Cure,
I ja cu morat napustit grupu. Tuga me ubija. Moji blizanci više nemaju otkucaja, sutra idem u bolnicu.
Molila bih nekog tko ima iskustva da mi napiše što mi treba za u bolnicu jer nisam od šoka pitala gina, a sad nemam snage tražiti po netu.
Pingo neizmjerno mi je žao, znam kroz što prolaziš. Sve što trebas je puuno podrške i ljubavi i sve će sjesti na mjesto čim ugledaš novi plusić.
Hug hug ❤️
Ipak ne ibuprofen u prvom tromjesečju, zbog acetilsalicilne kiseline koja može utjecati na razvoj ploda. Nisam bila sigurna ali evo našla sam taj podatak
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ipak ne ibuprofen u prvom tromjesečju, zbogacetilsalicilne kiseline koja može utjecati na razvoj ploda. Nisam bila sigurna ali evo našla sam taj podatak
Usla sam u drugo tromjesjecje....najsretnija bi bila kad bi smjela roknut brufen....al me strah 😵
Hej da se javim u vezi rada i otkazivanja ugovora o radu, ovako ukolko vam je ugovor na odredjeno bubam 3 mjeseca i ukoliko zavrsi tih 3 mjeseca poslodavac nemora produzit ugovor o radu iako ste trudni jer se to ne vodi ko otkaz nego jednostavno je isteklo tih 3 mjeseca i to je to a sad ukoliko se radi o probnom raduu isto tako nemora davat novi ugovor nego samo navest da nisu zadovoljeni uvjeti iako ste trudni nemora vam dat novi ugovor, sad otkzivat ugovor o radu nesmiju jedino ako imate posao na neodredjeno onda ste nekao zasticeni
Hvala na informaciji Lejla.
Stvari stoje tak da ću početi sada raditi sa ugovorom na neodređeno ali 6mj.probnog rada i ova trudnoća nam se baš desila neplanirano jer imam svakakve cikluse od 25-55 dana. Nije nam zao nit ista. I mislim da cu moc ukoliko bude sve u redu izgurat cijeli probni i taman ću imati lufta jos prije poroda ako sve bude školski, jasno :) poslodavac je dobar i neće se desiti da mi otkaze ugovor, više sam htjela malo sa pravne strane provjeriti.
Jutro cure, danas je napokon stigao dan pregleda. Već me malo nervoza hvata i nadam se da će sve biti u redu, pogotovo je jer danas tati rođendan (preminuo je prije 2 godine) i znam da prati i gleda i mora sve biti ok na njegov rođendan😊 pregled je u 14:30 i javim sve detalje nakon.
Pingo tako mi je žao pročitati da nas napuštaš, ali vjerujem da ćeš se brzo vratiti s dobrim vijestima. Okruži se ljudima koje voliš i brzo će doći novi plusić❤️
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Dobro jutro
Pingo i NanaJ jako mi je zao, drzite se ❤❤
Danas ima puno pregleda, sretno svima❤
Meni mucnine koma, vise nista ne mogu jesti i problem mi je ujutro doruckovati, a bitno mi je jer pijem prenatalne poslije dorucka
Dobro jutro
Pingo i NanaJjako mi je zao, drzite se ❤❤
Danas ima puno pregleda, sretno svima❤
Meni mucnine koma, vise nista ne mogu jesti i problem mi je ujutro doruckovati, a bitno mi je jer pijem prenatalne poslije dorucka
Ja vise nis ne pijem ni folnu
Kad je popijem ne mogu niti tekucinu u sebe
Pila sam je dugo u pripremi za t i prvih 8tjedana
Valjda ce biti ok. Prve 2 trudnoce je nisam uopce pila
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ipak ne ibuprofen u prvom tromjesečju, zbogacetilsalicilne kiseline koja može utjecati na razvoj ploda. Nisam bila sigurna ali evo našla sam taj podatak
Usla sam u drugo tromjesjecje….najsretnija bi bila kad bi smjela roknut brufen….al me strah 😵
Ja sam se jednu noć legla s glavoboljom i budila se cijelu noć od bolova da mi je u jednom trenu došlo da plačem i kako u kući nisam baš ništa imala drugo popila sam brufen u granulama. Znala sam da se ne smije, ali sam bila preočajna. Na kraju sam sutradan ispričala frendici koja je trudna liječnica. Javila se svom ginekologu koji je rekao ako su bolovi neizdrživi može se popiti jedan brufen. Odmah sam išla kasnije kupiti lupocet (teta u ljekarni je rekla da se smiju i dva popiti ako su jaki bolovi), ali hvala Bogu do sada mi nije trebao.
'21. 💙
'24. 💛
A cure da se razumimo nece nista bit ako popijte jednu tabletu
Mozete pokusat i s 2 lekadola od 500
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zenice,sretno svima na pregledu danas 🙏🤰🏼
Sanjarka mila moja,pišeš me za termin 16.11/ Zagreb.. 😘
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji