Meni kineski kaže da će biti muškić mali. Mi nekako od kad pričamo da ćemo imati diijete, još prije nego smo i ostali trudni, uvijek govorimo da ćemo imati sina i kako će se zbati, i sad ga oboje oslovljavamo u muškom rodu. Dugo je još dok ne saznamo, ali tko zna, možda će kinezići i pogoditi :D
LISA ajmeeee koja divna beba :) prekrasno!!!
Sanjarka ispravila :)
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Traveller tako i mi od pocetka sve u muskom rodu, prizeljkujemo deckica, ali nekako mislim da ce bas zato biti curica 😅 Saznat cemo nadam se za tjedan dana na pregledu. Kod moje soc gin sutra idem, ali na njenom uzv jedva da se raspoznaje beba 😂
Lisa divna bebica 🥰🥰
NanaJ i Pingo zao mi je jako, zelim vam svu snagu da to izgurate. I nama je tesko procitati da je stalo srce bilo kojoj od nasih bebaca u grupi 🥺
Sto se glavobolja tice, ako netko pita ginekologa za brufen, neka javi. Meni je jos na pocetku receno samo Lupocet, do 3 dnevno. Mene je prosli tjedan 2. put u trudnoci vec uhvatila glavobolja, migrena i traje po nekoliko dana bez prestanka pa sam bila na rubu da uzmem brufen, ali nisam. Valjda od jedne ne bi nista bilo, a opet nemam pojma kako djeluju na bebu i zasto ih se ne smije.
Navodno zbog acetilsalicilne kiseline, ali je nedozvoljen samo u 1 tromjesecju dok traje organogeneza, odnosno formiranje malih organa. Ti si ljepo ugazila u 2 tromjesečje 😍, ap bi mogla ali Ipak se savjetuj sa dr.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Curke, kako se nosite sa nadutoscu i zatvorom? Ima li pomoci? Ja sam trenutno okrugla kao da sam u 6.mjesecu 😅, a usli smo u 8.tjedan. Sto se tice mucnina, cesto me ulove navecer,ali bez povracanja. Skuzila sam da mi tada slani krekeri pomognu 🤞 Jedino sto mi se za sada zgadilo je voda, a od hrane me vise ne vuce slatko (do sada sam svaki obrok morala upotpunit nekim slatkisem).
Procitala sam dosta clanaka ne temu bojanja kose i kupanja u kadi za vrijeme trudnoce. Kako se vi odnosite prema tim "zabranama"?
Nikako
Dok sam pila magnezij donekle je probava funkcionirala, sad je skroz stala 😭 povraca mi se od magnezija
Nemam je s cim ni potaknuti jer cijeli dan sam samo na štapicima i limunadi
I usla si u 9tt 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure ja gotova s pregledom, sve je super 😍 5 cm ima beba i maše eukama i nogama 😀
https://ibb.co/98n4KWB
Izvadila odmah i krv za kombinirani 🙂
ajme bože pa kakav je ovo slatko čovječuljaaaak <3
pa rastopit see!!
Jesi uzela obični kombinirani ili neki Nifty?
Običan 🙂 gin je izmjerila sve i odmah isla u bolnicu na vađenje krvi
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Curke, kako se nosite sa nadutoscu i zatvorom? Ima li pomoci? Ja sam trenutno okrugla kao da sam u 6.mjesecu 😅, a usli smo u 8.tjedan. Sto se tice mucnina, cesto me ulove navecer,ali bez povracanja. Skuzila sam da mi tada slani krekeri pomognu 🤞 Jedino sto mi se za sada zgadilo je voda, a od hrane me vise ne vuce slatko (do sada sam svaki obrok morala upotpunit nekim slatkisem).
Procitala sam dosta clanaka ne temu bojanja kose i kupanja u kadi za vrijeme trudnoce. Kako se vi odnosite prema tim "zabranama"?
Eh ja sam imala lošije iskustvo sa brckanjem u kadi (koje se dobro završilo na kraju), općenito u vodi tijekom trudnoće, tako da bih savjetovala da se izbjegne, pogotovo da se izbjegava dosta toplija voda u podrucju donjeg stomaka jer potiče otvaranje, može doći do pregrijavanja ploda, ili pak gomilanja bakterija koje nam sad nikako nisu prijatlji u tom podrucju. Zato se ne preporučuje. A što se bojanja kose, manikira i tako toga tiče izbjegavat ću u 1 tromjesečju i kasnije nastaviti normalno. S tim da ću naglasiti frizeru da koristiti boju bez amonijaka ... 🤷♀️
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Tommy pa daj gle 🙊 i mi smo sv.duh bar zasad.
Nakon zadnjeg poroda u Vinogradskoj,promijenila sam svemir,a ne rodilište 😏
A i zbog korone jelte..kak se čini to bu trajalo 😩
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Nikako
Dok sam pila magnezij donekle je probava funkcionirala, sad je skroz stala 😭 povraca mi se od magnezija
I usla si u 9tt 😊
Uf, bas si me utjesila 😅
Po UZV mi je trudnoca tjedan dana manja 🤦🏼♀️
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Nikako
I usla si u 9tt 😊
Uf, bas si me utjesila 😅
Po UZV mi je trudnoca tjedan dana manja 🤦🏼♀️
Ahaaa. Ok onda 😊
Nema nam pomoći. Mislim se da cu ponekad puknut od ne kakanja 🤭
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure ja gotova s pregledom, sve je super 😍 5 cm ima beba i maše eukama i nogama 😀
https://ibb.co/98n4KWB
Izvadila odmah i krv za kombinirani 🙂
Imamo istog ginekologa 🥰
Odlicnoo 😍 ja sam prezadovoljna
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji