Ola! Bila sam danas na pregledu, sve je ok s bebicom. Ja moram koristiti vaginalete, crveno mi dolje i svrbi. Rekla mi je gin. da vidi sivkasti iscjedak. Ali nista strasno, vaginalete bi to trebale rijesiti. I da, saznala sam spol! Dolazi nam pisonja! 🥰 💙
Čestitke na pisonji 🎉🎉🙌.
Jesi li radila briseve i kakvi su ti?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ola! Bila sam danas na pregledu, sve je ok s bebicom. Ja moram koristiti vaginalete, crveno mi dolje i svrbi. Rekla mi je gin. da vidi sivkasti iscjedak. Ali nista strasno, vaginalete bi to trebale rijesiti. I da, saznala sam spol! Dolazi nam pisonja! 🥰 💙
Cestitaaam 🥰 nakon 2 curke stize vam bracoo 😍😍 supeer 😇🥰
Motam primjetit da za sad vodi plavi tim 💙💙😇😅
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Evo da vam se i ja javim cure, prvo moram cestitati curama na dobrim pregledima. I imate lijepe trbusice. Ja nemam jos sta poslikati jer mi izgleda kao da sam se malo vise najela. Meni su stigli nalazi Niftiya i sve je u redu, a saznali smo i spol, dolazi nam dečko 🥳🥳🥳 Uglavnom, puno mi je lakse i bas smo sretni. Sljedeci pregled nemam jos datum, sljedeci tj cu ici sa nalazima kod gin.pa ce me naruciti. Ja sam jos uvijek na istoj kilazi i mucnine jos nisu stale. Nadam se da ce ubrzo.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo i mene sve ok. Beba 160g, velika za 16+5, nije me gledala unutra, tak da ne znam šta je s polipom.. Po novom imam cistu na posteljici, ništa kao strašno al je tu.. Idući put očekuje u najmanju ruku da nađe i dinosaura.... Ugl odlučila sam otić privatno na pregled. Sutra ću nazvat. ( Split jel ima preporuku il da odem u Cito kako sam i mislila)... Kao je sve super al eto ništ novo nisam saznala. Beba je super. Koprca se igra se i detaljan pregled je odličan
Čestitam draga
Ajme čestitam na dečkima 💙, bas mi je drago zbog vas.. Ovo je godina dečkića 👶
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Evo i mene sve ok. Beba 160g, velika za 16+5, nije me gledala unutra, tak da ne znam šta je s polipom.. Po novom imam cistu na posteljici, ništa kao strašno al je tu.. Idući put očekuje u najmanju ruku da nađe i dinosaura…. Ugl odlučila sam otić privatno na pregled. Sutra ću nazvat. ( Split jel ima preporuku il da odem u Cito kako sam i mislila)… Kao je sve super al eto ništ novo nisam saznala. Beba je super. Koprca se igra se i detaljan pregled je odličan
Kako san se nasmijala ovo za 🦕 😆😆😆..mozda eventualno da pogledas u sparca, za njega san cula da je dobar 🤷🏽♀️ ..ja san u vulica priko zdravstvenog i ne bi ga minjala ni za sta 😊
Evo i mene sve ok. Beba 160g, velika za 16+5, nije me gledala unutra, tak da ne znam šta je s polipom.. Po novom imam cistu na posteljici, ništa kao strašno al je tu.. Idući put očekuje u najmanju ruku da nađe i dinosaura…. Ugl odlučila sam otić privatno na pregled. Sutra ću nazvat. ( Split jel ima preporuku il da odem u Cito kako sam i mislila)… Kao je sve super al eto ništ novo nisam saznala. Beba je super. Koprca se igra se i detaljan pregled je odličan
Čestitke na dečkiću🎉🎉
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Bas su se zaredali muskici, svi oko mene drze fige da i kod mene bude musko jer ja imam vec dvi cure, a meni je skroz svejedno, cak bi mozda malo vise volila da je opet cura 🥰 ..mozda zato sta ne znam sta bi s muskim 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji