Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lyra
    23. Ožujak 2021. 08:50

ponosna.mama

Bas su se zaredali muskici, svi oko mene drze fige da i kod mene bude musko jer ja imam vec dvi cure, a meni je skroz svejedno, cak bi mozda malo vise volila da je opet cura 🥰 ..mozda zato sta ne znam sta bi s muskim 😆

Hehe kod nas suprotno, dva deckica i svi bi sad jednu curku, a muzu i meni bi totalno bilo kul da bude i treci deckic, navikli smo se na male hahare 😁  evo planiram za tjedan dana Panoramu radit pa cemo znat za koja dva tjedna 😁

Cestitam svima na dobrim pregledima jucer i zelim svima danas isto da uzivaju! Bome ovaj tjedan bas puno pregleda 😁

Kad ste kod simptoma, kod mene od pocetka trudnoce nista, bas nista. Nakon prosle trudnoce, ne bunim se, samo nek bude ko prva 😁

👦 11/2017 👶 9/2020

Lisa27 👶🧸🎀
    23. Ožujak 2021. 08:51

Jutro 🙂
    Sretno na pregledima danas 🥰 baš vas je punoooo, čekamo sličice.

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

CarpeDiem
    23. Ožujak 2021. 08:51

Jutro  cure. Sretno na pregledima 🙌🎉🍀

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

FlipFlop
    23. Ožujak 2021. 08:52

Ane_ši, ja sam jučer izvadila krv za nifty, doktor mi je to preporučio zbog godina a i po prirodi se brinem za sve i svašta tako da mi je to ipak sigurniji rezultat nego kombinirani. 
    Kiky, čestitam ti na zdravom dečkiću ☺️ koliko dugo si čekala nalaz? 
    Ja sam sinoć skužila kako su mi se raširili bokovi, strašno nešto. Vaga kaže da se nisam udebljala ali to se jednostavno proširilo preko noći, baš sam pala u bed. Treba malo vremena za naviknuti se na te fizičke promjene. 
    Sretno danas na pregledima!
    Lijepo je vidjeti kako grupica napreduje i da su mnoge sad već saznale spol, baš se veselim vidjeti kako će se nastaviti, pogotovo ove cure koje imaju osjećaj da je određeni spol, da vidimo jesu pogodile ☺️

Sanjarka88
    23. Ožujak 2021. 08:55

Endzrue

Sanjarka88 🌸

Dobro jutro trudnice ❤️

LilM bitno da je beba dobro, hematom ce se vec apsorbirat 😊
    Mikiii cestitke na ❤️🥰
    FlipFlop jako mi je drago da je sve super, sad opušteno 🥰
    Ane_Ši u dogovoru s ginekologom napravit cu samo kombinirani, ako tu ne bude nesto ok onda cemo ic na ove druge testove
    Mokosh pa cestitke muzu na pojačanju 😁😁❤️
    Kiky također 🥰🥰🥰
    Endzrue dinosaur 😂😂😂 Pokusaj se narucit u Mimice, za mene je on broj 1
    Mateja meni je robica za decke puno lipsa 😁i Uzivaj Opusteno u drugom tromjesečju jedva cekam da se osjecam opet dobro i poletno

Jesi ti kod Vulića? Kakav mu je ultrazvuk? Ja bi nekog ko puno priča, puno objasni i sve mi detaljno pokaže

Ja sam kod Vulića preko zdravstvenog
    Ali ovu t vodim privatno kod Mimice
    I on je upravo ovo sta trazis
    Vulić ne prica puno. Iako je korektan dr 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Endzrue
    23. Ožujak 2021. 08:59

Sanjarka88 🌸

Endzrue

Sanjarka88 🌸

Dobro jutro trudnice ❤️

Mikiii cestitke na ❤️🥰
    Ane_Ši u dogovoru s ginekologom napravit cu samo kombinirani, ako tu ne bude nesto ok onda cemo ic na ove druge testove
    Kiky također 🥰🥰🥰
    Mateja meni je robica za decke puno lipsa 😁i Uzivaj Opusteno u drugom tromjesečju jedva cekam da se osjecam opet dobro i poletno

Jesi ti kod Vulića? Kakav mu je ultrazvuk? Ja bi nekog ko puno priča, puno objasni i sve mi detaljno pokaže

Ne mogu ih dobit. Mimicu zovem. Koliko se otprilike čeka. Nadam se da će me ubacit radi problema. Navodno je u njega i Hrboka. Isto stručan i puno priča. Vidjet ću kad se jave. Pokušat ću baš Mimicu dobit 

Sanjarka88
    23. Ožujak 2021. 09:04

Endzrue

Sanjarka88 🌸

Endzrue

Sanjarka88 🌸

Dobro jutro trudnice ❤️

Mikiii cestitke na ❤️🥰
    Kiky također 🥰🥰🥰

Ne mogu ih dobit. Mimicu zovem. Koliko se otprilike čeka. Nadam se da će me ubacit radi problema. Navodno je u njega i Hrboka. Isto stručan i puno priča. Vidjet ću kad se jave. Pokušat ću baš Mimicu dobit

S Mimicom je bio jedno vrijeme problem jer nije primao nove pacijente zbog obveza u bolnici 
    No rekli su za sada je tako. Mislim da se to promijenilo jer i mene sad narucuju odmah za unaprijed, sta prije nije bio slucaj. 
    Trazi njega 
    Ako ne, taman sam ti tila reć da je kod njega Hrboka i da sam cula odlicne stvari o njemu 
    Ma brzo te naruce 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

nikkas
    23. Ožujak 2021. 09:10

Sretno svima na pregledima danas!! 😊🤞🏻🤞🏻

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Orhideja13
    23. Ožujak 2021. 09:15

Cestitke svima na jucerasnjim super pregledima.. 😍😍😍
    Trbuscici su divniiiiii 😍 , ja svaki dan pred ogledalo I zagledam Ima li promjena, jedva cekam 😂🙈🙈.
    Netko je pisao za glavobolju, I ja Sam ju jucer imala, strasnooo, u krevetu Sam bila vec u pola 10,ali nisam dugo zaspala od bolova 😩.. I sad ju Malo osjecam, nadam se samo da nece biti kao jucer..
    Sretno I Danas na pregledima ❤️ nek se nastave lijepe vijesti. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Kiky 🥰
    23. Ožujak 2021. 09:18

FlipFlop

Ane_ši, ja sam jučer izvadila krv za nifty, doktor mi je to preporučio zbog godina a i po prirodi se brinem za sve i svašta tako da mi je to ipak sigurniji rezultat nego kombinirani.
    Kiky, čestitam ti na zdravom dečkiću ☺️ koliko dugo si čekala nalaz?
    Ja sam sinoć skužila kako su mi se raširili bokovi, strašno nešto. Vaga kaže da se nisam udebljala ali to se jednostavno proširilo preko noći, baš sam pala u bed. Treba malo vremena za naviknuti se na te fizičke promjene.
    Sretno danas na pregledima!
    Lijepo je vidjeti kako grupica napreduje i da su mnoge sad već saznale spol, baš se veselim vidjeti kako će se nastaviti, pogotovo ove cure koje imaju osjećaj da je određeni spol, da vidimo jesu pogodile ☺️

Brzo su dosli nalazi, za 6 dana racunajuci u to i vikend.
    I ja sam se odlucila posto mi je prva trudnoca a na pragu sam 34.god. Ja sam tocno znala da ce bit decko jer jer uvijek kontra, ja sam govorila sve u zenskom rodu. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.