Sanjarka88, daj i mene zapiši za pregled 22.10. da podebljamo tu listu. Baš čelavo i tužno izgleda. 😅
Carpe.Diem, hvala ti na odgovoru, svakako ću škicnuti šta se nudi. 😘
—————
Vama su sjele komplikacije ? Meni je sad došla uplata samo za porodiljni, ali ne i za komplikacije. 🤦🏼♀️
Samo porodiljni
Evo sad gledam, sjele su mi i komplikacije 💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav drage moje, u 12:20 stigla nasa princeza Patricia sa 3370g i 51cm, pisem vam detaljno kad malo nadodemo jedna i druga, ostalima sretno ❤❤
Pozdrav drage moje, u 12:20 stigla nasa princeza Patricia sa 3370g i 51cm, pisem vam detaljno kad malo nadodemo jedna i druga, ostalima sretno ❤❤
Monalisa, cestitam ti od srca. Malenoj Patriciji zelim dobrodoslicu! Predivno ime ste joj nadjenuli. 🥰💖🤱👶🥳
Zelim ti brz oporavak i puno mazenja. Kada uspijes napisi nam malo dojmove.
I meni je pregled u petak 22.10. 😁
Johnny u kojoj si trudničkoj ? 🤗 Ne znam dal si već pisala.
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
monalisa, iskrene čestitke od srca mamasita! Malenoj bebolini Patriciji želim toplu dobrodošlicu! ❤️🥳🤩🤱🏼🥰❤️🍂🥂🤎🌞🎉 Brz i lagan oporavak ti želim, uz puno maženja i upijanja mirisa svog malenog klupka sreće. 🥰 Uživajte vas dvije djevojčice i upoznajte se. 🤗 Nama stigneš tipkati kad god ćeš htjeti. 😉
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Monalisa čestitam, predivno ime. Dobrodošlica za tvoju malenu Patriciju ♥️ 🎊 🎈
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Pozdrav drage moje, da se malo i ja javim nakon dugo vremena 🙂.
Čestitke od srca mamicama koje su dočekale svoje smotuljke, uživajte u svojim bebicama i dugo iščekivanim maženjima 🥰🥰
Mi smo danas bili na pregledu, dr. kaže uloživa za vršak prsta (ne znam šta to točno znači, ali pretpostavljam da se lagano počinjem otvarati 🤷🏼♀️). Ctg nam je idealan. Tu i tamo osjetim neke blage kao menstrualne bolove, ali ništa strašno. Čini se da Lukica još ne bi van, a meni već pomalo dosta 🥲. Uglavnom dani prolaze u spremanju, čišćenju, pripremama, ali i uživanju i opuštanju. Nadam se da uživate u ovim prekrasnim i sunčanim danima 🥰🥰
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Monalisa čestitam ti na bebici i želim ti brz oporavak i odlazak kući 💖🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji