Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    18. Ožujak 2021. 15:01

mikii13

Irenaa0809 maze i paze i bas prija, jedva cekam da vam javim kako je sve nadam se dobroAncicaa12 nadam se da cemo sve to čuti i uzivati u urednoj trudnoći ☺
    Sanjarka88pa iskreno ja mislim da je rano da se vidi rad srca, hvala na rijecima podrske.

Meni se jedva plod nazirao sa 6+0. A moja "pametna" dok mi ni u 10 tj nije pokazala otkucaje srca što mi je baš žao. 

Samo opušteno, mazite se i pazite i bit će to sve dobro brzo će taj utorak ❤️🥰 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Sanjarka88
    18. Ožujak 2021. 15:08

Endzrue

Sanjarka88 🌸

Meni stigli nalazi, sve mi je dobro osim tsh
    On mi je pao ispod svih granica na 0.07 😮
    Ima li tko Iskustva s niskim tsh?
    Da napomenem nisam nikad imala problema s tsh uvik je bio 1.3-1.7
    Ostali hormone stitnjace su mi isto uvik skolski

Ne sekiraj se.. Meni ti je u 8.mj bio manji od 0.004.. Onda 0.010 i tako do 12.mj kad sam ostala trudna. Skočio na 2.44 u siječnju 0.6 u veljači 0.296 u ožujku 0.3… To je ok sve. Hipofiza malo zeza. Ne znam koliko si ulazila uopće u štitnjaču detaljnije. Odi u grupu na fejsu štitnjača tihi neprijatelj pa pročitaj malo dokumente. Koliki su ti ft3 i ft4.. Računaj da je taj moj tsh od 0.004 prošao i hormone preko gornje granice i hormone ispod donje…

Ma nisam ulazila i to sve jer evo nisam do sad imala problema 

Prije 3mj 

TSH 1.23
    Ft3 5
    Ft4 16. 8

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

plavabosanka
    18. Ožujak 2021. 15:11

Jao žene kolika je meni muka danas od ponoći (dva puta sam povraćala u sred noći). I ujutro sam povraćala samu vodu pošto nisam imala šta jer ono što sam pojela u noći sam i izbacila. Čitala sam sinoć da je netko spomenuo kolu za mučninu. Došla ja od doktorice idem sva bitna popit kolu kad je mene uhvatilo povraćanje mislim da sam ono što sm prekjučer jela izbacila iz sebe🤮🤣 tako da kola ne za mene. A inače mi je Pepsi do sad odgovarao na želudac nez šta mi je danas 😭

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Ožujak 2021. 15:38

ancicaa12

Jel se itko razumije u betu? Jel ovo okej za 7+0?
    https://ibb.co/xf2QcDx

Super ti je beta, čestitam. 

💔💔💔

Sanjarka88
    18. Ožujak 2021. 15:45

Sanjarka88 🌸

Endzrue

Sanjarka88 🌸

Meni stigli nalazi, sve mi je dobro osim tsh
    On mi je pao ispod svih granica na 0.07 😮
    Ima li tko Iskustva s niskim tsh?
    Da napomenem nisam nikad imala problema s tsh uvik je bio 1.3-1.7
    Ostali hormone stitnjace su mi isto uvik skolski

Ne sekiraj se.. Meni ti je u 8.mj bio manji od 0.004.. Onda 0.010 i tako do 12.mj kad sam ostala trudna. Skočio na 2.44 u siječnju 0.6 u veljači 0.296 u ožujku 0.3… To je ok sve. Hipofiza malo zeza. Ne znam koliko si ulazila uopće u štitnjaču detaljnije. Odi u grupu na fejsu štitnjača tihi neprijatelj pa pročitaj malo dokumente. Koliki su ti ft3 i ft4.. Računaj da je taj moj tsh od 0.004 prošao i hormone preko gornje granice i hormone ispod donje…

Ma nisam ulazila i to sve jer evo nisam do sad imala problema

Prije 3mj

TSH 1.23
    Ft3 5
    Ft4 16. 8

Da napomenem identične vrijednosti Ft3 i Ft4 sam imala i 2018g

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ivkica
    18. Ožujak 2021. 15:56

Čestitam cure na pregledima ♥️

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Missy88
    18. Ožujak 2021. 16:05

plavabosanka

Jao žene kolika je meni muka danas od ponoći (dva puta sam povraćala u sred noći). I ujutro sam povraćala samu vodu pošto nisam imala šta jer ono što sam pojela u noći sam i izbacila. Čitala sam sinoć da je netko spomenuo kolu za mučninu. Došla ja od doktorice idem sva bitna popit kolu kad je mene uhvatilo povraćanje mislim da sam ono što sm prekjučer jela izbacila iz sebe🤮🤣 tako da kola ne za mene. A inače mi je Pepsi do sad odgovarao na želudac nez šta mi je danas 😭

Meni su pomagali sokovi, recimo sok od narance na prvom mjestu, ledeni caj npr, tako slatke gluposti koje inace ne pijem tako da mi je od toga i secer bio povisen 😅 I slanci i ostalo iz pekare. Zdrav zivot 😂

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Veky004
    18. Ožujak 2021. 16:52

Cure, da li je jos netko osim mene, takav fenom da su mu se preko noci, mucnine pretvorile u konstantnu glad🤔

url=https://lilypie.com]

Leonoah
    18. Ožujak 2021. 16:52

plavabosanka

Jooj, rekao bi čovjek da se u 12-om tjednu smiruje, ali ne daju se te mučnine i povraćanje. Kad sam bila u stanju povratiti sve što pojedem i popijem nije mi ništa pomagalo, nikakvi čajevi, sokovi, hrana. Ali kažu da bi trebalo napraviti pire i slobodno posoliti, bilo što što je kašasto. Ito jesti žlicu po žlicu pa malo stati.. iako, ja bi i to izbacila iz sebe. Nadam se da će ti što prije proći. Meni je jučer bio takav dan, danas mi je puno bolje. 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Lisa27 👶🧸🎀
    18. Ožujak 2021. 17:32

Missy88

Lisa27 👶🧸🎀

Missy88

Evo ja bila na pregledu kod svoje socijalne gin. Jedina svrha tog pregleda je da vidim da srceko kuca i sve je ok🥰 Ovaj put nisam dobila ni slikicu, ne znam koliko je velika beba, nista mi nije napisala. Gledala je za spol, rekla da se ne kuzi jos, ali joj se ne cini da bi to bio decko 😁 A mi smo vec odlucili da je decko i od pocetka se obracamo bebi u muskom rodu 😂
    Isto tako ona taj hematom ne vidi pa se nadam da je prosao, ali je rekla da je posteljica nisko pa ne preporucuje odnose do iduceg pregleda. A vec nismo smjeli ni do ovog zbog hematoma, a prije toga nisam mogla nista od mucnina. Proci ce mi cijela trudnoca bez seksa 😭
    Dobila uputnicu za ogtt za mjesec dana.
    Iducu srijedu mi je privatno pregled pa se veselim zapravo vidjeti bebu 🥰 Ovaj uzv je prelos, ja ne vidim ni da se beba mice ni srce, nista, kod privatnice se svaka kost vidi 😁

Drago mi je da je sve okej 🥰 iako nisi ništa vidjela 😀 sada čekamo provatni pregled 😀 javi kako izgleda spol baš me zanima, meni se vidjela samo neka kuglica ali neznamo jos da li ce se pretvorit u misica ili pipicu 😀

Da, tvoja bebica se bas lijepo vidi, a kazes da je isto socijalni ginekolog u pitanju, zavidim ti 😁 Mi smo se nadali misicu, ali ocito nece bit 😆 Kod ove svoje ionako idem samo zbog uputnica i ako ce mi trebat bolovanje, porodiljni kasnije i sve sto vec ona mora, a ne moze privatnik haha.
    Stigli mi nalazi danas na antiglobulinski test, hepatitis b i c i sifilis, sve negativno 😁 Jos cekam torch, to mi je i najvaznije zapravo.

Nikad neznas, ali sad jod privatnika će ti se sigurno dobro vidjeti spol 😍
    Super za nalaze, meni je isto sve to došlo negativno i evo danas već stigli rezultati kombiniranog, sve je uredno daleko od graničnoh vrijednosti 🥰 vjerovatnost za neku od trisomija je stvarno minimalna i sad sam baš sretna i zadovoljna 🥰

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.