Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady.D
    18. Listopad 2021. 10:17

Johnny, tnx na savjetima, tvoj tlak je top. 👍 Trenutno si pomazem konzumiranjem onoga sto kao smanjuje tlak (domaca kuhana rajcica, malo cesnjaka, izbjegavam suhomesnato i jedem piletinu uglavnom, izbacila kavu...i skuzila sam da mi tehnika dubokog disanja i koncentracije također pomaze). Vidjet cu sutra sto ce mi reci doktor. Najbolje da mi isto da tabletice u slucaju da se povisi bas jako da mogu odmah reagirati. 
    Nyssa, ja sam kupila elektricnu izdajalicu. I najcesce sam cula preporuke da se ponesi i u bolnicu, za svaki slucaj ako zatreba. Tak da ja sam ju sterilizirala i spremila u torbu. 
    Sanjarka, uzivaj u lijepom danu i kavici s muzem. Izgleda da ce mali Luka ipak izabrati neki drugi dan za rođendan. 😆

• cordis00
    18. Listopad 2021. 10:31

Marija3998 Kaja je premedena 😍. Kad vidim ovako slike i ja se jedva pozelim mazit s mojom Karlom iako mi se bas i ne prolazi kroz porod, malo me hvata strah, bas me uhvati kad krenu BH kontrakcije kako razmisljam da mi je jos samo 1 dan extra.
    Ivona1505 ti si vjerojatno i rodila do sada, nadam se da je sve proslo u redu i da ste vec skupa 🥰.
    Sanjarka88 ipak drzim fige da ne docekas taj nas terminski cetvrtak za iduci pregled 😁😁.
    Sretno cure kojima se nesto pokrece.
    Ja sam kupila izdajalicu za svaki slucaj, ali ju nisam mislila nositi u rodiliste nego da suprug donese ako zatreba. I uzela sam 2 dodatne bocice za svaki slucaj. Meni je koza cijelu trudnocu uzasno suha iako se mazem 5x dnevno, zadnja 2 tjedna imam kraste po bradavicama tako da se bojim dojenja, priredila sam sve moguce sta treba i ne treba i nadam se najboljemu iako cu ragade sigurno dobiti vec prvi dan.
    Cure jeste li kupile AD mlijeko za svaki slucaj ako bude bilo problema tih prvih tjedan dana kod kuce, da mozete paralelno davati? Ja nisam razmisljala o tome dok mi svekrva nije rekla da obavezno to moram imati. Nisam ni istrazivala o tome, koje uopce kupiti?

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Lady.D
    18. Listopad 2021. 10:57

cordis00

Marija3998 Kaja je premedena 😍. Kad vidim ovako slike i ja se jedva pozelim mazit s mojom Karlom iako mi se bas i ne prolazi kroz porod, malo me hvata strah, bas me uhvati kad krenu BH kontrakcije kako razmisljam da mi je jos samo 1 dan extra.
    Ivona1505ti si vjerojatno i rodila do sada, nadam se da je sve proslo u redu i da ste vec skupa 🥰.
    Sanjarka88 ipak drzim fige da ne docekas taj nas terminski cetvrtak za iduci pregled 😁😁.
    Sretno cure kojima se nesto pokrece.
    Ja sam kupila izdajalicu za svaki slucaj, ali ju nisam mislila nositi u rodiliste nego da suprug donese ako zatreba. I uzela sam 2 dodatne bocice za svaki slucaj. Meni je koza cijelu trudnocu uzasno suha iako se mazem 5x dnevno, zadnja 2 tjedna imam kraste po bradavicama tako da se bojim dojenja, priredila sam sve moguce sta treba i ne treba i nadam se najboljemu iako cu ragade sigurno dobiti vec prvi dan.
    Cure jeste li kupile AD mlijeko za svaki slucaj ako bude bilo problema tih prvih tjedan dana kod kuce, da mozete paralelno davati? Ja nisam razmisljala o tome dok mi svekrva nije rekla da obavezno to moram imati. Nisam ni istrazivala o tome, koje uopce kupiti?

Cordisoo, ja sam ful spremna na sve moguce scenarije. Pa sam tako kupila i AD Hipp PRE bio combiotik za svaki slucaj ako bude frka usred noci, a trgovine ne rade. 🙈😆

• LeaM
    18. Listopad 2021. 11:00

cordis00

Ja sam kupila Novalac. Ali ja planiram kombinirati dojenje i AD od početka. 

CarpeDiem.
    18. Listopad 2021. 11:26

Cure da se uključim kratko za dohranu, izaberite -Pre mlijeko jer to gdje piše -pre je najsličnije formulom majčinom mlijeku. Ono može cak prvih 6 mje. Savjet za lakšu odluku:
    Od ponuđenih na polici pogledajte im sastav i izaberite ono sa najmanje šećera i bez palminog ulja.

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• cordis00
    18. Listopad 2021. 11:30

Hvala cure😊.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Lollypop
    18. Listopad 2021. 11:50

Zene, jesu kojoj sjele naknade za komplikacije/porodiljni? 

• LeaM
    18. Listopad 2021. 11:51

Meni nisu i već sam malo nervozna. Ovaj mjesec bi mi prva porodiljna trebala sjesti (RBA) 

SweetDream15
    18. Listopad 2021. 11:56

Meni obično sjednu oko 13h Pbz banka :) sjest će polako. 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Mateja2602
    18. Listopad 2021. 12:15

CarpeDiem.

Cure da se uključim kratko za dohranu, izaberite -Pre mlijeko jer to gdje piše -pre je najsličnije formulom majčinom mlijeku. Ono može cak prvih 6 mje. Savjet za lakšu odluku:
    Od ponuđenih na polici pogledajte im sastav i izaberite ono sa najmanje šećera i bez palminog ulja.

CarpeDiem., imaš možda neku preporuku od kojeg proizvođača točno uzeti, za nas koje još nismo kupile dohranu za bebe ? 😊 Ja nisam kupila, ali mislim da ne može biti loše imati ju u pripremi. Potpisala bi sve kako je Lady.D, napisala, Možda bolje da imamo u pripremi ako se baš zalomi da je vikend pa da ne moramo juriti u zadnji tren po dohranu. 😉 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.