Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Ožujak 2021. 07:40

Jutro trudnice 🥰
    Petak 😁😁😁🤩
    Ani 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻  za sljedeci pregled i srčeko ❤️
    Matejjja welcome ❤️ ja koristim magnezij direkt od 300, navecer prije spavanja i stvarno pomaze za probavu
    Pokloncic13 aaaaaaa kako si mi uljepsala jutro 🥰🥰🥰🥰 pa cestitam draga i nek bude skolska ❤️
    FlipFlop i Monalisa sretno cure danas 🍀🍀
    Tienna ti pretpostavljam ne ides zbog korone? 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Malena_borovnica34
    05. Ožujak 2021. 07:46

Dobro jutro, trudnice moje 
    Dobro nam došle nove 
    Ani baš mi je drago, sad bez stresa čekaj pregled, bit ce to sve dobro 
    LilM brojiš sitnooooo
    Plavabosanka ko ih šiša, ti i bebica ste sad najbitnije, nemoj se sekirat. Nadan se da ćeš uspit sve riješit

1.Pregled 01.03.2021. 6+2 kuca malo ❤
    2.Pregled 23.03.2021 - željno isčekivanje 🙏🥰

Hera✨
    05. Ožujak 2021. 07:56

Dobro jutro svima, napokon petak 😄
    Matejjja i Pokloncic cestitam i dobrodosle! 🥰
    Ani super vijesti! Drzim fige da na iducem pregledu sve bude dobro i da cujes ❤️.
    Cure sretno danas na pregledima 🍀

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

skoljka
    05. Ožujak 2021. 08:01

Monalisa pa cestitam ti od ❤️, Jahanara me bas iznenadila kad je vidjela da si trudna 😍 Zalim ti laganu trudnocu, i da klinci budu dobri da mama moze odmarati. Kako je deckic? Jel hahar kao nasi? Bas mi je zao da si se prestala javljati, i ti i jos par cura 😔cesto vas se sjetimo

Lisa27 👶🧸🎀
    05. Ožujak 2021. 08:12

Dobroo jutro cureee 🥰🥰
    Ani drago mi je da je sve okej 🙂
    Nove cure dobrodošle ❤
    Pokloncic ma to je to ❤ čestitam! Tako je i meni bilo i na 11 dpo je bio digitalac pozitivan

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

FlipFlop
    05. Ožujak 2021. 08:24

Dobro jutro cure :) ja sam na pregledu u 12, od jutra sam nervozna i uplašena. Ništa se nisam naspavala pa me drži vrtoglavica. Na prvi pregled sam išla super opuštena a vidim već da će za ovaj biti knedla u grlu. Pisat ću vam kasnije kako je prošlo. Nekako se potajno nadam da će mi doktor već danas htjeti izvaditi krv za Nifty, iako se bojim da je možda rano, ali želim to obaviti što prije..
    Sretno monalisa, a tebi Tienna želim brz oporavak i da uskoro odradiš svoj pregled 😘

ivkica
    05. Ožujak 2021. 08:26

Jutro trudnice. Sretno na pregledima danas 🤗 zanima me kad se počinje piti novalac ili elevit? 

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Leah
    05. Ožujak 2021. 08:31

ivkica

Jutro trudnice. Sretno na pregledima danas 🤗 zanima me kad se počinje piti novalac ili elevit?

Ja pijem elevit pronatal od pocetka veljace. Vidim da si vec u 13 TT, jel ti mislis na one koji se piju u drugom tromjesecju?

sagi
    05. Ožujak 2021. 08:35

Padobranac 🙂
    Došla samo čestitati našoj novoj staroj trudnici 🥳🥳🥳
    Monalisa sretno 💙 urednu i laganu trudnoću ti želim.
    Već ti je Skoljka rekla, često se sjetimo tebe i P 💙

Hera✨
    05. Ožujak 2021. 08:59

ivkica

Meni je u prvoj trudnoci (doduse neuspjesnoj) gin reko da pijem pola folbelle (folna na recept) i novalac svaki dan. U meduvremenu sam samo tu folbellu pila, a kad sam saznala da sam trudna opet sam pocela pola folbelle i jedan novalac svaki dan. Sad mi je na prvom pregledu rekao da samo nastavim tako pit.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.