Love to i mene zanima kako funkcionira ako hocu vodit trudnocu privat ?
Jednostavno moja socijalna ima stari uzv i nije tak profi kao privarnik k kojem hodam i def zelim da on ima sve preko...
Malo se bojim da se moja socijalna ne naljuti 🙄
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Cure, evo da se ja javim poslije pregleda.
Sve je u redu, hvala Bogu ❤
Nekako sam bila zabrinuta ovih dana.
Pregled nije dugo trajao. Rekla mi je da se vide obje polovice mozga, obje očne duplje, ruke i šake, trup, želudac, noge. Srce kuca. I da je sve ok 🌸😊😊
Pitala sam mjeri li se nuhalni nabor. Rekla je da se to radi samo ako se odlučiš na kombinirani probir ili neki takav test, a ja sam na prvom pregledu da ne želim pa se to ne radi.
Mislila sam da je to neka rutinska stvar, al ok.
Ali je rekla da nije u redu da bi se to vidilo iz aviona na UZV.
—–
Moje nalaze je dobila elektronski od DZ, valjda je sve u redu pošto mi nije ništa rekla. Samo da nastavim piti Folacin i prenatalne vitamine koje mi je propisala na prvom pregledu.
Još sam dobila uputnicu za urinokulturu.
—–
Sljedeći pregled 27.04. 😊
Super da je sve dobro, neka rako bude i dalje 😊😊
Hm, nuhalni mi je meni soc gin izmjerila, a to je doslovno sve sto je rekla na tom pregledu u 12. tjednu, sve ovo sto ti spominjes plus zile, pupcana, protoci, otkucaji itd. mi je privatnica odradila na pregledu tjedan dana kasnije. Također nisam isla na kombinirani, tj nisam vadila krv, samo uzv. Mislim da nuhalni mjere bez obzira na to.
S obzirom da sam čitala tu da curama mjere oko 12 tt, pretpostavila sam da je to nešto što se radi rutinski. Da nisam pitala ne bi mi ni rekla.
Ali ajde, ovaj put je bila bolja nego na prvom pregledu. Govorila mi je sve što vidi.
Ne znam bi li se možda tamo iza Uskrsa naručila kod privatnika. Tada ću biti cca 14 tt.
Do sljedećeg njenog pregleda je 5-6 tjedana.
Šta vi kažete, cure? 😊😊
Mislim da je dobro otici i privatno, bar za sve nas koje nemamo bas neke temeljite i pouzdane ginekologe, posebno te vece preglede u 12. i 20. tjednu kad se radi anomaly scan. Ja sam prvo mislila tako, a sad s obzirom da nista kod svoje ne saznam, idem svaki mjesec privatno. Bar sam mirna i imam koga pitati sve.
Aha, ma da. I ja kontam tako.
Barem da na te velike preglede odem privatno. Naručit ću se onda.
Hvala na savjetu 😘😘
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Loveto i mene zanima kako funkcionira ako hocu vodit trudnocu privat ?
Jednostavno moja socijalna ima stari uzv i nije tak profi kao privarnik k kojem hodam i def zelim da on ima sve preko…
Moja bi se sigurno naljutila jer sam ju čula kako komentira to sa sestrom , a ne mogu od socijalne odustati jer mi produžuje svaki mjesec komplikacije 😑
Znate da ginekologa možete i mijenjati?
Nije vam to mama pa da se ima šta ljutiti na vas. A ako trebate biti na komplikacijama, mora vam produžiti - nije to njena dobra volja.
💔💔💔
Cure koje ste 11 tjedana pa na više imam pitanje 😀
Da li i sada osjećate u trbuhu kao onaj čudan osjećaj tipa grčevi ali nisu grčevi nego kao da se nešto događa 😀 neznam kako bi to objasnila.. al te grčeve sam imala skroz na početku i sad me opet hvata zadnjih dana...to bi trebalo biti širenje maternice, tako nešto sam čitala
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Jao žene kolika je meni muka danas od ponoći (dva puta sam povraćala u sred noći). I ujutro sam povraćala samu vodu pošto nisam imala šta jer ono što sam pojela u noći sam i izbacila. Čitala sam sinoć da je netko spomenuo kolu za mučninu. Došla ja od doktorice idem sva bitna popit kolu kad je mene uhvatilo povraćanje mislim da sam ono što sm prekjučer jela izbacila iz sebe🤮🤣 tako da kola ne za mene. A inače mi je Pepsi do sad odgovarao na želudac nez šta mi je danas 😭
Jooj, rekao bi čovjek da se u 12-om tjednu smiruje, ali ne daju se te mučnine i povraćanje. Kad sam bila u stanju povratiti sve što pojedem i popijem nije mi ništa pomagalo, nikakvi čajevi, sokovi, hrana. Ali kažu da bi trebalo napraviti pire i slobodno posoliti, bilo što što je kašasto. Ito jesti žlicu po žlicu pa malo stati.. iako, ja bi i to izbacila iz sebe. Nadam se da će ti što prije proći. Meni je jučer bio takav dan, danas mi je puno bolje.
Da, kažu popušta a meni nikad gore 🤮. Jooj morat ću probati makar nisam inače od pirea. Čokolino mogu ono je isto kašasto pa pomogne, al opet to nije jelo 😭 i zanimljivo je da pizzu mogu, a to je baš nešto što ne valja
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Cure, evo da se ja javim poslije pregleda.
Sve je u redu, hvala Bogu ❤
Nekako sam bila zabrinuta ovih dana.
Pregled nije dugo trajao. Rekla mi je da se vide obje polovice mozga, obje očne duplje, ruke i šake, trup, želudac, noge. Srce kuca. I da je sve ok 🌸😊😊
Pitala sam mjeri li se nuhalni nabor. Rekla je da se to radi samo ako se odlučiš na kombinirani probir ili neki takav test, a ja sam na prvom pregledu da ne želim pa se to ne radi.
Mislila sam da je to neka rutinska stvar, al ok.
Ali je rekla da nije u redu da bi se to vidilo iz aviona na UZV.
—–
Moje nalaze je dobila elektronski od DZ, valjda je sve u redu pošto mi nije ništa rekla. Samo da nastavim piti Folacin i prenatalne vitamine koje mi je propisala na prvom pregledu.
Još sam dobila uputnicu za urinokulturu.
—–
Sljedeći pregled 27.04. 😊
Čestitke za dobar pregled ❤️🥰
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Loveto i mene zanima kako funkcionira ako hocu vodit trudnocu privat ?
Jednostavno moja socijalna ima stari uzv i nije tak profi kao privarnik k kojem hodam i def zelim da on ima sve preko…
Evo ja recimo vodim cijelu trudnoću privatno. Nije neka filozofija. Uzela sam paket vođenja trudnoće koji košta 4000 kuna i uključuje sve preglede od prvog do zadnjeg dana. Naravno, mogu se i samo pojedinačni pregledi plaćat. Kod svog socijalnog idem svaki mjesec po one papire za komplikacije i ako mi zatreba neka uputnica. Nedavno sam morala i antibiotik popit pa sam išla po recept da ne plaćam. Uglavnom sve je kod privatnika, a socijalni izdaje uputnice, recepte i bolovanja
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Haru mene su sise znale svrbit užasno jedno vrijeme, a sad me znaju ti i tamo zasvrbit bradavice. I zna mi ić bijeli iscjedak koji mi nekako smrducka nekad🤷🏼♀️ moram pitat sad na pregledu šta je to
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Cure koje ste 11 tjedana pa na više imam pitanje 😀
Da li i sada osjećate u trbuhu kao onaj čudan osjećaj tipa grčevi ali nisu grčevi nego kao da se nešto događa 😀 neznam kako bi to objasnila.. al te grčeve sam imala skroz na početku i sad me opet hvata zadnjih dana…to bi trebalo biti širenje maternice, tako nešto sam čitala
Napetost, u doslovnom smislu te rijeci 🤣 i ta tvrdoca dolje, točno pod rukom osjetim gdje je maternica
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji