Jutro cure!
Marija3998 preslatka ti je Kaja 🥰
Ivona1505, sretno 🍀💖
Evo ja pijem kavicu i pokušavam se motivirati da sredim stan 🤪😅 inače sam dobro, nema nikakvih boljki ni ičeg. Jučer mi je muž prvi put masirao međicu 😂😂 to je živi smijeh bio, ali uvest ćemo to barem svako drugi dan po par minuta
Sanjarka, skicam da vidim blizi li se tvoj dan. A vidim da odbrojavas dane. Drzim fige! 😊 Svim curama koje su rodile u skorije vrijeme, cestitam od srca!
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Curke, dobro vam ovo suncano jutro! Mi smo se vratili iz Slavonije sinoc. Uspjeli smo staviti u auto krevetic, kolica, kofere i jos svasta nesto za malca. Nadam se da cemo danas navecer sastavljati krevetic, jer sam bas uzbuđena. 🤩
Planiram i pranje i peglanje robice. Al ne smijem se forsirati, skuzila sam da mi tlak ide prema onom 140/90. Sutra imam pregled, pa cu to prvo napomenuti doktoru. Cure koje su se susretale s povisenim tlakom, na koji nacin ste ga odrzavale u granicama normale? Tj. koliki tlak treba biti da prepisu tablete?
Cure kojima se nesto pokrece, sretno i drzim fige da se uskoro mazite sa svojim smotuljcima! 🍀🤞
CarpeDiem, drago mi je da je sve proslo odlicno. Bravo za Ellie, tako malecka, a hrabrica vec. Vjerujem da cete ubrzo svi biti na okupu. Bitno da je sve zavrsilo super. Sada se mozes opustiti, fokusirati na oporavak i pricekati jos tih par dana da malena malo ojača.
Sanjarka, ajme bilo bi precool da mali Luka odluci danas izaci van. Ja navijam da se nesto pokrene! 🤗
Ivona1505, sretno danas. Vjerujem da ce sve biti super i da ces brzo vidjeti svoju bebicu. 🍀🤞🤗
Marija3998, ajme koja slatkoca mala! Predivna je. Uzivaj maksimalno. 😍🤩
Lady D, smanjila sam sol i masne obroke, izbacila jutarnju kavu. Pošto si došla iz Slavonije vjerojatno je bilo suhomesnatih delicija a to diže tlak u nebesa 😂 uglavnom, meni je prepisala tablete dok mi je izmjerila, rekla mi je da uzmem ako bude iznad 140 ali nije bio, tak da ja pažljivo mjerim tlak svaki dan i sad vidim da je dobar. Još uvijek jedem najviše povrće, kuhano meso, svu hranu s minimalno soli i čak sam vratila malu šalicu kave ujutro. Nisam popila nit jednu tabletu jer jednostavno ne bih ako nema potrebe. Ne znam dal svugdje tak ali meni su zbog tog jednog takvog izmjerenog tlaka tu jako paničarili, pisala sam već o tome (kao zastoj u rastu bebe, moguća preeklampsija) i mislim da malo pretjeruju jer je meni tlak sad skroz oko 120/70 kak je i bio a zadatak mi je do petka svaki dan mjeriti i zapisivati tlak i donijeti joj taj papir na pregled.
13.11. 🥰👶🏼💙
Ivona, sretno! Sigurna sam da je zahvat prošao sad već i da se dobro oporavljaš sa svojim sinčićem u krilu. :)
----
Cure, dal' neka od Vas svaku noć sanja porod? Toliko me obuzelo razmišljanje o tome da uopće ne spavam, već samo mislim da ću svaku noć ići u rodilište. :/
Jučer sam završila s kupnjom svih stvari za rodiliše pa ću danas složiti torbu (još čekam da mi stignu spavaćice koje sam naručila). Imam pitanje - dal u bolnicama imaju odjeću za bebe za tih par dana u rodilištu ili moram nositi odjeću za bebu?
I pitanje vezano za izdajalicu - kupiti prije ili pričekati i vidjeti kak će mi prihvatit sisu?
Sretno svima! :)
Naša srećica** 12/2021
I sad sam skužila da nisam napisala, meni je bio 140/90 tlak na koji mi je propisala tablete.
13.11. 🥰👶🏼💙
Ivona, sretno! Sigurna sam da je zahvat prošao sad već i da se dobro oporavljaš sa svojim sinčićem u krilu. :)
—-
Cure, dal' neka od Vas svaku noć sanja porod? Toliko me obuzelo razmišljanje o tome da uopće ne spavam, već samo mislim da ću svaku noć ići u rodilište. :/
Jučer sam završila s kupnjom svih stvari za rodiliše pa ću danas složiti torbu (još čekam da mi stignu spavaćice koje sam naručila). Imam pitanje - dal u bolnicama imaju odjeću za bebe za tih par dana u rodilištu ili moram nositi odjeću za bebu?
I pitanje vezano za izdajalicu - kupiti prije ili pričekati i vidjeti kak će mi prihvatit sisu?
Sretno svima! :)
Skoro svaku noć sanjam porod ili da mi je pukao vodenjak ali to većinom bude pun mjehur pa onda trcim na wc i na sreću nisam se još ni jednom popiskila 🤣
Imala sam i ja takvu dilemu za izdajalicu, ali sam na kraju kupila jer smatram da bolje da imam u slučaju da mi dođe puno mlijeka da to mogu izdojiti van nego da mi se sve začepi i da predugo čekam na to da mi ju neko kupi donese opere i slično. Ako mi i ne bude trebala, bacila sam 300 kuna onda, al budem ju prodala.
13.11. 🥰👶🏼💙
Hvala cure na navijanju ali moj Luka ne daje nikakve naznake da bi danas van 😆
Danas nam stizu najmanje 3 bebice 🥰🥰🥰
Ivona, Monalisa, Mala_Ive sretno cure i cim prije ljubile svoje male štruce 💜💙💙
Odoh s muzem na kavicu, tipkamo se kasnije 🙋🏻♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hello ženske. 🤗
Jeste dobro danas ? Vjerujem da ste napunile baterije za vikend pa da ovaj novi radni tjedan može početi i donijeti puno novih, jesenskih bebica. 🍂🤎🤱🏼🥳
Ja sam se fino naspavala, tako da bi danas mogao biti baš dobar dan. Vidim da pišete o snovima vezanim uz porod, i moram reći da uopće nemam takvih snova. Više se mučim sa dojenjem u snu. 😅 To me baš proganja očito.😂
Johnny, hvala na odgovoru. Morat ću onda svakako u petak na kontroli to napomenuti pa ću vidjeti dal je ista situacija i kod mene. 😄
Sanjarka88, baš forica, zbilja bi bilo štosno da baby L. odluči danas van. 😄💪🏻 Hajmo maleni, iznenadi svoje i dođi na svoj dan. 🤩🙌🏻🥂
Ivona1505, sretno danas još jednom, vjerujem da je maleni Matej već u naručju i da se mazite najviše! 🥰❤️
Marija3998, malena Kaja je preslatka! 😍😍 Kako si je samo premedeno uredila, predivna je! 🤩 Uživajte curke jedna u drugoj. ❤️🤗
Sretno danas ako neka ima pregled. Uživajte gledajući svoje mališane. 🤩🎉🥰
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Sortiraj odgovore
Najstariji