Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SweetDream15
    01. Studeni 2021. 13:28

Buhtlica34 ma vjerojatno, sve se guraju van al nikako da nešto pokrenu pa se izguraju 🤣 ma i ja navijam da krene nešto više, dojadilo mi je.. Najviše jer me gura nogama gore pa glavom oštrom u mjehur i onda baš bude neugodna bol, plus na wc milion putaa, pa nemg nać ni položaja za sjedit nekad... Imam srića samo sam stomaka dobila, ništa više pa mi opet nie ni tolko teško... meni su noge više oticale u 5 mj, sad apsolutno ništa i ruke 1x u šetnji 🤣 i tjt

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

nikkas
    01. Studeni 2021. 13:29

Mi odlučili ovih dana samo odmarati, da imamo čim više snage za porod ako nas nekim čudom iznenadi 😅 Skuhali fuže s tartufima pa reko da se nauživamo dok je još prilika ☺️☺️ Da ne bih slučajno ostala gladna 😅😅

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

• Johnny
    01. Studeni 2021. 13:41

Moj se općenito umirio ali se gura nogicama jako u rebra svaki put dok sjednem, a ja si mislim di ćeš niže 😅 očito ga trudovi ne prate i ne slušaju, a on bi jadan van 
    Također odmaram, jedem i čekam 😁

13.11. 🥰👶🏼💙

Tonkica111
    01. Studeni 2021. 15:02

Skuhala sam pašticadu za sutra, na kraju kakve sam sriće neću se okusit ni nje ni njoka... A ja kao nebi baš sutra rodila iako cilo vrime jedva čekam... Nekako ono dan mrtvih, a bože mi prosti ja ću slavit rođendan tad malome... Ako treba ja bi rađe preksutra 🤣🤣😬 pa lipo da se najedem sutra.
    Naaajgora je ta činjenica ako mi je termin stvarno 5.11.og i kad bi na to dodala još moguće prenošenje od 2 tjedna to dođe 19.11. Zgrožena sam... Pa neću valjda tad.... A aplikacija kaže da je danas 40 +1...živote robijo! 

Ani92
    01. Studeni 2021. 15:45

Curke, 27.10 prirodnim porodom stigla nam je Elena, 48 cm, 3350 g. U subotu smo stigle doma i navikavamo se jedna na drugu 🥰
    Cestitam svima koje ste rodile od kad vas nisam citala, a vidim da vas ima puno 😍 Nadam se da ste vi i vase bebice dobro. Potrudit cu se popratiti zaostatke u toku dana da vidim kako je sve proslo.
    Ja sam dobila lagane trudove 27.oko 6 ujutro. Poceli su biti dosta cesti i dosli smo u bolnicu oko 10.20, bila sam na 5 cm. Nakon obrade cekala na hodniku da se oslobodi neka soba (17 beba rođeno taj dan u Vinogradskoj) do cca 14.30. Trudovi pocinju biti dosta intenzivni i smjestaju me u neku pomocnu prostoriju kako bi primila antibiotik prije poroda zbog streptokoka. Trudovi me ubijaju, odvoze me do rađaone, 9 cm, nema vremena za epiduralnu. Buse vodenjak i u 15.37 moja princeza je rođena u 3 truda. Rezana sam. I od cijelog poroda to je jedina stvar koju bih promjenila jer mi je sivanje bilo uzasno. Na nista drugo zamjerke nemam 😊

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

Lady.D
    01. Studeni 2021. 16:09

Ani92, cestitam ti od srca! Dobrodosla malena Elena. Uzivajte i puno se mazite. Drago mi je da je sve proslo super. 💖👶🥳🤱😍
    Inace, malena je dobila predivno ime. 😍 Mi smo za curu isto odabrali Elena dok jos nismo znali spol. I to smo se slozili odmah jednoglasno....ali smo ipak imali predosjecaj da je deckic. 😂

sanja0508
    01. Studeni 2021. 16:14

Evo ukratko od mene. Od 7 ujutro je trajalo do 19 i 15. Nikako se otvoriti. A trudovi rokaju. Umrla da nisam od bolova. I oplakala i povratila.  U 15 sati napokon otvorena 4 cm. Kazu moze epiduralna. I nakon toga porod divota. Jedan mali šav. I Leon je dosao 🥰

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Lady.D
    01. Studeni 2021. 16:29

Nikkas i Tonkica111, uh radite mi zazubice! Sad mi se jedu i fuži i pašticada. Ja sam danas odlucila raditi tortilje. 
    Nego, kako mi je ovih dana dosta dosadnjikavo u stanu, manje vise sam sve priredila i sad samo lezim ko trut i gledam netflix ili citam knjige razmisljala sam napraviti sljedeci tjedan par jela pa zamrznuti...ugodno s korisnim. Znam da je ranije bila tema...i naravno da sam zaboravila sto ste pripremale za papati. Pa ako moze mali podsjetnik. Hvaaala! 🤗

nikkas
    01. Studeni 2021. 16:51

Tonkica i ja sam danas 40 + 1, a termin mi stavili 31.10. 😅 ajde ajde, navijamo za naredna tri dana 😄
    Ani92 čestitam!!! 🥰🥰 uživajte u maženju ☺️☺️
    ——
    Nama se nakon tartufa jelo nešto slatko 😅 a frigo smo skroz ispraznili zadnjih dana… i gledam gledam šta bi mogla zamutit, palačinke mi već na uši idu van. I sjetim se maminog kolača, nađem recept na netu, ispekla i zamutila sve, sad čekam da se stisne pa da navalimo 😂😂 ako koju zanima, evo recept: https://www.coolinarika.com/recept/limun-snite-b6858804-63f0-11eb-95ba-0242ac120018

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Tonkica111
    01. Studeni 2021. 17:35

Dođe mi da se uputim za zagreb kad vidim kako bez problema dobijete epiduralnu.... Ja ću je baš spomenit, al mislim da mogu sanjat o njoj... Tragedija...😭😭 Možda mi se poklope zvijezde pa bude kojeg anesteziologa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.