Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leah
    19. Ožujak 2021. 08:26

Danas je taj dan! Danas je taj dan! 
    Ah napokon i ja docekala svoj prvi pregled, u 10 idem vidjeti nasu mrvicu 😁😁😁
    Sretno Sanjarka i Nikkas❤❤

Sanjarka88
    19. Ožujak 2021. 08:28

Leah

❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• buhtlica34
    19. Ožujak 2021. 08:32

Jutro curke, nadam se da ste sve dobro! 
    Kod mene jučer ujutro i jutros mučnina - ali ne da me tjera na povraćanje (ja inače mrzim povraćati i valjda asam samo 3-4 puta u životu povraćala, i to u mladosti zbog teškog pijanstva, ahahahha). Nego ono baš mukica ujutro dok ne pojedem nešto. Jutros slanci i cola - i sad mi je ok. A baš sam bila sretna kako zdravo jedem - sad od pomisli na zelenjavu,a bome i na slatkiše, odma mi se smuči u želudcu...

Sretno cure na pregledima danas <3

• buhtlica34
    19. Ožujak 2021. 08:34

SweetDream

zoeeuzoee

Jutro drage zenice, jucer sam bila na prvom pregledu, po mojoj mjesecnici plod se vec trebao vidjeti i srceko je trebalo poceti kucati, a ona je vidjela samo gestacijsku vrecicu koja je pravilna, danas idem na vadenje krvi da vidimo kako beta raste, malo sam u panici. Rekla mi je nek se smirim da to ne mora biti nis lose da je mozda oplodnja bila kasnije pa sam prerano dosla.
    Zoeuzoeenemoraš se brinuti, i meni je tako bilo. Po mom izračunu od zadnje m sam kao taman ulazila u 6 tj kad sam bila na pregledu, pa mi je moja ginek rekla da sam tek 5tj jer mi je oplodnja bila kasnija pa je baš rana rana trudnoća taako da sam i ja samo to vidjela. Kod svakog je drugačije, mi možemo računati po zadnjoj m ali ginek ipak može bolje proučiti kad je šta bilo po slici od bebe 🤗

Jel onda kao oplodnju možemo računati od onda kada nam je bilo implatacijsko ili?

19. Ožujak 2021. 08:34

Leah

Sretnoooo 🍀

mala_ive
    19. Ožujak 2021. 08:36

Sorry ja nikako da stavim termin pregleda - 7/4. Sanjarka, kad stigneš - nema preše :-)

• ponosna.mama
    19. Ožujak 2021. 08:42

Sretno cure danas na pregledu, vratite nam se sta prije s lijepim vijestima 🥰♥️

Leonoah
    19. Ožujak 2021. 08:45

Jutro cure, samo pitanje. Prema ultrazvuku sam trudna tjedan više nego po prvom pregledu i aplikaciji. Onda sad gledam prema ultrazvuku tjedne (13+2)? I da, i meni se nazire trbuh, donji dio je malo izbočen i kad ga pokušam uvući taj donji dio ne mrda😊 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

19. Ožujak 2021. 08:45

buhtlica34

SweetDream

zoeeuzoee

Jutro drage zenice, jucer sam bila na prvom pregledu, po mojoj mjesecnici plod se vec trebao vidjeti i srceko je trebalo poceti kucati, a ona je vidjela samo gestacijsku vrecicu koja je pravilna, danas idem na vadenje krvi da vidimo kako beta raste, malo sam u panici. Rekla mi je nek se smirim da to ne mora biti nis lose da je mozda oplodnja bila kasnije pa sam prerano dosla.
    Zoeuzoeenemoraš se brinuti, i meni je tako bilo. Po mom izračunu od zadnje m sam kao taman ulazila u 6 tj kad sam bila na pregledu, pa mi je moja ginek rekla da sam tek 5tj jer mi je oplodnja bila kasnija pa je baš rana rana trudnoća taako da sam i ja samo to vidjela. Kod svakog je drugačije, mi možemo računati po zadnjoj m ali ginek ipak može bolje proučiti kad je šta bilo po slici od bebe 🤗

Jel onda kao oplodnju možemo računati od onda kada nam je bilo implatacijsko ili?

E to Vam neznam reći, al mislim da se ona dešava prije a implantacija je samo ugnježđenje ploda. Neznam 🙈 Ja nissm imala implantacijsko, kod mene su bili u pitanju grčevi u desnom jajniku i odlazak mokrit 10x u tih pola sata kolko su mi bili grčevi. 

lovely
    19. Ožujak 2021. 08:47

Sanjarka, Leah, Nikkas sretno na pregledima ❤ javite seeee...
    Ja sam prerano pomislila da su me mučnine napustile. Sada mogu puno bolje jesti po danu, ali po noći umirem i budem budna. Stvarno jedva čekam da ovo prođe jer više ni ne znam kako je to kad ti je dobro cijeli dan, cijeli tjedan, cijeli mjesec.. i baš to pašu mi samo sranja, peciva, pohano, pomfri🤨

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.