Pozdrav cure, želim dobrodošlicu svim novim curama.
Vezano uz herpesjoš ga nisam imala u trudnoći, ali sam imam iskustva s njima… najbolje mi se pokazalo ekstra djevičansko kokosovo ulje, osuši ga u dva dana, puno bolji od ijednog lijeka.
koronu sam imala prije trudnoce, niti mjesec dana, pričala sam s ginekologom, on kaže da nije opasno ni tjekom ni prije. Čitala sam da je jedino gadno ako ju se navuće pred sam porod. I nemojte se zezat, odležite koronu, nek vas mužići dvore.
Ja sam doma na godišnjem, mirujem već 10 dana, nakon krvarenja, bila je samo kap i nije se ponovilo. Sutra idem u laboratorij i na transfuziju odradit što treba, krajem mjeseca idem na Nifty.
Primjetila sam da se jučer pisalo o naknadama - komplikacijama, cure nisam 100% ali kad sam ja to na faksu učila je bilo, pa bi bilo dobro da provjerite. Ona osnovica koja se dobija od prosjeka zadnjih (tada je bilo) 6 mjeseci. Tako da ako otvorite ranije komplikacije, one vam ruše prosjek plaća, i automatski dobivate manje novaca (možda je bolja opcija pred otvaranje porodiljnog iskoristiti godišnji…)
pusa svim, čuvajte sebe i bebice😘😘😘
Hm, jesi sigurna? Mislim da sam citala da se nakon komplikacija za porodiljni racuna cijela placa, to bi bilo fer.
Cestitam svima na uspjesnim pregledima 🥰 Meni je ovo vrijeme između pregleda nekako predugo, nema novih informacija, ne znas sto se događa 😁 Meni je iduci kod privatnika 24.3. Tad je rekla da bi se mogao vidjeti spol pa se tome veselim 😁 Kod moje soc. gin je uzv tako dobar da se jedva beba u kompletu vidi 😅 A i ona pogleda na minutu, gubitak vremena uopce ici.
Citam tvoj post i smijem se jer je situacija ko i kod mene 😂 preglede nikad docekati,ja imam uzv za tjedan dana i to u poliklinici gdje kao imaju bolji i moderniji uzv....a moj ginekolog ima uzv komaaaa,bas kako kazes jedva da se ista raspozna,🙈🙈 jos 3 ambulante koriste jedan uzv i onda valjda na eci peci pec ide ko ce koju ttudnicu pogledat,da svaku gledaju valjda bi se stvorio red u cekaoni do vrata ulaznih...ma ono...koma...al evo cekam taj uzv s 12 tjedana ko ozeblo sunce 😂😂
Tako sam i ja cekala i onda je dosao, prosao, bila sretna taj dan i od iduceg dana opet cekam novi pregled za mjesec dana 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Pozdrav cure, želim dobrodošlicu svim novim curama.
Vezano uz herpesjoš ga nisam imala u trudnoći, ali sam imam iskustva s njima… najbolje mi se pokazalo ekstra djevičansko kokosovo ulje, osuši ga u dva dana, puno bolji od ijednog lijeka.
koronu sam imala prije trudnoce, niti mjesec dana, pričala sam s ginekologom, on kaže da nije opasno ni tjekom ni prije. Čitala sam da je jedino gadno ako ju se navuće pred sam porod. I nemojte se zezat, odležite koronu, nek vas mužići dvore.
Ja sam doma na godišnjem, mirujem već 10 dana, nakon krvarenja, bila je samo kap i nije se ponovilo. Sutra idem u laboratorij i na transfuziju odradit što treba, krajem mjeseca idem na Nifty.
Primjetila sam da se jučer pisalo o naknadama - komplikacijama, cure nisam 100% ali kad sam ja to na faksu učila je bilo, pa bi bilo dobro da provjerite. Ona osnovica koja se dobija od prosjeka zadnjih (tada je bilo) 6 mjeseci. Tako da ako otvorite ranije komplikacije, one vam ruše prosjek plaća, i automatski dobivate manje novaca (možda je bolja opcija pred otvaranje porodiljnog iskoristiti godišnji…)
pusa svim, čuvajte sebe i bebice😘😘😘
Rusi se prosjek jedino u slucaju ak prekidate komplikacije prije porodiljnog, ukoliko komplikacije ne budu prekinute onda vam se ne rusi prosjek (jer prije otvaranja komplikacija donosite zadnjih 6placa koja se ujedno racunaju kasnije i za porodiljni)
Bok cure, nadam se da ste sve dobro 🤗
Ja cu danas po**zdit od glavobolje 🙄
Popila sam lupocet oko 4, pola 5. Jel mogu sad skoro jos jedan. Nije da pomogne ko brufen od 600 al bar malo 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Evo ja obavila pregled, nema nikakvog krvarenja. Kaze dr vjerojatno neka zilica pukla. Vidi se da je trudnoca u maternici,ali plod se jos ne vidi. Izgleda da je bila kasna ovulacija jer sam po zadnjoj M prosla 6 t. Dobila Duphaston. Sljedeci pregled 12.03, kako je i trebao biti zapravo prvi. Drzite 🤞🤞🤞
Super, bas mi je drago da je sve uredu 😊
Pozdrav cure, vec duze vas citam, evo da vam se i pridruzim. Jako je lijepo vidjeti kako se bodrite medusobno ♥️
Ja sam inace 11+4, budem pokusala nariktati onaj potpis dolje. Druga trudnoca, imam jedno dijete 💙
Trudnoca mi je po mnogocemu drugacija od prve, sve nesto kontra.. Prosle su me mucnine i donekle me umor prolazi, sad me probava ubijaa 😱 Gin mi je preporucila magnezij za to. Da li pije koja od vas, kolku dozu i jel vam pomoglo?
Pozdrav cure, vec duze vas citam, evo da vam se i pridruzim. Jako je lijepo vidjeti kako se bodrite medusobno ♥️
Ja sam inace 11+4, budem pokusala nariktati onaj potpis dolje. Druga trudnoca, imam jedno dijete 💙
Trudnoca mi je po mnogocemu drugacija od prve, sve nesto kontra.. Prosle su me mucnine i donekle me umor prolazi, sad me probava ubijaa 😱 Gin mi je preporucila magnezij za to. Da li pije koja od vas, kolku dozu i jel vam pomoglo?
Ejj dobro dosla Nam.. Ja pijem Magnesium od 500mg ujutro I navece po jednu.. Probava redovna, skoro u sat 😂🙈
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Bok cure, nadam se da ste sve dobro 🤗
Ja cu danas po**zdit od glavobolje 🙄
Popila sam lupocet oko 4, pola 5. Jel mogu sad skoro jos jedan. Nije da pomogne ko brufen od 600 al bar malo 🤣
Mozes, meni je ginekologica rekla da se smiju uzeti 3 Lupoceta dnevno jos na prvom pregledu 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Evo ja obavila pregled, nema nikakvog krvarenja. Kaze dr vjerojatno neka zilica pukla. Vidi se da je trudnoca u maternici,ali plod se jos ne vidi. Izgleda da je bila kasna ovulacija jer sam po zadnjoj M prosla 6 t. Dobila Duphaston. Sljedeci pregled 12.03, kako je i trebao biti zapravo prvi. Drzite 🤞🤞🤞
Bravoo, bas mi je drago. Sada uzivaj, odmaraj i cekaj pregled ☺
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji