostanem trudna na taj način?

Na jednom forumu doktor mi je odgovorio kako trudnoća nije moguća jer sam nevina ali onda sam ja pomislila šta ako je himen nekad pukao jer prije nekoliko mjeseci je znao prelaziti prstom preko otvora vagine,opet preko odjeće,nekada je to bio samo donji ves i strample.Znam da je to jako teško,ali se sjećam da me znalo zaboliti pa sam sad utripovala i da mi je možda himen pukao pa da je onda u tom slučaju trudnoća možda moguća..molim vas da mi kažete svoje iskreno mišljenje o ovome

100% trudnoća. Čestitam 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Tommyfame
    23. Ožujak 2021. 22:49

daly56

Molim vas da mi odgovorite 😏
    Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka.Bijeli iscjedak ae ponovo juce pojavio nakon te nenormalnosti.Znam da uzrok može biti prehldala jer sam jednu noć imala temperaturu,zacepljen nos duže vremena,slabo sam se i oblačila ovaj mjesec,bila pod stresom zbog navedenog straha. Novu menstruaciju trebam dobiti za dan dva.Decko i ja nikad nismo imali spolni odnos medjutim znalo se desiti da on izvadi polni organ želeći da mu ja masturbiram što nikad nisam radila.Oboje smo uvijek bili odjeveni ali ja imam toliko strah od trudnoće da bih ukoliko on prelazni polnim organom po mom tijelu,trlja (i on je odjeven i ja) drzim drzim ruku na njegovom polnom organu kako ne bi slucajno nesto preko odjeće dospjelo na moje tijelo i nekako stiglo do vagine.Ne znam da li je uopšte moguće da dodje do ejakulacije na taj način jer drugogo kontakta izmedju nas nije bilo.Moj strah je šta ako je nešto slučajno bilo na polnom organu iako on tvrdi da nije kad ga je htio vratiti u donji veš nakon što mu odbijem masturbirati pa mu to ostalo na ruci i tom rukom me dirao po goloj straznnici.Da li je moguće da je na taj način nešto uspjelo doći do vagine i da ostanem trudna na taj način?

Na jednom forumu doktor mi je odgovorio kako trudnoća nije moguća jer sam nevina ali onda sam ja pomislila šta ako je himen nekad pukao jer prije nekoliko mjeseci je znao prelaziti prstom preko otvora vagine,opet preko odjeće,nekada je to bio samo donji ves i strample.Znam da je to jako teško,ali se sjećam da me znalo zaboliti pa sam sad utripovala i da mi je možda himen pukao pa da je onda u tom slučaju trudnoća možda moguća..molim vas da mi kažete svoje iskreno mišljenje o ovome

eh pa ti markiraj biologiju.

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• daly56
    23. Ožujak 2021. 23:13

Izvinite,samo me zanimalo da li je moguća trudnoća ukoliko je bilo tragova sperme na njegovim rukama dok me dirao po goloj stražnjici?

CarpeDiem
    23. Ožujak 2021. 23:23

daly56

Izvinite,samo me zanimalo da li je moguća trudnoća ukoliko je bilo tragova sperme na njegovim rukama dok me dirao po goloj stražnjici?

Naravno da je moguća. Pogotovo ako je bilo dodira po stražnjici. Čestitam još jednom.🎉🎉 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.