Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem
    22. Ožujak 2021. 21:13

Kiky 🥰

Evo da vam se i ja javim cure, prvo moram cestitati curama na dobrim pregledima. I imate lijepe trbusice. Ja nemam jos sta poslikati jer mi izgleda kao da sam se malo vise najela. Meni su stigli nalazi Niftiya i sve je u redu, a saznali smo i spol, dolazi nam dečko 🥳🥳🥳 Uglavnom, puno mi je lakse i bas smo sretni. Sljedeci pregled nemam jos datum, sljedeci tj cu ici sa nalazima kod gin.pa ce me naruciti. Ja sam jos uvijek na istoj kilazi i mucnine jos nisu stale. Nadam se da ce ubrzo.

Čestitke na dečkiću 🎉🎉 
    Godina plavog tima izgleda 💙 🙌

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Hera✨
    22. Ožujak 2021. 21:15

Cure cestitam na super pregledima i deckicima 🥰🥰
    Endzrue bas si me nasmijala 😂

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Kiky 🥰
    22. Ožujak 2021. 21:16

Hvala cure, izgleda stvarno kako su se zaredali deckicki da je ovo godina plavog tima 💙 Ja sam sanjala svako malo da je curica, tocno sam rekla da ce sigurno bit kontra jer uvijek tako bude. Naka su nam ziva i zdrava!!!!!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Endzrue
    22. Ožujak 2021. 21:26

Ovo za dečke vam se čini. Njih prije vide... Vrlo brzo cure okupiraju i prijeđu u vodstvo... :) 

Mateja32
    22. Ožujak 2021. 21:31

Ja imam tri cure, kao sto dolje piše, i voljela bih da je dečko. A kad gledam robicu, nekako mi nesto govori nemoj plavo uzmi neutralno. A mislim da je to zbog toga što curice imaju slađu robicu. Prije nego što sam ostala trudna, sanjala sam da sam trudna, i vec par puta malu bebu djevojcica.. Dali su vama ikada bake pogodile spol po trbuhu, pitam one koje su trudne drugi, treći put

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• Ore2021
    22. Ožujak 2021. 21:42

Dannna

Ore2021

Pozdrav 😊
    Ima li tko da provjereno zna smiju li se jesti svjeze maline i koji se cajevi smiju piti? Negdje pise da se smiju negdje ne, a meni je sve to zbunjujuce dosta. Trudna sam 8 tjedana i pijem samo Novalac kapsule.

Pogledaj na netu istrazivanja vezano za čaj od lista maline i čaj od lista kupine. A ja jedem maline, imamo svoje nikad mi nosu naškodile i baka i mama su jele u trudnoći čak i više nego ja.

Hvala na odgovoru, vec sam mislila da nitko nikad nece vidjeti pitanje 😊 Drago mi je da mogu jesti maline jer njih i borovnice bas volim. To i kivi inace jedem svaki dan a sad ne znam smijem li ili ne.  Jeli znas mozda sto je sa dimljen lososom i domacim kobasicama ? 

Isprike ako sam dosadna 😁

Mokosh
    22. Ožujak 2021. 21:55

CarpeDiem

Mokosh

Ola! Bila sam danas na pregledu, sve je ok s bebicom. Ja moram koristiti vaginalete, crveno mi dolje i svrbi. Rekla mi je gin. da vidi sivkasti iscjedak. Ali nista strasno, vaginalete bi to trebale rijesiti. I da, saznala sam spol! Dolazi nam pisonja! 🥰 💙

Čestitke na pisonji 🎉🎉🙌.
    Jesi li radila briseve i kakvi su ti?

Hvala! 😊 Radila mi je papu na prvom pregledu i to je bilo sve ok. Sada nije radila nikakav bris...znam da mi je u prosle dvije trudnoce radila bris pred kraj trudnoce. 

Cestitam i ja svima da lijepim vjestima i pregledima. Sretno sutra svima koji idu na pregled. Neka samo bebice budu zdrave, nista drugo nije vazno. 🙂

Morat cu se i ja pridruziti u slikanju trbuscica. 😁

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Lisa27 👶🧸🎀
    22. Ožujak 2021. 23:02

Čestitam na dečkićima 🥰

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

marija3998
    23. Ožujak 2021. 06:00

Traveller

Jutro cure. Čestitam na dečkima. 💐😍😍
    Mokosh, konačno će muž dobiti muško pojačanje. 😍
    Kiky, super za Nifty, a mučnine će brzo proći. 😍

Mene jučer glava rasturila doslovno, zaspala sam jako rano. Baš me izmučilo.

Jao mene je u nedjelju rasturila migrena, mislila sam da ću riknut od bolova, cijeli dan nisam mogla jest, samo sam ležala na kauču i kad sam napokon nešto pojela sve ispovracala i napokon prošla migrena, jučer i danas je bogu hvala dobro 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Lela🍀
    23. Ožujak 2021. 06:52

Jutro cure, dns sam se probudila previse dobre voljee i bez mucnicaa sad sam malp zabrinita 2 dana sam samo povracalaa i sad odjednom nistaa predobroo mi... da li se to i vama dogadjaloo i da li je to normalno ps. Jucer sam bila na ultrazvuku i bilo je sve uredu 

🤰🍀 👶 🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.