Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Ožujak 2021. 07:54

Dobro jutro trudnice 🥰

Pingo 💔💔💔💔 ne mogu ti opisati koliko mi je žao sta kroz ovo moras prolazit 😭
    Nisi znala do ovog pregleda da su bili blizanci? 😪

Anaid jesi dobila lijek?

Sanja super za rast bebice i malo srčeko 🥰❤️

MTBica cestitam 😊 samo ti nama tipkaj

Taya dobro nam dosla 😊 puni nam se i Studeni 🥳

Leonoah, Lisa, Rita, Ivkica sretno cure danas 🍀🍀🍀🍀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lorre
    17. Ožujak 2021. 08:02

Sretno svima na pregledu danas 🥰

Baby N 💙

• Mala_martina1990
    17. Ožujak 2021. 08:11

Dobro jutro cure! Jooj vec vec dva dsna imam uzasnu glavobolju koja ne prestaje..🥺🥺 jucer sam pipila lupocet jedan nista mi nije pomogao...Jutros se probudim glavobolja je jos ju...neznam sta smijem vise popit,bojim se radi bebe vise ista piti,ali bas postaje neizdrživo...šta ci pijete za glavobolju??

Lori🍀
    17. Ožujak 2021. 08:11

Jutro trudnice

Pingo strašno mi je žao Prvo NanaJ naša pa i ti Drži se koliko možeš u ovom trenutku Dođi na temu spontani pobačaj da ti ne pišemo ovdje za bolnicu. Ne znam ideš li na medikamentozni ili na kiretažu, šta god bilo tamo nas je nažalost puno s iskustvom.

Veliki pozdrav svima na mojoj nesuđenoj temi Sretno na pregledima, bit će sve ok

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Sanjarka88
    17. Ožujak 2021. 08:19

Mala_martina1990

Dobro jutro cure! Jooj vec vec dva dsna imam uzasnu glavobolju koja ne prestaje..🥺🥺 jucer sam pipila lupocet jedan nista mi nije pomogao…Jutros se probudim glavobolja je jos ju…neznam sta smijem vise popit,bojim se radi bebe vise ista piti,ali bas postaje neizdrživo…šta ci pijete za glavobolju??

Nazovi gin pa priupitaj
    Laički mozemo samo paracetamol koji nazalost vecini žena ne pomaze nista 
    Mozda doktori imaju neko drugo rješenje jer je meni ne vjerovatno da žena u trudnoci moze umiriti od boli 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bubi001
    17. Ožujak 2021. 08:23

Traveller

bubi001

SamoMalo

Zanimljivo pitanje (inace mi se bivsi posao doticao radnog prava). Zakon je podlozan interpretaciji, moja interpretacija je da nakon povratka a porodiljnog je probni rok prosao jer je vremenski vezan i da ga trudnoca ne stopira. Ali zanima me i sto su drugi rekli. Vjerujem da nije isto ako odradis 1 ili 5mj probnog roka.
    U svakom slucaju ti ne mogu otkazati ugovor ni u probnom roku zbog trudnoce.

Da to si i ja nekak mislim. A i citala sam zakon o radu, tamo svakako pise ovo sto si rekla, da ne mogu otkazati ugovor zbog trudnoce. Sve se zaustavlja. 😀

Koji je to članak? Bila je situacija već s drugom forumasicom i koliko se sjećam, otkazivanje njenog ugovora je bilo moguće tijekom probnog roka. Najbolje da provjeriš to s pravnikom koji se bavi radnim pravom.

Znači može se otkazati, ali razlog ne može navesti trudnoću, već mogu reći da nisam zadovoljila uvjete. itd...ma neće hajde. To je i rad u uredu, samo da sve bude u redu i mogu raditi do zadnjih dana. 😅

• Mala_martina1990
    17. Ožujak 2021. 08:31

Sanjarka88 🌸

Mala_martina1990

Dobro jutro cure! Jooj vec vec dva dsna imam uzasnu glavobolju koja ne prestaje..🥺🥺 jucer sam pipila lupocet jedan nista mi nije pomogao…Jutros se probudim glavobolja je jos ju…neznam sta smijem vise popit,bojim se radi bebe vise ista piti,ali bas postaje neizdrživo…šta ci pijete za glavobolju??

Nazovi gin pa priupitaj
    Laički mozemo samo paracetamol koji nazalost vecini žena ne pomaze nista
    Mozda doktori imaju neko drugo rješenje jer je meni ne vjerovatno da žena u trudnoci moze umiriti od boli

Daanas idem do ginek. Pa cu pitati....Ja inace nisam tip koji trpi bolove a sad sam prisiljena..prije ttrudnoce uvijek bi obavezno popila najacu tabletu a sad....😵😵😵😵

Lela🍀
    17. Ožujak 2021. 08:32

Hej da se javim u vezi rada i otkazivanja ugovora o radu, ovako ukolko vam je ugovor na odredjeno bubam 3 mjeseca i ukoliko zavrsi tih 3 mjeseca poslodavac nemora produzit ugovor o radu iako ste trudni jer se to ne vodi ko otkaz nego jednostavno je isteklo tih 3 mjeseca i to je to a sad ukoliko se radi o probnom raduu isto tako nemora davat novi ugovor nego samo navest da nisu zadovoljeni uvjeti iako ste trudni nemora vam dat novi ugovor, sad otkzivat ugovor o radu nesmiju jedino ako imate posao na neodredjeno onda ste nekao zasticeni

🤰🍀 👶 🌸

Endzrue
    17. Ožujak 2021. 08:35

Ajme pingooo tako mi je žao 
    Ne znam šta bi ti rekla. Nemam dovoljno riječi utjehe a nit osobno znam šta dalje.  Grlite se puno :(

CarpeDiem
    17. Ožujak 2021. 08:41

Dobro jutro cure i sretno vam na pregledima koji su zakazani za danas.🙏❣
    Za glavobolju nisam najsigurnija, ali mislim da bi mogle ibuprofen (znam da je tokom  dojenja moglo), e sada morala bih se posjetiti da li ga smijemo i tijekom trudnoće ili nakon prvog  tromjesečja kada se završi organogeneza 🤔
    I cure piti doosta vode, ona ublaži glavobolju svakako ako smo dovoljno hidrirane

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.