Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Listopad 2021. 09:07

buhtlica34

Jutro curke!
    Mala_ive, čestitam ti na komadu bebe i na hrabrosti i dobro odrađenom poslu 🥳🎉 nadam se da ćeš se brzo oporaviti i da idete kući svojoj 😎
    Lollipop sretno 🥳🎉🥳🎉
    Ja noćas cijelu noć imam menga grčeve, pa eto ne znam što to točno znači ali poprilično su mi bili jaki u jednom periodu noći. Doduše sinoć sam popila onaj sok od šljive iz dma za probavu. Pa ne znam jel možda od toga, ali vidit ću kako će biti kroz dan pa javim

Nadam se da su samo crijeva 🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Listopad 2021. 09:08

Johnny

Ajmeponosna mamanadam se da ću ja svoje prepoznat hahaha, sad si mi dala mislit… navikla sam inače ignorirati bolove pa se nadam ipak da ću skuzit 🤣
    Lollypopsretno, nadam se da se uskoro javljaš sa dobrim vijestima 😊
    Buhtlicatak je i meni bilo prekjučer dok sam imala problema s probavom i onda nisam bila sigurna dal me od toga boli ili od lažnjaka.
    Buba Bublicačestitke na prinovi 🥰
    Ja sam se jučer navečer malo zabrinula jer me uhvatila neka bol s desne strane ispod pupka koja je bila dosta oštra i kratko je trajala i imala sam osjećaj da se pogoršavala dok je bebac bio nemiran. Ne znam dal se tko od vas susreo s tim ili je to opet nešto nebitno i zanemarivo? Sad me više ne boli tolko, ali dok se okrenem ili promijenim položaj osjetim kao da me prereže unutra.

Ja nemam pojma. Ja sve te razno razne bolove ignoriram i kontam da su normalni u trudnoci 😂

Sanjarka88
    19. Listopad 2021. 09:12

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    .
    LISTOPAD:
    Freya_444 19.10.
    LadyD 19.10.
    Sanja0508 19.10.
    Tienna 19.10.
    Nyssa 20.10.
    Poklončić 20.10.
    Veky004 20.10.
    Tonkica111 20.10.
    Sanjarka 20.10.
    LeaM 21.10.
    Preggo_Life 21.10.
    Lorre 21.10.
    Sanjarka 21.10.
    LilM 21.10.
    Cordisoo 21.10.
    Ponosnamama 22.10.
    Johnny 22.10.
    Mateja2602 22.10.
    Minnie25 23.10.
    Ana25 25.10.
    SweetDream15 26.10.
    Minnie25 27.10.
    Buhtlica 28.10.
    Ponosnamama 28.10.

Sanjarka88
    19. Listopad 2021. 09:12

Sretno ekipa danas 🍀

• cordis00
    19. Listopad 2021. 09:15

mala_ive svaka cast zeno, trebalo je to izdrzati i roditi vaginalno, stvarno je trebalo imati hrabrosti i snage proci kroz sve do kraja. Drago mi je da je sve dobro proslo na kraju i sto vas je nesto cuvalo. ❤
    Buba bublica cestitam, vidim da je bilo tesko, ali konacno je sve gotovo i nakon toliko cekanja ste vas dvoje skupa i mazite se 🥰🥰.
    Cure nadam se brzom oporavku i odlasku kuci.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Johnny
    19. Listopad 2021. 09:15

Sanjarka Ma i ja ih ignoriram al onda me uhvati neka panika i onda razmišljam o tome pa onda mislim “tak dugo dok me udara je dobro” 🤣 
    Nyssa ajde super, jel ti ovo prva beba ili već imaš iskustva kak je tu u rodilištu? 
    I da ne znam kak sam preskočila, mala Ive čestitke na tvojoj bebici 😊

13.11. 🥰👶🏼💙

• cordis00
    19. Listopad 2021. 09:21

Johnny tako je i mene uhvatila semipanika tj vise strah da porod krece kad sam neku vecer imala BH kontrakcije taman kad sam legla, ali su tad bile dosta izrazene i trajale su. Sad mi se to ponavlja zadnje dvije veceri, ali u slabijoj mjeri i intenzitetu pa ignoriram, umire se kroz 10ak min pa zaspem normalno i prospavam cijelu noc 😁. Tokom dana nisu ceste, tu i tamo rijetko.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

nyssa_
    19. Listopad 2021. 09:55

Johnny

SanjarkaMa i ja ih ignoriram al onda me uhvati neka panika i onda razmišljam o tome pa onda mislim “tak dugo dok me udara je dobro” 🤣
    Nyssaajde super, jel ti ovo prva beba ili već imaš iskustva kak je tu u rodilištu?
    I da ne znam kak sam preskočila, mala Ivečestitke na tvojoj bebici 😊

Prva beba 🥺
    iskustva nula! sad mi je bas pricala prija koja je prije 2 dana rodila u Vž da je sve super proslo i da je osoblje bilo divno prema njoj pa mi je malo lakse :)
    Sto se bolova u donjem dijelu trbuha tice, kod mene se non stop javljaju kod okretanja u krevetu i rekla sam to doktorici, ali kaze da je to normalno zbog naglog sirenja maternice, a u ovim tjednima zbog guranja glavicom prema dolje pa se cervix rasteze i to onako "opeče ko žeravka" i lagano popusta.. Dala mi je magnezij zbog rastezanja mišića i rekla bez naglih pokreta. A najcesce mi se javlja kad dugo budem u jednom polozaju i onda se okrenem.. toliko me opeče da ne znam di sam... 

Naša srećica** 12/2021

nikkas
    19. Listopad 2021. 09:59

mala_ive & Buba Bublica čestitam vam od 🤎 i želim brz oporavak! ☺️☺️

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Mateja2602
    19. Listopad 2021. 10:03

Pozdrav mamasite! 🙋🏼‍♀️
    Uživate li u jutarnjoj kavici ? ☕️ 
    Ja sam danas baš nekako pokisla, neda mi se ništa i još uvijek sjedim pred telkom u pidžami. 😅 
    mala_ive i Buba bublica, čestitam ženice od srca! Dobro nam došli Jakov i Šimun! 🤎🍂🙌🏻🤱🏼🤩🥳🥂🎉🥰 Brzbi lagan oporovak svakoj, puno se mazite i pazite svoje mališane. 😊 Guštajte i uživajte sa svojim dječacima. 🥰🥰 
    mala_ive, drago mi je da ste sve lijepo izdržali i da je sve prošlo u najboljem redu na kraju! 🙏🏻❤️😊  Najbitnije je da ste vas dvoje dobro i da ste sada skupa. 🤩 
    Lady.D, predivna je robica!! 😍🤩 Ja isto jedva čekam da nakupujem puno tih božičnih stvarčica za bebolinu. 🥳 
    SweetDream15, koji krasni peseki. 🤗 Ti to haskija imaš ? Koji ponosni stav samo ima. Divnooo. 😊 Uživaj ti sa svojom ekipicom, sigurno je zanimljivo s njima u šetnjama. 😉
    Lollypop, sretno ti! Nek je brz i lagan porod i da se što prije maziš sa svojom bebicom! 🥳🤩🙏🏻 Mislimo sve na tebe i navijamo. 💪🏻💪🏻 
    Sanjarka88, nadam se da će sad u četvrtak ctg biti bolji. 😊 Ali kako si i sama rekla, ne znam kako oni očekuju da će beba baš to cijelo vrijeme na ctg-u biti aktivna i non stop u pokretu. Bitno je samo da si ti smirena. 😄

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.