Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    04. Ožujak 2021. 13:10

NanaJ ako ti nije prvi put da imas herpes, sve ce biti ok. Mozes ga mazati i s Herplexom, sigurno je. (Imala ga i ja u tim tjednima i pitala ginekologa). 😀

little baby
    04. Ožujak 2021. 13:40

Sanjarka88 🐰

little baby

Pozdrav svima,evo da se i mi javimo i pridruzimo🤗
    Treca sreca nam je na putu❤ danas smo bili na pregledu,srceko kuca. Usli u 7tjedan😉
    Dva spontana su iza mene pa je strah prisutan ali vjerujem da cemo uspjet i da ce novi zivot u meni pobjedit❤🙏🥰
    Veselim se druzenju i odbrojavanju😘

Dobro nam dosla 😊 kolika su dječica? ❤️

Hvala😘 6g i 3g 😉

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Sanjarka88
    04. Ožujak 2021. 13:40

little baby

Sanjarka88 🐰

little baby

Pozdrav svima,evo da se i mi javimo i pridruzimo🤗
    Treca sreca nam je na putu❤ danas smo bili na pregledu,srceko kuca. Usli u 7tjedan😉
    Dva spontana su iza mene pa je strah prisutan ali vjerujem da cemo uspjet i da ce novi zivot u meni pobjedit❤🙏🥰
    Veselim se druzenju i odbrojavanju😘

Dobro nam dosla 😊 kolika su dječica? ❤️

Hvala😘 6g i 3g 😉

Divno, idealne razlike 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Endzrue
    04. Ožujak 2021. 14:13

Imala i ja herpes na usni poslije prehlade prije 10 dana. Nikad proć. Trajao 7 dana. Herplexom mazala dok se nije krenuo sušit... 
    Meni je super, ništ više ne boli, ništ ne zateže, savijam se svakako bez bolova, sise popustile, muka nema (nisu neke ni bile).
    Eto da vas ohrabrim. I ak vas tješi mala mi ima 2g i 4mj ja se ne sjećam uopće prva 3mj trudnoće. Tako da brzo s vremenom zaboravite na te brige

Leonoah
    04. Ožujak 2021. 14:30

Mene cijeli dan danas boli dolje u području jajnika, kao lagana menstrualna bol. Inače često imam grčeve jače koji dođu i prođu brzo, ovo je prvi put da baš cijeli dan imam tu bol. Tješim se time da nemam nikakvog krvarenja ni jačih bolova.  Valjda je sve ok i bebač radi sebi mjesta😊 S obzirom da sam niska i mršava, namučit će se dok ga napravi🤣

Btw, dobrodošle nove cure! Veselim se vašim pregledima i napredovanju bebica😍

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Ani92
    04. Ožujak 2021. 16:43

Evo ja obavila pregled, nema nikakvog krvarenja. Kaze dr vjerojatno neka zilica pukla. Vidi se da je trudnoca u maternici,ali plod se jos ne vidi. Izgleda da je bila kasna ovulacija jer sam po zadnjoj M prosla 6 t. Dobila Duphaston. Sljedeci pregled 12.03, kako je i trebao biti zapravo prvi. Drzite 🤞🤞🤞

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

sanja0508
    04. Ožujak 2021. 16:44

Tienna

sanja0508

Ej cure, ja od jucer muku mucim sa prehladom. Glava, nos cak me i zubi bole. Uzas, noc sam jedva prezvila. Popila sam i lupocet jer se nisam mogla muci vise. I popila sam i jutros jos jedan.
    Pad imuniteta ocito.
    Ani-javi sta ti kazu na pregledu i pokusaj se opustiti koliko mozes. 😘
    Sanjarka-ajde i meni stavi na popis za pregled. 16.3 ga imam

Joj bas mi je zao… ja sam u nedjelju dobila simptome prehlade da bi nakon testiranja jucer ispala korona… Ne želim te strašiti, ali ako bude povišena temperatura ili slucajno izgubis njuh/okus obavezno trazi da te posalje na testiranje.

Ozbiljno? 
    Ma ja nemam temperaruru mjerim stalno. A sto se njuha tice ne osjetim nista jer mi zastopan nas. 
    Kako ti je sada? Jesu rekli sta zbog toga sto si trudna i pozitivna?

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

pingo
    04. Ožujak 2021. 17:14

Pozdrav cure, želim dobrodošlicu svim novim curama.
    Vezano uz herpes još ga nisam imala u trudnoći, ali sam imam iskustva s njima... najbolje mi se pokazalo ekstra djevičansko kokosovo ulje, osuši ga u dva dana, puno bolji od ijednog lijeka.
    koronu sam imala prije trudnoce, niti mjesec dana, pričala sam s ginekologom, on kaže da nije opasno ni tjekom ni prije. Čitala sam da je jedino gadno ako ju se navuće pred sam porod. I nemojte se zezat, odležite koronu, nek vas mužići dvore.
    Ja sam doma na godišnjem, mirujem već 10 dana, nakon krvarenja, bila je samo kap i nije se ponovilo. Sutra idem u laboratorij i na transfuziju odradit što treba, krajem mjeseca idem na Nifty.
    Primjetila sam da se jučer pisalo o naknadama - komplikacijama, cure nisam 100% ali kad sam ja to na faksu učila je bilo, pa bi bilo dobro da provjerite. Ona osnovica koja se dobija od prosjeka zadnjih (tada je bilo) 6 mjeseci. Tako da ako otvorite ranije komplikacije, one vam ruše prosjek plaća, i automatski dobivate manje novaca (možda je bolja opcija pred otvaranje porodiljnog iskoristiti godišnji...)
    pusa svim, čuvajte sebe i bebice😘😘😘

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

• Tienna
    04. Ožujak 2021. 17:16

sanja0508

Tienna

sanja0508

Ej cure, ja od jucer muku mucim sa prehladom. Glava, nos cak me i zubi bole. Uzas, noc sam jedva prezvila. Popila sam i lupocet jer se nisam mogla muci vise. I popila sam i jutros jos jedan.
    Pad imuniteta ocito.
    Ani-javi sta ti kazu na pregledu i pokusaj se opustiti koliko mozes. 😘
    Sanjarka-ajde i meni stavi na popis za pregled. 16.3 ga imam

Joj bas mi je zao… ja sam u nedjelju dobila simptome prehlade da bi nakon testiranja jucer ispala korona… Ne želim te strašiti, ali ako bude povišena temperatura ili slucajno izgubis njuh/okus obavezno trazi da te posalje na testiranje.

Ozbiljno?
    Ma ja nemam temperaruru mjerim stalno. A sto se njuha tice ne osjetim nista jer mi zastopan nas.
    Kako ti je sada? Jesu rekli sta zbog toga sto si trudna i pozitivna?

Nista posebno jer nemam jake simptome (ostala bez njuha, nemam temperaturu). Kuci sam, odmaram i čekam da prođe izolacija. Budući da mi se ionako ne radi uopce mi nije lose 😅

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Missy88
    04. Ožujak 2021. 17:38

pingo

Pozdrav cure, želim dobrodošlicu svim novim curama.
    Vezano uz herpesjoš ga nisam imala u trudnoći, ali sam imam iskustva s njima… najbolje mi se pokazalo ekstra djevičansko kokosovo ulje, osuši ga u dva dana, puno bolji od ijednog lijeka.
    koronu sam imala prije trudnoce, niti mjesec dana, pričala sam s ginekologom, on kaže da nije opasno ni tjekom ni prije. Čitala sam da je jedino gadno ako ju se navuće pred sam porod. I nemojte se zezat, odležite koronu, nek vas mužići dvore.
    Ja sam doma na godišnjem, mirujem već 10 dana, nakon krvarenja, bila je samo kap i nije se ponovilo. Sutra idem u laboratorij i na transfuziju odradit što treba, krajem mjeseca idem na Nifty.
    Primjetila sam da se jučer pisalo o naknadama - komplikacijama, cure nisam 100% ali kad sam ja to na faksu učila je bilo, pa bi bilo dobro da provjerite. Ona osnovica koja se dobija od prosjeka zadnjih (tada je bilo) 6 mjeseci. Tako da ako otvorite ranije komplikacije, one vam ruše prosjek plaća, i automatski dobivate manje novaca (možda je bolja opcija pred otvaranje porodiljnog iskoristiti godišnji…)
    pusa svim, čuvajte sebe i bebice😘😘😘

Hm, jesi sigurna? Mislim da sam citala da se nakon komplikacija za porodiljni racuna cijela placa, to bi bilo fer.
    Cestitam svima na uspjesnim pregledima 🥰 Meni je ovo vrijeme između pregleda nekako predugo, nema novih informacija, ne znas sto se događa 😁 Meni je iduci kod privatnika 24.3. Tad je rekla da bi se mogao vidjeti spol pa se tome veselim 😁 Kod moje soc. gin je uzv tako dobar da se jedva beba u kompletu vidi 😅 A i ona pogleda na minutu, gubitak vremena uopce ici.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.