Jutro cure, samo pitanje. Prema ultrazvuku sam trudna tjedan više nego po prvom pregledu i aplikaciji. Onda sad gledam prema ultrazvuku tjedne (13+2)? I da, i meni se nazire trbuh, donji dio je malo izbočen i kad ga pokušam uvući taj donji dio ne mrda😊
Gledas tjedne i dalje po mengi kao i do sada
Samo na prvom pregledu se moze tocno ustanovit koliko je stara trudnoca
Svi daljnji pregledi ovise od bebe do bebe i kako se ona individualna razvija
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav,
Nova sam tu, pa pokusavam pohvatati sve :)
Cestitam svima koje su trudne, a koje pokusavaju puno srece zelim.
Prije par dana sam dobila plusic 😁 (po mojim izracunima termin 26.11.) 7.4 idem na prvi pregled. Zanima me sta vi koristite od vitamina ili nesto sto bi trebala znati na pocetku trudnoce dok ne posjetim ginekologa :)
Pozdrav,
Prije par dana sam dobila plusic 😁 (po mojim izracunima termin 26.11.) 7.4 idem na prvi pregled. Zanima me sta vi koristite od vitamina ili nesto sto bi trebala znati na pocetku trudnoce dok ne posjetim ginekologa :)
Čestitam na plusiću i želim ti sretnu i mirnu trudnoću :)
Za početak uzmi neki od prenatal vitamina (elevit, novalac) ili nelke slične koje sadrže folnu kiselinu - samo pitaj u ljekarni znat će ti već tete tamo preporučiti. Ostalo - čuvaj se, slušaj svoje tijelo, odmaraj i ne napreži se :D
Pozdrav,
Dobro dosla 😊 i cestitke ❤️
Ako vec ne pijes uzmi folnu kiselinu ili folat 😊
Mozes i neke prenatale koji imaju folnu
Izbjegavati suhomesnato iz nepouzdanih izvora i smanjit tunu na minimum 😊
Sretno cure danas na pregledu.. 😃 Pošaljite nam slikice da se veselimo sa vama..
Molim te Sanjarka88 staviš mene za pregled 7.04. - prvi pregled (Čakovec)..
Sanjaaa čestitke na plusiću.. 😃 Mi smo dan razlike sa terminom.. 😃 Ja ti pijem Novalac.. Uzmi bilo koji prenatal, meni su preporučili ovaj i odgovara mi..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Dobro jutro, zelim vam divan dan bez mućnina. Danas je dan očeva ❤️ što se tiče UZV, on je stetetan za plod, zato rade sto krače, i gledaju da ih bude sto manje tijekom trudnoće
Obican kao nije, 3D i 4D zbog moguceg zagrijavanja ploda. No to se odnosi na bas duge uzv. Kod moje gin to izgleda ovako: a evo beba, srce kuca, ima glavu, ruke, noge, sve super, mozete se obuci. To nema veze s brigom o meni i bebi 😂 To je bio uzv u 12. tjednu kad se treba pregledati detaljno jel sve ok.
Sretno cure danas na pregledima 🍀🥰
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sanjarka, Leah, Nikkas, sretno danas i javite nam lijepe vijesti ☺️
I meni se od prekjučer vidi trbuh, baš onako ispod pupka se izbočilo, prvo sam mislila da je šlaufić ali tu je i ne mrda, a ne mogu ga ni uvući. Danas slavim svoj 12. tjedan i baš se dobro osjećam, jedino što me grudi ubijaju toliko da nisam mogla spavati. A inače su male i jedva ih vidiš, u trudnoći su kao kamen i baš mi je to neobično.
Sanjarka, Leah, Nikkas, sretno danas i javite nam lijepe vijesti ☺️
I meni se od prekjučer vidi trbuh, baš onako ispod pupka se izbočilo, prvo sam mislila da je šlaufić ali tu je i ne mrda, a ne mogu ga ni uvući. Danas slavim svoj 12. tjedan i baš se dobro osjećam, jedino što me grudi ubijaju toliko da nisam mogla spavati. A inače su male i jedva ih vidiš, u trudnoći su kao kamen i baš mi je to neobično.
Cestitke na ulasku u drugo tromjesečje ❤️
Mucnina nema vise ili ih nije ni bilo? 🥳
Bilo ih je iza 8. tjedna, ali uglavnom "samo" mučnine, povraćala sam samo na dane kad bi me uhvatila i glavobolja. Jedino sam jako jako umorna od cca 8. tjedna nadalje. Nekako sredinom 10. tjedna je i to nestalo i sad već par dana se osjećam baš odlično. Sretno draga Sanjarka, u koliko si sati?
Sortiraj odgovore
Najstariji