Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Listopad 2021. 22:24

nikkas

Pozdrav drage moje, da se malo i ja javim nakon dugo vremena 🙂.
    Čestitke od srca mamicama koje su dočekale svoje smotuljke, uživajte u svojim bebicama i dugo iščekivanim maženjima 🥰🥰
    Mi smo danas bili na pregledu, dr. kaže uloživa za vršak prsta (ne znam šta to točno znači, ali pretpostavljam da se lagano počinjem otvarati 🤷🏼‍♀️). Ctg nam je idealan. Tu i tamo osjetim neke blage kao menstrualne bolove, ali ništa strašno. Čini se da Lukica još ne bi van, a meni već pomalo dosta 🥲. Uglavnom dani prolaze u spremanju, čišćenju, pripremama, ali i uživanju i opuštanju. Nadam se da uživate u ovim prekrasnim i sunčanim danima 🥰🥰

Drago mi da si se javila. Pusa imenjaku 💙
    Piši nam redovno 💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Listopad 2021. 22:25

Lady.D

Curke, samo sam se dosla pohvaliti prvim bozicnim ulovima u C&A. Kad sam vidjela nisam mogla odoliti. 🤩
    https://ibb.co/HdW1v68
    To je prednost porodiljnog…kad u ponedjeljak u podne mozes otici u shopping centar, a tete taman stavile novu robicu. 😂

Joj 🤩😍🤩🤩

Sanjarka88
    18. Listopad 2021. 22:27

Lollypop

Evo i trudici krenuli, drzite fige da izbjegnemo carskiii ☺️☺️🤞

Ohoo go girl! 💪🤞🤞🤞🤞

Sanjarka88
    18. Listopad 2021. 22:30

Moj izvjestaj sa ctg-a

Ctg onako, nije najbolji pa idem opet u srijedu ujutro 🤷🏻‍♀️
    Na početku je bio aktivan bebač pa je i ctg bio dobar a onda je zaspao i ctg naravno vise nije bio dobar 😅
    Naravno. Tko bi pogodio da 20minuta bebač samo skače 🤷🏻‍♀️
    No dobro.
    Trudovi - nema ih, nula, niente, nada, niđe ..... sonda koja je mjerila trudove je nakon nekog vremena ispala od dosade 😁

🤷🏻‍♀️
    Idem spavati. Bolje mi je 😁

Sanjarka88
    18. Listopad 2021. 22:32

Ps. Mi smo njegov imendan proslavili. Bez njega
     Al tko mu kriv 😁😅

• cordis00
    18. Listopad 2021. 22:56

Sanjarka88 mozda i bolje da si pod kontrolom nego da se mislis doma i brines, nadam se da ce ti sve onda napraviti da ne moras opet u cetvrtak ici, kad vec tako mora biti.
    A Luka se sprema polako za porod pa se decko umirio i cuva snagu, pa ne moze stalno divljati 😁.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Sanjarka88
    18. Listopad 2021. 23:05

cordis00

Sanjarka88 mozda i bolje da si pod kontrolom nego da se mislis doma i brines, nadam se da ce ti sve onda napraviti da ne moras opet u cetvrtak ici, kad vec tako mora biti.
    A Luka se sprema polako za porod pa se decko umirio i cuva snagu, pa ne moze stalno divljati 😁.

A moram i u četvrtak, jer tada idem u rodilište
    A ctg radim kod njega privatno.

Ma ne brinem se. Dok god je on meni aktivan preko dana znam da je sve ok 😊

mala_ive
    19. Listopad 2021. 01:37

Cure, evo me, da ne brinetejakov je dosao vaginalnim putem u 13:30 danas, 4500g pa se vi mislite. 

U 10 ujutro su me zaprimili za indukciju i na pregledu ustanovili da je vodenjak napet ko puska a ja otvorena ni manje ni vise 9cm! Bez itijednog truda na ctgu! Odmah u boks, u lezeci polozaj da ne bi slucajno prsnuo jer kad si toliko otvoren to nije za zezat se (voda moze odnijeti van nogicu, rukicu, pupkovinu...9cm je dosta). Rekli su mi da me samo Bog sacuvao od prsnuca doma i od poroda u autu. Ugl u boksu me pripremaju, dolazi muz, odlucuju se ne prokidati vodenjak jer je prerizicno nego mi daju drip na 2h da vide oce se beba spustit do kraja jer je zbog vode nekako floatala. Htjeli su skuzit ide li do kraja ili ne, ako ne i prevelika je trebamo na carski. I tako 2h na dripu, prvo 5 kapi, pa 9, pa 15, nista. Na jednom od pregleda je pod pritiskom ruke prsnuo vodenjak dijelom, al trudovi nisu krenuli. Onda su mi negdje u 13h pojačali brutalno drip (na 20 kapi ja msm) i dali neki spasmex i kad je to krenulo sorat. Znaci iz stanja 0 trudova sam instant presla u stanje najgorih trudova ikad kojih je sva sreca bilo 10 do izgona i koje sam prezivjela i ne zelim ponoviti. Rodila sam u roku pola sata od prvog truda, ili cak krace? Reznuli me, 6 vanjskih savova stavili. Sve to je bilo ok, onda se ponovio dio iz prvog poroda - nisam mogla poroditi posteljicu nikako. Pa su me uspavali i rucno je oljustili. Taj dio mi je najgori bio i u prvoj jer ne znas za sebe taj dan i noc od te anestezije, ne daju ti na wc, mantra ti se itd. Puno sam krvarila pa sam i snemicna sto doprinosi tom slabom stanju. Inace trenutno nista bolnije no prvi put, lezim i strpljivo cekam da bude lakse i da uspostavimo dojenje. 

Zelim srecu svima koje iscekuju! Poljubac iz Vinogradske 

• ponosna.mama
    19. Listopad 2021. 06:48

Jutro spavalice ☀️💞

Lollypop sretno, javi nam se sta prije sa lijepim vijestima 🤞🏼🥰
    Mala_Ive 9cm bez trudova 😦😦 ..bome velika bebica, super da je sve dobro zavrsilo. Sad se odmori koliko mozes i uzivaj u svojoj bebici 💞
    Ivona uziva sa svojim princom pa se ne javlja☺️
    Sanjarka Luka je pravi dalmatinac, nista mu se ne da 🙈 ..mozda ja i ti zajedno rodimo 😂😂😂
    Bozicna robica 😍😍😍😍 ..ja vec gledam kako bi na nekoj od stranica narucila svasta, al moram se skulirat. Iako kad vidim uzivo znam da necu moc odolit 🙈
    Sretno svima danas ko ima preglede i kome se nesto pokrece 🤞🏼🥰

CarpeDiem.
    19. Listopad 2021. 08:05

mala_ive

Cure, evo me, da ne brinetejakov je dosao vaginalnim putem u 13:30 danas, 4500g pa se vi mislite.

U 10 ujutro su me zaprimili za indukciju i na pregledu ustanovili da je vodenjak napet ko puska a ja otvorena ni manje ni vise 9cm! Bez itijednog truda na ctgu! Odmah u boks, u lezeci polozaj da ne bi slucajno prsnuo jer kad si toliko otvoren to nije za zezat se (voda moze odnijeti van nogicu, rukicu, pupkovinu…9cm je dosta). Rekli su mi da me samo Bog sacuvao od prsnuca doma i od poroda u autu. Ugl u boksu me pripremaju, dolazi muz, odlucuju se ne prokidati vodenjak jer je prerizicno nego mi daju drip na 2h da vide oce se beba spustit do kraja jer je zbog vode nekako floatala. Htjeli su skuzit ide li do kraja ili ne, ako ne i prevelika je trebamo na carski. I tako 2h na dripu, prvo 5 kapi, pa 9, pa 15, nista. Na jednom od pregleda je pod pritiskom ruke prsnuo vodenjak dijelom, al trudovi nisu krenuli. Onda su mi negdje u 13h pojačali brutalno drip (na 20 kapi ja msm) i dali neki spasmex i kad je to krenulo sorat. Znaci iz stanja 0 trudova sam instant presla u stanje najgorih trudova ikad kojih je sva sreca bilo 10 do izgona i koje sam prezivjela i ne zelim ponoviti. Rodila sam u roku pola sata od prvog truda, ili cak krace? Reznuli me, 6 vanjskih savova stavili. Sve to je bilo ok, onda se ponovio dio iz prvog poroda - nisam mogla poroditi posteljicu nikako. Pa su me uspavali i rucno je oljustili. Taj dio mi je najgori bio i u prvoj jer ne znas za sebe taj dan i noc od te anestezije, ne daju ti na wc, mantra ti se itd. Puno sam krvarila pa sam i snemicna sto doprinosi tom slabom stanju. Inace trenutno nista bolnije no prvi put, lezim i strpljivo cekam da bude lakse i da uspostavimo dojenje.

Zelim srecu svima koje iscekuju! Poljubac iz Vinogradske

Uh bas prava velika beba💙💙
    Čestitam ti, bebi i tebi želim sve najljepše 🎊🎈🍀
    Bome si odradila hrabro sve, s obzirom na rizik, a znam kako ti je taj drugi dio zbog anestezije. (Iako si poletna i čini ti se da sve možeš nakon buđenja,  vjeruj mi da bi isti čas povratila sve i mrvu da pojedes, uz mucninu kakvu nikad nisi imala, a kad bi ustala zamantala bi ti se cijela bolnica, (ne pitaj me kako znam🤣).
    Ali ajde prodje i tih 12 h kad izguras pa opet možeš sve.
    Javi nam kako ide dojenje. 
    Taman se spremam da se uselim na drugu temu, ako koja cura može da posalje link).
    Ali svakako ću ispratiti ostale cure ovde do kraja. 

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.