Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljesnjak
    26. Veljača 2021. 19:45

Jana i Mišić prekrasne vijesti, cestitam od ❤, pa to su najljepse vijesti koje covjek moze dobiti.
    Lovely takoder prekrasne vijesti! 🥰
    Draga Lori zao mi je, vjerujem da ce ubrzo doci tvoj plusic i maleno ❤.

Jana25
    26. Veljača 2021. 20:40

Uf Traveller draga 😔
    Bome znaju bit odvratni i to samo tako. Ti se samo smiri jer vjeruj mi to nije vrijedno tvojih zivaca. Pa hvala bogu ima doktora koji ce ti dati uputnice i normalno te upisat.
    Samo polako i smireno. A ta krava ce dobit jacmenac 😇

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    26. Veljača 2021. 20:47

Traveller

Jana25

Uf Traveller draga 😔
    Bome znaju bit odvratni i to samo tako. Ti se samo smiri jer vjeruj mi to nije vrijedno tvojih zivaca. Pa hvala bogu ima doktora koji ce ti dati uputnice i normalno te upisat.
    Samo polako i smireno. A ta krava ce dobit jacmenac 😇

Problem je što sam se tek upisala i sad moram pisati poseban zahtjev koji razmatra komisija jer ne možeš tek tako promijeniti doktora ako nije prošlo godinu dana. Mislim da ću otići napraviti sve idući tjedna privatno jer mi je stvarno više puna kapa svega. Jedino za HIV ne mogu ali to ionako nije bitno. To sigurno nemam. 😬

Ma mislim da ako napises kako je bilo da ce ti odobrit prelazak kod drugog dr.
    Ako si mozes priustit privatno sve, zasto ne, odi napravi toi mirna si. I jos neces cekat po domovima zdravlja i bolnicama.
    A mislim da se i HIV moue privatno, al da, cemu 🤣
    Moj je skoro pao u nesvjest kad sam mu rekla da se moram testirat na sifilis, čovjek je probljedio 🤣🤣🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Hera✨
    26. Veljača 2021. 20:48

Misic cestitam na curici! Divno 🥰
    Traveller ajme koji horor. Ja sam imala slicno iskustvo u 10. Mj s tim da sam ja vec u toj ambulanti prijavljena zadnjih 10 god. Tamo je radio najdivniji gin ikad i prije god dana nazalost otiso u privatnike i ja za njim naravno i sad cu kod njega pratiti trudnocu. U 10. Mj kd smo krenuli radit na bebi mi je reko da napravim briseve i jos predlozio da ih kod soc gin napravim da ne placam bezveze kod njega i tako sam se i bez problema narucila. A kada sam dosla na brivese kaos, sestra i doktorica me skupa naple pored otvorenih vrata da sta sam bezveze dolazila, da su ti brisovu prije trudnoce glupost i da se to on samo zeli zaradit pa mi je reko da napravim. Na kraju mi je sve napravila ali me cijelo vrijeme prala da sam ja bila na rubu placa. Tad sam def odlucila da kod njega nastavljam ic, ali hvala bogu od kad sam trudna sve uspjesno s tom sestrom rjesavam, daje uputnice i terapiju i nije nista reagirala kad sam rekla da cu privatno pratit. Nadam se da ce tako i ostati. 
    Stvarno znaju biti odvratni i ne mogu vjv da te ko trudnicu tako napala🤬

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Mišić
    26. Veljača 2021. 20:53

Hvala, cure!! 🤗🤗
    Ajme Traveller! Bome veselo! Svatko bi poludio na takvo ponasanje, ne grizi se. Nevjerojatno je sto si ljudi sve dopustaju. 🤨 Isto probaj promijeniti ginekologa, trebali bi ti uvaziti, pa nije da izvolijevas nesto.

lovely
    26. Veljača 2021. 21:13

Traveller odvratno glupača! Neka si joj rekla i trebala si ....neki ljudi zaista ne zaslužuju bavit se tako humanim zanimanjem. Uzas!!! 
    Ti se ne brini. Sve ćeš riješiti 🙏❤

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Lori🍀
    26. Veljača 2021. 21:56

Cure sad sam se sjetila da sam zab nesto pitati ginekologa danas...vi koje ste imale blighted ovum, missed ab i sl. jeste li bez obzira samo nastavile uzimati folnu?
    Ja pijem Novalac Prenatal razmisljam samo nastaviti s tim jer mi ne moze odmoci, folnu ce tijelo odbaciti visak a ostali vitamini su dobrodosli. Razmisljam li ispravno?

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Lori🍀
    26. Veljača 2021. 22:07

Hvala ti Traveller! Pila sam ju 3-4 mj prije ove trudnoce tako da ce iduca beba biti grom🤘

Citam tvoje iskustvo s glupom sestrom, pa jos si i bila blaga koliko je bezobrazna, nemas se sta lose osjecati! Ja sam isto pravnica ali se bez obzira na to u tako nekim situacijama povucem u sebe i ne izborim za svoja prava pa mi bude kasnije zao! Ono sve nesto ne zelim ispasti bezobrazna a na kraju izvucem deblji kraj.

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Vortexmoon
    26. Veljača 2021. 22:26

Traveller, moze li tu uputnice dati porodicni ljekar, mora li biti ginekolog? Kod nas u BiH mozes i kod porodicnog to uzeti...

Vortexmoon
    26. Veljača 2021. 22:55

Zato se ja nisam htjela muciti s tim i otisla sam vaditi nalaze privatno. Jedino sto sam izvadila u bolnici krvnu grupu i rh faktor (na tom nalazu pise i da nemam sifilis, hep b i c, hiv) to ovdje ne rade privatne laboratorije. To sam otisla direkt u bolnicu bez uputnice i dali su mi da to odradim. Ali opet kazem ja sam u BiH...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.