Sayuri pa ženo dobrodosla na ovu temu!!!!! Tako mi je drago zbog tvog plusica❤
Dobrodosle i ostale cure! Sve nas je vise.
LisaBeba je 5.5cm. Rekao mi je ginekolog da je napredna beba za dane trudnoce.
Danas sam dala krv na Nifty i kroz 10ak dana ce doci nalazi pa cemo saznati i spol 🥰
Prekrasno 🙂 ja jedva cekam sutra ujutrooo da vidim kako napreduje i da se malo opustim od iščekivanja pregleda haha

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Ej cure. Gotova ja sa pregledom. Bebica raste. 15mm je sada. Kuca srce kao ludo. ❤🥰
Termin je 28.10
Odlično 🥰 to je oko 8 tjedana? Stavi si tracker u potpis da se mozemo pratiti 🥰🥰

LisaBeba je 5.5cm. Rekao mi je ginekolog da je napredna beba za dane trudnoce.
Danas sam dala krv na Nifty i kroz 10ak dana ce doci nalazi pa cemo saznati i spol 🥰
Kiky mi smo tu s terminima
Super onda se pratimo 😉
Ja ulazim u 12.ti tjedan a mucnine jos traju. Kupila sam si djumbir suhi pa to grickam pa mi se cini kao da mi malo pomaze. Jedva cekam da prodju!
Meni su prošle mučnine, danas imam neki pritisak u maternici, nez dali je beba nisko, ili je do toga sto sam cjeli dan u hodu. U srijedu na pregledu doktorica rekla da je sve u redu, da se beba ljepo razvija. NN je bio 0.9 mm

17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
😋🥰🥰 Hvala mila...
Vidjela sam slikicu sa UZV, krasno kao iz knjige...bas se beba namjestila , sigurno ce biti neki menaken ili model....

👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Cure,
I ja cu morat napustit grupu. Tuga me ubija. Moji blizanci više nemaju otkucaja, sutra idem u bolnicu.
Molila bih nekog tko ima iskustva da mi napiše što mi treba za u bolnicu jer nisam od šoka pitala gina, a sad nemam snage tražiti po netu.
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Taya dobro nam došla.
Pingo jako mi je žao, nemam riječi. Šaljem ti najjači zagrljaj utjehe, izdrzi 💔

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Cure,
I ja cu morat napustit grupu. Tuga me ubija. Moji blizanci više nemaju otkucaja, sutra idem u bolnicu.
Molila bih nekog tko ima iskustva da mi napiše što mi treba za u bolnicu jer nisam od šoka pitala gina, a sad nemam snage tražiti po netu.
Ajme neee. Tako mi je žao. Ne znan šta reć.. Drž' se! Šaljem puno virtualne emotivne potpore. ❤️
Cure,
Ajme kako mi je žao, nemogu vjerovati da se ovo događa 😢 ovo za bolnicu će ti znati cure na temi spontani pobačaji ❤ drži se draga, želim ti da što lakše prebrodiš ovo ❤

Je l' bi mogao neko poslati link za kacenje fotki? Hvaaala ❤️
https://imgbb.com/upload evo ga ❤

Cure,
Zao mi je jako 😪 drzi se, budi jaka koliko mozes. Isplaci se ❤

Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji