Danas je taj dan! Danas je taj dan!
Ah napokon i ja docekala svoj prvi pregled, u 10 idem vidjeti nasu mrvicu 😁😁😁
Sretno Sanjarka i Nikkas❤❤
❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro curke, nadam se da ste sve dobro!
Kod mene jučer ujutro i jutros mučnina - ali ne da me tjera na povraćanje (ja inače mrzim povraćati i valjda asam samo 3-4 puta u životu povraćala, i to u mladosti zbog teškog pijanstva, ahahahha). Nego ono baš mukica ujutro dok ne pojedem nešto. Jutros slanci i cola - i sad mi je ok. A baš sam bila sretna kako zdravo jedem - sad od pomisli na zelenjavu,a bome i na slatkiše, odma mi se smuči u želudcu...
Sretno cure na pregledima danas <3
Jutro drage zenice, jucer sam bila na prvom pregledu, po mojoj mjesecnici plod se vec trebao vidjeti i srceko je trebalo poceti kucati, a ona je vidjela samo gestacijsku vrecicu koja je pravilna, danas idem na vadenje krvi da vidimo kako beta raste, malo sam u panici. Rekla mi je nek se smirim da to ne mora biti nis lose da je mozda oplodnja bila kasnije pa sam prerano dosla.Zoeuzoeenemoraš se brinuti, i meni je tako bilo. Po mom izračunu od zadnje m sam kao taman ulazila u 6 tj kad sam bila na pregledu, pa mi je moja ginek rekla da sam tek 5tj jer mi je oplodnja bila kasnija pa je baš rana rana trudnoća taako da sam i ja samo to vidjela. Kod svakog je drugačije, mi možemo računati po zadnjoj m ali ginek ipak može bolje proučiti kad je šta bilo po slici od bebe 🤗
Jel onda kao oplodnju možemo računati od onda kada nam je bilo implatacijsko ili?
Sretnoooo 🍀
Sorry ja nikako da stavim termin pregleda - 7/4. Sanjarka, kad stigneš - nema preše :-)
Sretno cure danas na pregledu, vratite nam se sta prije s lijepim vijestima 🥰♥️
Jutro cure, samo pitanje. Prema ultrazvuku sam trudna tjedan više nego po prvom pregledu i aplikaciji. Onda sad gledam prema ultrazvuku tjedne (13+2)? I da, i meni se nazire trbuh, donji dio je malo izbočen i kad ga pokušam uvući taj donji dio ne mrda😊
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Jutro drage zenice, jucer sam bila na prvom pregledu, po mojoj mjesecnici plod se vec trebao vidjeti i srceko je trebalo poceti kucati, a ona je vidjela samo gestacijsku vrecicu koja je pravilna, danas idem na vadenje krvi da vidimo kako beta raste, malo sam u panici. Rekla mi je nek se smirim da to ne mora biti nis lose da je mozda oplodnja bila kasnije pa sam prerano dosla.Zoeuzoeenemoraš se brinuti, i meni je tako bilo. Po mom izračunu od zadnje m sam kao taman ulazila u 6 tj kad sam bila na pregledu, pa mi je moja ginek rekla da sam tek 5tj jer mi je oplodnja bila kasnija pa je baš rana rana trudnoća taako da sam i ja samo to vidjela. Kod svakog je drugačije, mi možemo računati po zadnjoj m ali ginek ipak može bolje proučiti kad je šta bilo po slici od bebe 🤗
Jel onda kao oplodnju možemo računati od onda kada nam je bilo implatacijsko ili?
E to Vam neznam reći, al mislim da se ona dešava prije a implantacija je samo ugnježđenje ploda. Neznam 🙈 Ja nissm imala implantacijsko, kod mene su bili u pitanju grčevi u desnom jajniku i odlazak mokrit 10x u tih pola sata kolko su mi bili grčevi.
Sanjarka, Leah, Nikkas sretno na pregledima ❤ javite seeee...
Ja sam prerano pomislila da su me mučnine napustile. Sada mogu puno bolje jesti po danu, ali po noći umirem i budem budna. Stvarno jedva čekam da ovo prođe jer više ni ne znam kako je to kad ti je dobro cijeli dan, cijeli tjedan, cijeli mjesec.. i baš to pašu mi samo sranja, peciva, pohano, pomfri🤨
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Sortiraj odgovore
Najstariji