Jutro trudnice 🥰 sretno na pregledima ako koja ide danas 🤞🏻
Ja sam se ujutro malo zabrinula jer me vec 2 dana cicke ne bole odnosno bradavice, jesu one vece i punije ali nema one boli koju sam imala 😓 nadam se da je sve ok
Ista situacija I kod mene, s Tim da navece me Malo bole I kao punije su dosta nego preko Dana.. Valjda je sve OK 🙏
Tako je i kod mene, ali moj unutarnji glasic mi govori da je sve ok pa se nadam da stvarno i je 🙏🏼🙏🏼
Jos malo pregled pa ces potvrdit svoj unutrašnji glasic ❤️Jutro trudnice 🥰 sretno na pregledima ako koja ide danas 🤞🏻
Ja sam se ujutro malo zabrinula jer me vec 2 dana cicke ne bole odnosno bradavice, jesu one vece i punije ali nema one boli koju sam imala 😓 nadam se da je sve ok
Ista situacija I kod mene, s Tim da navece me Malo bole I kao punije su dosta nego preko Dana.. Valjda je sve OK 🙏
Tako je i kod mene, ali moj unutarnji glasic mi govori da je sve ok pa se nadam da stvarno i je 🙏🏼🙏🏼
Jos malo pregled pa ces potvrdit svoj unutrašnji glasic ❤️
Jedva cekam a opet me je strah radi proslog neugodnog iskustva iako znam da je statisticki minimalno da se opet isto ponovni ali me je strah sto ako je vanmaternicna i takve gluposti, onda se smirim i kazem si sve je ok pa da je nesto takvo imala bi uzasne bolove (valjda).
Joj pa sutra ti imas prvi pregled, jedva cekam da se vratis i da kazes sve je ok 🤞🏻🤞🏻
Hvala ti ❤️
Ma i meni svasta pada napamet ali ignoriram
Bit cu ti 100kg laksa kad mi sutra kaze da je sve u najboljem redu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka Joj vjerujem, mene ce u nedelju ulovit frka. Ma znam da ce sutra biti sve ok ❤️ Mi zene imamo najbolju intuiciju tako da nesto ne stima vec bi ti posumljala, bar mene do sada nikad nije prevario taj neki unutranji glasic
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
SanjarkaJoj vjerujem, mene ce u nedelju ulovit frka. Ma znam da ce sutra biti sve ok ❤️ Mi zene imamo najbolju intuiciju tako da nesto ne stima vec bi ti posumljala, bar mene do sada nikad nije prevario taj neki unutranji glasic
Ma mislim da je sve u redu
Ali onaj crv sumnje zbog proslog iskustva se uvuce svako toliko
Pa onda ne znas vise jel se bojis zbog tog iskustva ili lose intuicije 🤣🤣🤣
SanjarkaJoj vjerujem, mene ce u nedelju ulovit frka. Ma znam da ce sutra biti sve ok ❤️ Mi zene imamo najbolju intuiciju tako da nesto ne stima vec bi ti posumljala, bar mene do sada nikad nije prevario taj neki unutranji glasic
Hahahahaha oh kako znam taj osjecaj 😂😂 ali kad se sjetim prvog puta i sada ajme nebo i zemlja razlika, prvi put sam bila konstatno u grcu i strahu a sada sam opustena i smirena, ali isto na momente me zna uloviti sto ako ovo sto ako ono 😂😂
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Missy diiivne slicice!! 😍😍😍 zao mi je zbog hematoma, nadam se da ce ti mirovanje biti sto krace. I jos malo si u drugom tromjesecju pa bibi mucnine trebale splasnuti.
Mada i meni je danas puno gore nego zadnjih dana, nije mi jasno. 🧐
Sanjarka mislim da sve zeljno iscekujemo tvoj pregled! 🤗🤗🤗🤗☘️☘️☘️
Hahahahaha oh kako znam taj osjecaj 😂😂 ali kad se sjetim prvog puta i sada ajme nebo i zemlja razlika, prvi put sam bila konstatno u grcu i strahu a sada sam opustena i smirena, ali isto na momente me zna uloviti sto ako ovo sto ako ono 😂😂
Onda smo u istoj situaciji 😁🤦♀️🤷♀️ proc ce 😁
Missy diiivne slicice!! 😍😍😍 zao mi je zbog hematoma, nadam se da ce ti mirovanje biti sto krace. I jos malo si u drugom tromjesecju pa bibi mucnine trebale splasnuti.
Mada i meni je danas puno gore nego zadnjih dana, nije mi jasno. 🧐
Sanjarka mislim da sve zeljno iscekujemo tvoj pregled! 🤗🤗🤗🤗☘️☘️☘️
❤️
Lovely sretno na pregledu danas i javi nam kako je prošlo!
Svima koje ste sutra isto želim svu sreću! U koliko ste sati?
Nemojte dati da vas moje ili neko drugo iskustvo obeshrabri, to su jako male šanse da se tako nešto dogodi, samo hrabro i smireno
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Lovely sretno na pregledu danas i javi nam kako je prošlo!
Svima koje ste sutra isto želim svu sreću! U koliko ste sati?
Nemojte dati da vas moje ili neko drugo iskustvo obeshrabri, to su jako male šanse da se tako nešto dogodi, samo hrabro i smireno
Ja sam 10:15h
Kad si ti? Popodne?
Sanjarka super, odmah ujutro obaviš
Ja sam ujutro na vađenju bete a na pregledu u 16.15
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️