Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    17. Ožujak 2021. 10:35

Meni i ovaj kaže curica 😄

'21. 💙
    '24. 💛

• monalisa
    17. Ožujak 2021. 10:38

CarpeDiem

http://php.ringeraja.hr/index.php?page=CGCalendar
    A ovdje djecak, kao malo je precizniji pa pogledajte zabave radi da li je točno ako već znate spol ili imate dječicu 😍

Ja probala za dvoje koje imam i za kcer je ispalo djecak, a za sina djevojcica haha totalno obrnuto, ako je tome vjerovati sad kaze da bude djecak pa ako gledamo po tome onda ce biti curica haha 🤣🤣

pingo
    17. Ožujak 2021. 10:40

Drage cure, 
    hvala na potpori, dragi je uz mene, vratit ću se na neku sličnu temu jača.
    Netko me pitao jesam li znala da su blizanci - nisam. Pitala sam doktora u bolnici kako se to prije nije vidilo, rekao je da se trebalo vidjeti da gin koji je pregledavao vjerojatno nije pogledao sve prikaze.
    Dobila sam jednu tabletu za čiščenje, u petak idem u dnevnu bolinicu na ostatak.
    Želim vam svima mirne trudnoće i da sam ja zadnja koja iz ovog razloga napušta grupu. Mazite tebuščiće i pazite se😘😘😘

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Sanjarka88
    17. Ožujak 2021. 10:44

pingo

Drage cure,
    Netko me pitao jesam li znala da su blizanci - nisam. Pitala sam doktora u bolnici kako se to prije nije vidilo, rekao je da se trebalo vidjeti da gin koji je pregledavao vjerojatno nije pogledao sve prikaze.
    Dobila sam jednu tabletu za čiščenje, u petak idem u dnevnu bolinicu na ostatak.
    Želim vam svima mirne trudnoće i da sam ja zadnja koja iz ovog razloga napušta grupu. Mazite tebuščiće i pazite se😘😘😘

Drzi se i budi hrabra ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• monalisa
    17. Ožujak 2021. 10:45

pingo

Drage cure,

Sretno (onom smislu da sve prode sto brze i bezbolnije) ❤

Pokloncic13
    17. Ožujak 2021. 11:00

Eto kod mene su jednom Kinezi pogodili,drugi put fulali!
    U obje sam trudnoce imala mucnine,ali blagu varijantu,svega sam par puta grlila školjku 🙊
    A sad mi kineski kaže da je curka..pa eto..živi bili pa vidjeli 😎

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

lovely
    17. Ožujak 2021. 11:02

Pingo čuvaj se <3

Meni kineski kaže dečko, babe kažu cura, ja sam bila uvjerena prvih mjesec dana da je cura, a sada više ništa ne znam 

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

CarpeDiem
    17. Ožujak 2021. 11:18

lovely

Pingočuvaj se &lt;3

Meni kineski kaže dečko, babe kažu cura, ja sam bila uvjerena prvih mjesec dana da je cura, a sada više ništa ne znam

Hahah tako i ja, od 100 nekih pretpostavki više ne znam  ništa sta osjecam🤔🤣
    Javit ću kad se bude znalo šta je da li su Kinezi pogodili 🙈🙊

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Tommyfame
    17. Ožujak 2021. 11:22

pingo

Drage cure,

Zao mi je 😔😔 saljem ti svu snagu svijeta za dalje ❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Pokloncic13
    17. Ožujak 2021. 11:23

Ja sam idiot i ne znam staviti ovaj sticker bez da piše mvflfkkntjkkf, a ne sličica lijepa.
    Molim upute za tudume! Bez uvrede tudumima.. 🥴

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.