Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Ožujak 2021. 08:48

Leonoah

Jutro cure, samo pitanje. Prema ultrazvuku sam trudna tjedan više nego po prvom pregledu i aplikaciji. Onda sad gledam prema ultrazvuku tjedne (13+2)? I da, i meni se nazire trbuh, donji dio je malo izbočen i kad ga pokušam uvući taj donji dio ne mrda😊

Gledas tjedne i dalje po mengi kao i do sada
    Samo na prvom pregledu se moze tocno ustanovit koliko je stara trudnoca 
    Svi daljnji pregledi ovise od bebe do bebe i kako se ona individualna razvija 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sanjaaa
    19. Ožujak 2021. 08:48

Pozdrav, 
    Nova sam tu, pa pokusavam pohvatati sve :) 
    Cestitam svima koje su trudne, a koje pokusavaju puno srece zelim. 
    Prije par dana sam dobila plusic 😁 (po mojim izracunima termin 26.11.) 7.4 idem na prvi pregled. Zanima me sta vi koristite od vitamina ili nesto sto bi trebala znati na pocetku trudnoce dok ne posjetim ginekologa :)

• buhtlica34
    19. Ožujak 2021. 08:52

sanjaaa

Pozdrav,
    Prije par dana sam dobila plusic 😁 (po mojim izracunima termin 26.11.) 7.4 idem na prvi pregled. Zanima me sta vi koristite od vitamina ili nesto sto bi trebala znati na pocetku trudnoce dok ne posjetim ginekologa :)

Čestitam na plusiću i želim ti sretnu i mirnu trudnoću :)
    Za početak uzmi neki od prenatal vitamina (elevit, novalac) ili nelke slične koje sadrže folnu kiselinu - samo pitaj u ljekarni znat će ti već tete tamo preporučiti. Ostalo - čuvaj se, slušaj svoje tijelo, odmaraj i ne napreži se :D

Sanjarka88
    19. Ožujak 2021. 09:03

sanjaaa

Pozdrav,

Dobro dosla 😊 i cestitke ❤️

Ako vec ne pijes uzmi folnu kiselinu ili folat 😊
    Mozes i neke prenatale koji imaju folnu 
    Izbjegavati suhomesnato iz nepouzdanih izvora i smanjit tunu na minimum 😊

Taya_
    19. Ožujak 2021. 09:04

Sretno cure danas na pregledu.. 😃 Pošaljite nam slikice da se veselimo sa vama.. 
    Molim te Sanjarka88 staviš mene za pregled 7.04. - prvi pregled (Čakovec).. 
    Sanjaaa čestitke na plusiću.. 😃 Mi smo dan razlike sa terminom.. 😃 Ja ti pijem Novalac.. Uzmi bilo koji prenatal, meni su preporučili ovaj i odgovara mi.. 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

lovely
    19. Ožujak 2021. 09:06

Sanja dobro došla 🥰

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Missy88
    19. Ožujak 2021. 09:08

Mateja31

Dobro jutro, zelim vam divan dan bez mućnina. Danas je dan očeva ❤️ što se tiče UZV, on je stetetan za plod, zato rade sto krače, i gledaju da ih bude sto manje tijekom trudnoće

Obican kao nije, 3D i 4D zbog moguceg zagrijavanja ploda. No to se odnosi na bas duge uzv. Kod moje gin to izgleda ovako: a evo beba, srce kuca, ima glavu, ruke, noge, sve super, mozete se obuci. To nema veze s brigom o meni i bebi 😂 To je bio uzv u 12. tjednu kad se treba pregledati detaljno jel sve ok. 
    Sretno cure danas na pregledima 🍀🥰

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

FlipFlop
    19. Ožujak 2021. 09:15

Sanjarka, Leah, Nikkas, sretno danas i javite nam lijepe vijesti ☺️
    I meni se od prekjučer vidi trbuh, baš onako ispod pupka se izbočilo, prvo sam mislila da je šlaufić ali tu je i ne mrda, a ne mogu ga ni uvući. Danas slavim svoj 12. tjedan i baš se dobro osjećam, jedino što me grudi ubijaju toliko da nisam mogla spavati. A inače su male i jedva ih vidiš, u trudnoći su kao kamen i baš mi je to neobično. 

Sanjarka88
    19. Ožujak 2021. 09:18

FlipFlop

Sanjarka, Leah, Nikkas, sretno danas i javite nam lijepe vijesti ☺️
    I meni se od prekjučer vidi trbuh, baš onako ispod pupka se izbočilo, prvo sam mislila da je šlaufić ali tu je i ne mrda, a ne mogu ga ni uvući. Danas slavim svoj 12. tjedan i baš se dobro osjećam, jedino što me grudi ubijaju toliko da nisam mogla spavati. A inače su male i jedva ih vidiš, u trudnoći su kao kamen i baš mi je to neobično.

Cestitke na ulasku u drugo tromjesečje ❤️
    Mucnina nema vise ili ih nije ni bilo? 🥳

FlipFlop
    19. Ožujak 2021. 09:23

Bilo ih je iza 8. tjedna, ali uglavnom "samo" mučnine, povraćala sam samo na dane kad bi me uhvatila i glavobolja. Jedino sam jako jako umorna od cca 8. tjedna nadalje. Nekako sredinom 10. tjedna je i to nestalo i sad već par dana se osjećam baš odlično. Sretno draga Sanjarka, u koliko si sati? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.