Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    16. Ožujak 2021. 20:25

Kiky 🥰

Sayuri pa ženo dobrodosla na ovu temu!!!!! Tako mi je drago zbog tvog plusica❤
    Dobrodosle i ostale cure! Sve nas je vise.
    LisaBeba je 5.5cm. Rekao mi je ginekolog da je napredna beba za dane trudnoce.
    Danas sam dala krv na Nifty i kroz 10ak dana ce doci nalazi pa cemo saznati i spol 🥰

Prekrasno 🙂 ja jedva cekam sutra ujutrooo da vidim kako napreduje i da se malo opustim od iščekivanja pregleda haha

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    16. Ožujak 2021. 20:28

sanja0508

Ej cure. Gotova ja sa pregledom. Bebica raste. 15mm je sada. Kuca srce kao ludo. ❤🥰
    Termin je 28.10

Odlično 🥰 to je oko 8 tjedana? Stavi si tracker u potpis da se mozemo pratiti 🥰🥰

Mateja32
    16. Ožujak 2021. 20:31

Kiky 🥰

Mateja31

Kiky 🥰

LisaBeba je 5.5cm. Rekao mi je ginekolog da je napredna beba za dane trudnoce.
    Danas sam dala krv na Nifty i kroz 10ak dana ce doci nalazi pa cemo saznati i spol 🥰

Kiky mi smo tu s terminima

Super onda se pratimo 😉
    Ja ulazim u 12.ti tjedan a mucnine jos traju. Kupila sam si djumbir suhi pa to grickam pa mi se cini kao da mi malo pomaze. Jedva cekam da prodju!

Meni su prošle mučnine, danas imam neki pritisak u maternici, nez dali je beba nisko, ili je do toga sto sam cjeli dan u hodu. U srijedu na pregledu doktorica rekla da je sve u redu, da se beba ljepo razvija. NN je bio 0.9 mm

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

SAYURI
    16. Ožujak 2021. 20:38

Kiky 🥰

😋🥰🥰 Hvala mila...
    Vidjela sam slikicu sa UZV, krasno kao iz knjige...bas se beba namjestila , sigurno ce biti neki menaken ili model....

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

pingo
    16. Ožujak 2021. 20:46

Cure, 
    I ja cu morat napustit grupu. Tuga me ubija. Moji blizanci više nemaju otkucaja, sutra idem u bolnicu. 
    Molila bih nekog tko ima iskustva da mi napiše što mi treba za u bolnicu jer nisam od šoka pitala gina, a sad nemam snage tražiti po netu.

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

CarpeDiem
    16. Ožujak 2021. 20:51

Taya dobro nam došla.
    Pingo jako mi je žao,  nemam  riječi. Šaljem ti najjači zagrljaj  utjehe,  izdrzi 💔

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

16. Ožujak 2021. 20:52

pingo

Cure,
    I ja cu morat napustit grupu. Tuga me ubija. Moji blizanci više nemaju otkucaja, sutra idem u bolnicu.
    Molila bih nekog tko ima iskustva da mi napiše što mi treba za u bolnicu jer nisam od šoka pitala gina, a sad nemam snage tražiti po netu.

Ajme neee. Tako mi je žao. Ne znan šta reć.. Drž' se! Šaljem puno virtualne emotivne potpore. ❤️

Lisa27 👶🧸🎀
    16. Ožujak 2021. 20:56

pingo

Cure,

Ajme kako mi je žao, nemogu vjerovati da se ovo događa 😢 ovo za bolnicu će ti znati cure na temi spontani pobačaji ❤ drži se draga, želim ti da što lakše prebrodiš ovo ❤

Lisa27 👶🧸🎀
    16. Ožujak 2021. 21:00

Dannna

Je l' bi mogao neko poslati link za kacenje fotki? Hvaaala ❤️

https://imgbb.com/upload evo ga ❤

sanja0508
    16. Ožujak 2021. 21:26

pingo

Cure,

Zao mi je jako 😪 drzi se, budi jaka koliko mozes. Isplaci se ❤

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI