Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taya_
    16. Ožujak 2021. 16:03

Pozz trudnice.. 
    Evo i mene u grupi jesenske bebe.. 😀
    Još je rana trudnoća.. Neki dan sam tek ugledala svoj ➕.. 🥰
    Termin bi trebao biti 25.11.. 👣

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Missy88
    16. Ožujak 2021. 16:05

Sanjarka88 🌸

Ajme cure koje ste oko 12tt i presle ga
    Uzivajte na maximum bez ikakvih simptoma to je zaista divno razdoblje sad.
    Nema razloga za strah ni paniku vise.
    Em ste prosle kriticno razdoblje em uzivate u zivotu opet ❤️

Ja jos cekam svoje vrijeme za uzivanciju 😂
    Ali slazem se, sve cure kojima su prestali simptomi pa i one koje ih nemaju bas od pocetka, samo uzivajte, normalno je da brinemo, ali nemojte se nepotrebno stresirati 🥰

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

bubi001
    16. Ožujak 2021. 16:13

Taya 👣

Pozz trudnice..
    Evo i mene u grupi jesenske bebe.. 😀
    Još je rana trudnoća.. Neki dan sam tek ugledala svoj ➕.. 🥰
    Termin bi trebao biti 25.11.. 👣

Dobrodošla Taya, čestitam na plusiću 🥰

ivkica
    16. Ožujak 2021. 16:16

Bome evo ja 14+3 sutra pregled ujutro i ne mogu dočekati nekako uvijek taj strah prisutan. Mene mučnina još jedino uvečer hvata ali je više i zbog kašlja koji izritira. Od ostalih simptoma sise još uvijek bole. Valjda je to normalno 🤷

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

bubi001
    16. Ožujak 2021. 16:34

SamoMalo

Zanimljivo pitanje (inace mi se bivsi posao doticao radnog prava). Zakon je podlozan interpretaciji, moja interpretacija je da nakon povratka a porodiljnog je probni rok prosao jer je vremenski vezan i da ga trudnoca ne stopira. Ali zanima me i sto su drugi rekli. Vjerujem da nije isto ako odradis 1 ili 5mj probnog roka.
    U svakom slucaju ti ne mogu otkazati ugovor ni u probnom roku zbog trudnoce.

Da to si i ja nekak mislim. A i citala sam zakon o radu, tamo svakako pise ovo sto si rekla, da ne mogu otkazati ugovor zbog trudnoce. Sve se zaustavlja. 😀

• buhtlica34
    16. Ožujak 2021. 17:55

Ljudi moji ja sam se toliko prejela sada, nisam uopće bila gladna, ali počela sam jesti i nisam se mogla zaustaviti 😵 sad mi je mukica, ležim I ne micem se I ne znam za sebe 😅😳

bumac95
    16. Ožujak 2021. 18:02

Komentiram samo da vidim jesam uspjela stavit onaj tracker na dobro mjesto 😂🤭

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    16. Ožujak 2021. 18:09

bumac95

Komentiram samo da vidim jesam uspjela stavit onaj tracker na dobro mjesto 😂🤭

Nisam. Pomoć mi treba 😂🤦🏼‍♀️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• anaid
    16. Ožujak 2021. 18:26

Taya mi isti dan dobile plusic 😍 meni veli za termin 20.11 :) 
    Bumac si kopirala link za forum ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

SamoMalo
    16. Ožujak 2021. 18:30

Traveller

bubi001

SamoMalo

Zanimljivo pitanje (inace mi se bivsi posao doticao radnog prava). Zakon je podlozan interpretaciji, moja interpretacija je da nakon povratka a porodiljnog je probni rok prosao jer je vremenski vezan i da ga trudnoca ne stopira. Ali zanima me i sto su drugi rekli. Vjerujem da nije isto ako odradis 1 ili 5mj probnog roka.
    U svakom slucaju ti ne mogu otkazati ugovor ni u probnom roku zbog trudnoce.

Da to si i ja nekak mislim. A i citala sam zakon o radu, tamo svakako pise ovo sto si rekla, da ne mogu otkazati ugovor zbog trudnoce. Sve se zaustavlja. 😀

Koji je to članak? Bila je situacija već s drugom forumasicom i koliko se sjećam, otkazivanje njenog ugovora je bilo moguće tijekom probnog roka. Najbolje da provjeriš to s pravnikom koji se bavi radnim pravom.

Sigurno je tako. Poslodavac uvijek može dati otkaz no on je u ovom slučaju nepravovaljan i forumasica treba žaliti i dobiti će spor i sve što joj pripada. Sudovi (kad već nisu poslodavci) uvijek idu u korist trudnici jer je prema regulativama EU otkaz u trudnoci (i na probnom roku) oblik spolne diskriminacije.
    Cure, znajte svoja prava ako ih vec poslodavci ne znaju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.