Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Johnny
    18. Listopad 2021. 17:11

Monalisa čestitkeee na bebici i stvarno je lijepo ime, meni jedno od najdražih dok sam bila curica 😁
    Mateja u Varaždinu sam ja, mislim da nema na ovom forumu nikog odavde nažalost 😅

13.11. 🥰👶🏼💙

• Tienna
    18. Listopad 2021. 17:14

Sanjarka88 🤍

Ovotjedne terminuše ukljucujuci i moju malenkosti 🙈 sta da vam kažem, sretno nam 🍀😁 cim brze i bezbolno 😆
    Lollypop, Cordisoo samo hrabro 💪💪
    Naravno nakon BubeBublice i Tienne 😁😆

Ništa i dalje nit imam osjećaj da će uskoro 😅 bas me zanima što će mi sutra rec na pregledu jel se što otvaram... BubaBublica, ajme pa i tebi se odužilo. Što ti kažu doktori?
    Joj Sanjarka i meni je dosta stvarno. Jučer sam bas bila u bedu, ali danas sam se malo sabrala i prestajem sa brojanjem dana. 😅

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Tienna
    18. Listopad 2021. 17:16

Čestitke Monalisa! ❤❤🥰

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• ponosna.mama
    18. Listopad 2021. 18:21

Monalisa cestitke na princezi 🥰💝
    Sanjarka meni je pregled 22.10. i 28.10.
    Od jucer imam stalno bolove u preponama, imam osjecaj da je glavica toliko nisko da ce ispast.
    Lazne trudove imam i po 20 puta dnevno, a leđa me stalno bole tako da na kraju necu ni znat kad budu pravi 🙈

Lady.D
    18. Listopad 2021. 18:40

Curke, samo sam se dosla pohvaliti prvim bozicnim ulovima u C&A. Kad sam vidjela nisam mogla odoliti. 🤩
    https://ibb.co/HdW1v68 
    To je prednost porodiljnog...kad u ponedjeljak u podne mozes otici u shopping centar, a tete taman stavile novu robicu. 😂

• Johnny
    18. Listopad 2021. 19:02

ponosna.mama

Od jucer imam stalno bolove u preponama, imam osjecaj da je glavica toliko nisko da ce ispast.
    Lazne trudove imam i po 20 puta dnevno, a leđa me stalno bole tako da na kraju necu ni znat kad budu pravi 🙈

Slično je i meni. Glavica je tolko nisko, hodam ko patka 🤣 Lažni trudovi također, sve su češći, od menstrualnih bolova pa bolova u leđima navečer. Osim toga, užasno su me počeli boljeti kukovi pa se okrećem ko janjetina na ražnju dok ležim. Imam osjećaj da se i on malo primirio, nema više tolko brzih udaraca, ali se više rasteže i puno češće štuca, svaki dan bar jednom, nekad i po 20 minuta to zna trajati. Uvjerena sam da će pravi trudovi biti puno bolniji od ovih tako da ne želim si stvarati stres oko toga da li ću ih prepoznati 😅

13.11. 🥰👶🏼💙

• ponosna.mama
    18. Listopad 2021. 19:09

Johnny

ponosna.mama

Slično je i meni. Glavica je tolko nisko, hodam ko patka 🤣 Lažni trudovi također, sve su češći, od menstrualnih bolova pa bolova u leđima navečer. Osim toga, užasno su me počeli boljeti kukovi pa se okrećem ko janjetina na ražnju dok ležim. Imam osjećaj da se i on malo primirio, nema više tolko brzih udaraca, ali se više rasteže i puno češće štuca, svaki dan bar jednom, nekad i po 20 minuta to zna trajati. Uvjerena sam da će pravi trudovi biti puno bolniji od ovih tako da ne želim si stvarati stres oko toga da li ću ih prepoznati 😅

Budu li mi trudovi ka sa mlađom necu ih sigurno prepoznat 🙈
    Dosla sam na plodnu vodu 4 prsta otvorena s trudovima koji su trajali par sati, a ja nisam ni znala 😂😂
    Stvarno nije bolilo nista strasno, obicna menstrualna bol u leđima i stomaku 😊

• cordis00
    18. Listopad 2021. 19:14

Monalisa cestitam🥰🥰.
    LadyD predivno, ja bi htjela naruciti matching pidamice za nas😁.
    Ja ne znam sto da kazem, nit imam cesto BH kontrakcije/menstrualne bolove, nit se spustila, mirna je kao cijelu trudnocu tj osjetim je iza jela ili kad legnem, hodam relativno normalno, bojim se da nikad porod nece, da cu na kraju na indukciju.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• LilM
    18. Listopad 2021. 19:27

Lady.D

Curke, samo sam se dosla pohvaliti prvim bozicnim ulovima u C&A. Kad sam vidjela nisam mogla odoliti. 🤩
    To je prednost porodiljnog…kad u ponedjeljak u podne mozes otici u shopping centar, a tete taman stavile novu robicu. 😂

U kojem si to nasla?:D

• Veky004
    18. Listopad 2021. 19:35

Lady.D

To je prednost porodiljnog…kad u ponedjeljak u podne mozes otici u shopping centar, a tete taman stavile novu robicu. 😂

Isto to i ja danas uzela u C&A 🙈

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.