Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zoeeuzoee
    19. Ožujak 2021. 09:23

Po M  bi trebala biti trudna 6 tjedna od zadnje m
    A po ultrazvuku 4 tjedna
    Zadnje 4 men mi nisu bile 28 dana nego 30,31
    Hvala vam na podrsci❤️

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

19. Ožujak 2021. 09:27

zoeeuzoee

Po M bi trebala biti trudna 6 tjedna od zadnje m
    A po ultrazvuku 4 tjedna
    Zadnje 4 men mi nisu bile 28 dana nego 30,31
    Hvala vam na podrsci❤️

Ništa ne brini, na idućem pregledu ćeš bolje vidjeti. 🤗 Kažem ti i ja sam tribala po M bit 6tt, a bila sam 5 pa se isto vidila samo gestacijska. 🙂

sanjaaa
    19. Ožujak 2021. 09:28

Hvala na dobrodoslici :) 
    Pijem folnu jos od prije, iduci tjedan mi istice kutija pa razmisljam da uzmem nesto drugo, hvala za preporuke, vidim u ljekarni sta preporuce :)
    Sretno svima koje idu ne pregled !

Sanjarka88
    19. Ožujak 2021. 09:28

FlipFlop

Bilo ih je iza 8. tjedna, ali uglavnom "samo" mučnine, povraćala sam samo na dane kad bi me uhvatila i glavobolja. Jedino sam jako jako umorna od cca 8. tjedna nadalje. Nekako sredinom 10. tjedna je i to nestalo i sad već par dana se osjećam baš odlično. Sretno draga Sanjarka, u koliko si sati?

Super, drago mi da nije dugo trajalo 😊

U 17h sam danas, javim se veceras ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Endzrue
    19. Ožujak 2021. 09:39

Sanjarka88 🌸

Endzrue

Sanjarka88 🌸

Meni stigli nalazi, sve mi je dobro osim tsh
    On mi je pao ispod svih granica na 0.07 😮
    Ima li tko Iskustva s niskim tsh?
    Da napomenem nisam nikad imala problema s tsh uvik je bio 1.3-1.7
    Ostali hormone stitnjace su mi isto uvik skolski

Ne sekiraj se.. Meni ti je u 8.mj bio manji od 0.004.. Onda 0.010 i tako do 12.mj kad sam ostala trudna. Skočio na 2.44 u siječnju 0.6 u veljači 0.296 u ožujku 0.3… To je ok sve. Hipofiza malo zeza. Ne znam koliko si ulazila uopće u štitnjaču detaljnije. Odi u grupu na fejsu štitnjača tihi neprijatelj pa pročitaj malo dokumente. Koliki su ti ft3 i ft4.. Računaj da je taj moj tsh od 0.004 prošao i hormone preko gornje granice i hormone ispod donje…

Ma nisam ulazila i to sve jer evo nisam do sad imala problema

Prije 3mj

TSH 1.23
    Ft3 5
    Ft4 16. 8

A sad ti nisu ft3 i ft4 vadili? Jesi ikad vadila anti tg i antitpo (antitijela) jer malo je mutavo bit na terapiji radi tsh. Jesi vitamine vadila? Probaj uć u grupu ja sam stvarno toga dost saznala al i dalje mi je sve science fiction. Relativno razumijem šta mi je a opet ne razumijem jer ja nemam nikakvih simptoma osim gubitka kose (umor mi je vječan  jer oduvijek kratko spavam, prekratak dan za puno toga) 

little baby
    19. Ožujak 2021. 09:43

Sretno curama danas koje imaju pregled!🥰

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Sanjarka88
    19. Ožujak 2021. 09:49

Endzrue nisu mi nista vadili osim tsh sad

Niti sam ja ikad ista drugo vadila jer mi je sve bilo ok. 
    Samo tsh, ft3 i ft4 i to na pretragama zbog oscijaliskog  visokog tlaka.
    Nisam na terapiji ako si me tako razumila
    Idem danas u ginekologa pa ce mi on valjda rec da je ovaj nizi tsh ok za sad ili ce me slat dalje 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Love2021
    19. Ožujak 2021. 09:54

Leonoah

Jutro cure, samo pitanje. Prema ultrazvuku sam trudna tjedan više nego po prvom pregledu i aplikaciji. Onda sad gledam prema ultrazvuku tjedne (13+2)? I da, i meni se nazire trbuh, donji dio je malo izbočen i kad ga pokušam uvući taj donji dio ne mrda

Meni je recimo taj mjesec kad sam ostala trudna preskočila ovulacija i računaju mi zato trudnoću po prvom pregledu. Baš me zanima da li će mi mijenjati tjedne ovisno od uzv do uzv 

Love2021
    19. Ožujak 2021. 09:58

Missy88

Mateja31

Dobro jutro, zelim vam divan dan bez mućnina. Danas je dan očeva ❤️ što se tiče UZV, on je stetetan za plod, zato rade sto krače, i gledaju da ih bude sto manje tijekom trudnoće

Obican kao nije, 3D i 4D zbog moguceg zagrijavanja ploda. No to se odnosi na bas duge uzv. Kod moje gin to izgleda ovako: a evo beba, srce kuca, ima glavu, ruke, noge, sve super, mozete se obuci. To nema veze s brigom o meni i bebi 😂 To je bio uzv u 12. tjednu kad se treba pregledati detaljno jel sve ok.
    Sretno cure danas na pregledima 🍀🥰

mi kao da imamo istu gin u Zgu  Mislim da ću se zapisati privatno kod doktorice koja radi i u  Petrovoj pa otići barem na pregled, dva 

• anaid
    19. Ožujak 2021. 10:11

Taya ti si isto Medimurka ? 😁
    Mozete mene dodat za pregled 26.3 a termin bi bio 20.11. :)
    Mene i dalje sise ne bole, i vadila sam ujutro betu po drugi puta... cekam nazale, malo sam, uhhh napeta..

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.