Drage cure, evo i ja da javim da je pregled odlično prošao, napravljen je cijeli mini anomaly scan i sve je u savršenom redu, nuhalni nabor i nosna kost isto, tako da mi je pao veliki kamen sa srca ☺️ sad opušteno u drugo tromjesečje..
Čestitam svima na lijepim vijestima i držim fige svim curama koje su sutra na redu 😊
Jesam ja jedina koja ceka da Traveller postavi sliku 🤣😍
Cure cestitam na pregledima ❤❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Čestitam cure na uspješnim pregledima. 🙌🍀
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Miki i Flipflop cestitke na uspjesnim pregledima! 🥰
Moj je sutra u 8:15 i vec sam toliko nervozna da ne znam kako cu zaspat. Strah me pere da ne bude nesto lose, ali nadam se da se bebica drzi i raste 😰
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Jel netko zna mozda ako se ode na bolovanje pa prekine isto koliko se smanjuje naknada kasnije?
Hej, ja sam imala ovu situaciju u prvoj trudnoci 2017. Ako prekines komplikacije, moraš raditi barem 3 mjeseca (tri plaće) da ti se gleda taj prosjek. Ako si recimo samo mjesec dana radila, onda ti iznosi komplikacija umanjuju naknadu, meni je sa HZZO tada preporuceno da kad jednom otvorim komplikacije da ih ne zatvaram da ne riskiram smanjnje naknade (jer mi je plaća značajno veća od max iznosa komplikacij). Jedino ako se nešto nije promijenilo od 2017 🙂
Jel netko zna mozda ako se ode na bolovanje pa prekine isto koliko se smanjuje naknada kasnije?
Hej, ja sam imala ovu situaciju u prvoj trudnoci 2017. Ako prekines komplikacije, moraš raditi barem 3 mjeseca (tri plaće) da ti se gleda taj prosjek. Ako si recimo samo mjesec dana radila, onda ti iznosi komplikacija umanjuju naknadu, meni je sa HZZO tada preporuceno da kad jednom otvorim komplikacije da ih ne zatvaram da ne riskiram smanjnje naknade (jer mi je plaća značajno veća od max iznosa komplikacij). Jedino ako se nešto nije promijenilo od 2017 🙂
E da, meni je placa isto dosta veca od iznosa komplikacija, pa me zanima dal ce mi porodiljna naknada biti manja ukoliko npr budem na komplikacijama npr mjesec dana pa se vratim jos raditi 3 mj do porodiljnog
Cure, čestitam svima na pregledima! Trbuscici su vam divni, jedva i ja čekam svoj 🥰
E, jel itko od vas bio koji dan na bolovanju zbog mučnina? Za to ste zvali liječnika opće medicine ili!? Ja sam danas popodne satrana.. Mislim realno išla bi na posao, jer radim uredski posao, ali stvarno mi je muka tamo 8 sati sjediti, danas sam poslijepodne jedva preživila...
Drage cure, evo i ja da javim da je pregled odlično prošao, napravljen je cijeli mini anomaly scan i sve je u savršenom redu, nuhalni nabor i nosna kost isto, tako da mi je pao veliki kamen sa srca ☺️ sad opušteno u drugo tromjesečje..
Čestitam svima na lijepim vijestima i držim fige svim curama koje su sutra na redu 😊
Ja u petak idem na anomaly scan i nemogu od straha da bude sve ok. Posli toga me cekaju pretrage i kombinirani. Ako sve bude ok necu raditi harmony test. Hocete li raditi harmony test ili samo kombinirani. Idem privatno i dr ima super uzv pa se uzdam da ce ona to sve dobro izmjeriti i viditi. ❤
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Pozdrav cure, nisam nova trudnica😅, ali moja prijateljica je pa pitam jednu info za nju, naime, ona je sada trudna ali je zadnjih 10 mjeseci na bolovanju jer je imala slomljenu nogu i naravno jako mala primanja. Sada je zatvorila to obicno bolovanje koje joj je jos moglo trajati jer jos uvijek ide na fizikalnu terapiju i otvorila komplikacije u trudnoci. Zadnjih 6 mjeseci ima odprilike fiksno naknadu za bolovanje oko 2500kn iako joj placa prelazi 5. Znaci li to da ce dok je na komplikacijama dobivati prosjek tih 6 mjeseci sto je primala naknadu, a to je 2500kn? Ako netko zna... Hvala unaprijed?
Ola! Bila sam danas na pregledu, sve je ok s bebicom. Ja moram koristiti vaginalete, crveno mi dolje i svrbi. Rekla mi je gin. da vidi sivkasti iscjedak. Ali nista strasno, vaginalete bi to trebale rijesiti. I da, saznala sam spol! Dolazi nam pisonja! 🥰 💙
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji