Po M bi trebala biti trudna 6 tjedna od zadnje m
A po ultrazvuku 4 tjedna
Zadnje 4 men mi nisu bile 28 dana nego 30,31
Hvala vam na podrsci❤️
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Po M bi trebala biti trudna 6 tjedna od zadnje m
A po ultrazvuku 4 tjedna
Zadnje 4 men mi nisu bile 28 dana nego 30,31
Hvala vam na podrsci❤️
Ništa ne brini, na idućem pregledu ćeš bolje vidjeti. 🤗 Kažem ti i ja sam tribala po M bit 6tt, a bila sam 5 pa se isto vidila samo gestacijska. 🙂
Hvala na dobrodoslici :)
Pijem folnu jos od prije, iduci tjedan mi istice kutija pa razmisljam da uzmem nesto drugo, hvala za preporuke, vidim u ljekarni sta preporuce :)
Sretno svima koje idu ne pregled !
Bilo ih je iza 8. tjedna, ali uglavnom "samo" mučnine, povraćala sam samo na dane kad bi me uhvatila i glavobolja. Jedino sam jako jako umorna od cca 8. tjedna nadalje. Nekako sredinom 10. tjedna je i to nestalo i sad već par dana se osjećam baš odlično. Sretno draga Sanjarka, u koliko si sati?
Super, drago mi da nije dugo trajalo 😊
U 17h sam danas, javim se veceras ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Meni stigli nalazi, sve mi je dobro osim tsh
On mi je pao ispod svih granica na 0.07 😮
Ima li tko Iskustva s niskim tsh?
Da napomenem nisam nikad imala problema s tsh uvik je bio 1.3-1.7
Ostali hormone stitnjace su mi isto uvik skolski
Ne sekiraj se.. Meni ti je u 8.mj bio manji od 0.004.. Onda 0.010 i tako do 12.mj kad sam ostala trudna. Skočio na 2.44 u siječnju 0.6 u veljači 0.296 u ožujku 0.3… To je ok sve. Hipofiza malo zeza. Ne znam koliko si ulazila uopće u štitnjaču detaljnije. Odi u grupu na fejsu štitnjača tihi neprijatelj pa pročitaj malo dokumente. Koliki su ti ft3 i ft4.. Računaj da je taj moj tsh od 0.004 prošao i hormone preko gornje granice i hormone ispod donje…
Ma nisam ulazila i to sve jer evo nisam do sad imala problema
Prije 3mj
TSH 1.23
Ft3 5
Ft4 16. 8
A sad ti nisu ft3 i ft4 vadili? Jesi ikad vadila anti tg i antitpo (antitijela) jer malo je mutavo bit na terapiji radi tsh. Jesi vitamine vadila? Probaj uć u grupu ja sam stvarno toga dost saznala al i dalje mi je sve science fiction. Relativno razumijem šta mi je a opet ne razumijem jer ja nemam nikakvih simptoma osim gubitka kose (umor mi je vječan jer oduvijek kratko spavam, prekratak dan za puno toga)
Sretno curama danas koje imaju pregled!🥰
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Endzrue nisu mi nista vadili osim tsh sad
Niti sam ja ikad ista drugo vadila jer mi je sve bilo ok.
Samo tsh, ft3 i ft4 i to na pretragama zbog oscijaliskog visokog tlaka.
Nisam na terapiji ako si me tako razumila
Idem danas u ginekologa pa ce mi on valjda rec da je ovaj nizi tsh ok za sad ili ce me slat dalje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure, samo pitanje. Prema ultrazvuku sam trudna tjedan više nego po prvom pregledu i aplikaciji. Onda sad gledam prema ultrazvuku tjedne (13+2)? I da, i meni se nazire trbuh, donji dio je malo izbočen i kad ga pokušam uvući taj donji dio ne mrda
Meni je recimo taj mjesec kad sam ostala trudna preskočila ovulacija i računaju mi zato trudnoću po prvom pregledu. Baš me zanima da li će mi mijenjati tjedne ovisno od uzv do uzv
Dobro jutro, zelim vam divan dan bez mućnina. Danas je dan očeva ❤️ što se tiče UZV, on je stetetan za plod, zato rade sto krače, i gledaju da ih bude sto manje tijekom trudnoće
Obican kao nije, 3D i 4D zbog moguceg zagrijavanja ploda. No to se odnosi na bas duge uzv. Kod moje gin to izgleda ovako: a evo beba, srce kuca, ima glavu, ruke, noge, sve super, mozete se obuci. To nema veze s brigom o meni i bebi 😂 To je bio uzv u 12. tjednu kad se treba pregledati detaljno jel sve ok.
Sretno cure danas na pregledima 🍀🥰
mi kao da imamo istu gin u Zgu Mislim da ću se zapisati privatno kod doktorice koja radi i u Petrovoj pa otići barem na pregled, dva
Taya ti si isto Medimurka ? 😁
Mozete mene dodat za pregled 26.3 a termin bi bio 20.11. :)
Mene i dalje sise ne bole, i vadila sam ujutro betu po drugi puta... cekam nazale, malo sam, uhhh napeta..
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sortiraj odgovore
Najstariji