Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem
    22. Ožujak 2021. 20:33

Mokosh

Ola! Bila sam danas na pregledu, sve je ok s bebicom. Ja moram koristiti vaginalete, crveno mi dolje i svrbi. Rekla mi je gin. da vidi sivkasti iscjedak. Ali nista strasno, vaginalete bi to trebale rijesiti. I da, saznala sam spol! Dolazi nam pisonja! 🥰 💙

Čestitke na pisonji 🎉🎉🙌.
    Jesi li radila briseve i kakvi su ti?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jana25
    22. Ožujak 2021. 20:44

Mokosh

Ola! Bila sam danas na pregledu, sve je ok s bebicom. Ja moram koristiti vaginalete, crveno mi dolje i svrbi. Rekla mi je gin. da vidi sivkasti iscjedak. Ali nista strasno, vaginalete bi to trebale rijesiti. I da, saznala sam spol! Dolazi nam pisonja! 🥰 💙

Cestitaaam 🥰 nakon 2 curke stize vam bracoo 😍😍 supeer 😇🥰
    Motam primjetit da za sad vodi plavi tim 💙💙😇😅

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Kiky 🥰
    22. Ožujak 2021. 20:46

Evo da vam se i ja javim cure, prvo moram cestitati curama na dobrim pregledima. I imate lijepe trbusice. Ja nemam jos sta poslikati jer mi izgleda kao da sam se malo vise najela. Meni su stigli nalazi Niftiya i sve je u redu, a saznali smo i spol, dolazi nam dečko 🥳🥳🥳 Uglavnom, puno mi je lakse i bas smo sretni. Sljedeci pregled nemam jos datum, sljedeci tj cu ici sa nalazima kod gin.pa ce me naruciti. Ja sam jos uvijek na istoj kilazi i mucnine jos nisu stale. Nadam se da ce ubrzo. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Endzrue
    22. Ožujak 2021. 20:46

Evo i mene sve ok. Beba 160g, velika za 16+5, nije me gledala unutra, tak da ne znam šta je s polipom.. Po novom imam cistu na posteljici, ništa kao strašno al je tu.. Idući put očekuje u najmanju ruku da nađe i dinosaura.... Ugl odlučila sam otić privatno na pregled. Sutra ću nazvat. ( Split jel ima preporuku il da odem u Cito kako sam i mislila)... Kao je sve super al eto ništ novo nisam saznala. Beba je super. Koprca se igra se i detaljan pregled je odličan 

Endzrue
    22. Ožujak 2021. 20:47

Mokosh

Čestitam draga

Mateja32
    22. Ožujak 2021. 20:52

Ajme čestitam na dečkima 💙, bas mi je drago zbog vas.. Ovo je godina dečkića 👶

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Haru
    22. Ožujak 2021. 20:57

Čestitam na super pregledima i dečkima! 

'21. 💙
    '24. 💛

• ponosna.mama
    22. Ožujak 2021. 21:09

Endzrue

Evo i mene sve ok. Beba 160g, velika za 16+5, nije me gledala unutra, tak da ne znam šta je s polipom.. Po novom imam cistu na posteljici, ništa kao strašno al je tu.. Idući put očekuje u najmanju ruku da nađe i dinosaura…. Ugl odlučila sam otić privatno na pregled. Sutra ću nazvat. ( Split jel ima preporuku il da odem u Cito kako sam i mislila)… Kao je sve super al eto ništ novo nisam saznala. Beba je super. Koprca se igra se i detaljan pregled je odličan

Kako san se nasmijala ovo za 🦕  😆😆😆..mozda eventualno da pogledas u sparca, za njega san cula da je dobar 🤷🏽‍♀️ ..ja san u vulica priko zdravstvenog i ne bi ga minjala ni za sta 😊

CarpeDiem
    22. Ožujak 2021. 21:11

Endzrue

Evo i mene sve ok. Beba 160g, velika za 16+5, nije me gledala unutra, tak da ne znam šta je s polipom.. Po novom imam cistu na posteljici, ništa kao strašno al je tu.. Idući put očekuje u najmanju ruku da nađe i dinosaura…. Ugl odlučila sam otić privatno na pregled. Sutra ću nazvat. ( Split jel ima preporuku il da odem u Cito kako sam i mislila)… Kao je sve super al eto ništ novo nisam saznala. Beba je super. Koprca se igra se i detaljan pregled je odličan

Čestitke na dečkiću🎉🎉

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• ponosna.mama
    22. Ožujak 2021. 21:11

Bas su se zaredali muskici, svi oko mene drze fige da i kod mene bude musko jer ja imam vec dvi cure, a meni je skroz svejedno, cak bi mozda malo vise volila da je opet cura 🥰 ..mozda zato sta ne znam sta bi s muskim 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.