Evo novosti kod mene, jučer sam na kraju kasno navečer morala na carski rez (iako to nisam očekivala). Kad je puknuo vodenjak oko pola 5 ujutro, otišli smo odmah u rodilište. Hodala sam, bila na pilates lopti itd., no ništa nije pomoglo, trudovi su bili neredoviti i sve skupa kao da je stajalo na mjestu. A najbolje od svega, bebu su procijenili na skoro 4kg, no na kraju nema niti 3 kg.
Isuseeee :D :D ajme daj boze da je i meni tako amy. Nisu te inducirali?
Cestitam, nadam se da ste dobro oboje :-)
Cure, zna li neka zasto su me na indukciju koja bi trebala biti u pon narucili da dodem u nedjelju u bolnicu!?
Imam doma malog i muza same, nikako mi se ne da biti u bolnici duze no sto je potrebno. Mislila sam pitat da dodem na pretrage ako treba?pa da me puste doma popodne u noc i vratim se s muzem ujutro kad pustimo malog u vrtic.
Hvala puno!
Ivana
Moji dojmovi iz TA SVD, svi ljubazni, malo se duze ceka al to je tak, ja zatvorena, malac super, plodna voda isto uredna, kontrola za 21.10 ak se nekaj ne desi do tad 😅
Onda se vidimo 21.10.😁
Ohoo moze :D
Jutro drage, koje ste rodile prije mjesec, dva, dali ste dobile menstruaciju? Ja sam 23.9 rodila i krvarila nekih 8 dana, ostalo bi ponekad smefe na ulošku. Mali sisa, i bio je nervozan dve noći, da bi jučer bolio me stomak i svjeza krv krenila, nista puno svega par kapi, sad nez dali je to menstruacija trebala biti, ali pošto dojim nije
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Cestitke svim mamama❤️
Mateja, rodila sam 19.9, jos smedarim, menstruacije nema jos na vidiku. Isto mi je i da je dobijem, svakako mi i ovo curka🤦♀️
Mame jedno pitanje... Lošija krvna slika pred kraj trudnoće? Jel se koja susrela s tim.... Ušla sam već u 38. tjedan i ginekologica me poslala vadit urin i krv jer je očito bila zaboravila ranije to. Međutim zovem maloprije sestru medicinsku da pitam za nalaze i nema šta mi nije nabrojala 🙄. Od hemoglobina, leukocita, trombocita, bakterije u urinu... Kasnije će me zvat da mi reču šta moram dalje. Malo mi nije svejedno... Čak mi lako zbog mene, al ako je takvo stanje ko zna kako je bebi u trbuhu, jel sve uredu, jel bar on ima sve potrebno... Jel koja imala od vas lošu sliku?
Cure, zna li neka zasto su me na indukciju koja bi trebala biti u pon narucili da dodem u nedjelju u bolnicu!?
Imam doma malog i muza same, nikako mi se ne da biti u bolnici duze no sto je potrebno. Mislila sam pitat da dodem na pretrage ako treba?pa da me puste doma popodne u noc i vratim se s muzem ujutro kad pustimo malog u vrtic.
Hvala puno!
Ivana
Ista stvar i kod mene(muz, dijete, vrtic) , u cetvrtak treba carski bit a u srijedu bi me zaprimili, kako inace stignu sve pretrage obaviti a sad nek se dode dan ranije🤦🏼♀️ umjesto da ko gospođa dođem taj dan kad treba
Hvala svima na čestitkama, jel bi mogao neko postaviti link od grupe za mame negdje sam ga za gubila
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/jesenske-bebe-2021-91701?page=40
Baby N 💙
Hvala svima na čestitkama, jel bi mogao neko postaviti link od grupe za mame negdje sam ga za gubila
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/jesenske-bebe-2021-91701
Evo link za mame i bebe 🙂 javi nam se 🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Bok cure, prvo da čestitam svima na bebicama a vama koje još maaalo čekate da budete strpljive i snažne kada treba🤗🥰
Ja vas škicam sa zimskih🙈
Evo zanima me vas par vidim da trebate na indukciju i slično, postoji mogućnost da i mene to čeka zbog epilepsije, sve ovisi dali će beba doć prije njihove zamisli, inače od početka trudnoće se vodim u Petrovoj bolnici. E sad ako neka cura mora zbog nekog određenog razloga na indukciju a ne zato jer je premašila termin ili ako znate nekoga da je išao iz sličnih razloga, dali se dolazi tipa na inducirani tjedan dana prije termina, par dana prije ili kako, pa ako imate tu informaciju da podijelite 🤗 Muž bi htio ići samnom na porod a nije cijepljen, termin je početkom 2. mjeseca, pa bi ta indukcija pogodovala da zna kad da sd testira a opet htjela bi da to samo krene a onda ko zna dali će stići nalaz testa 🙉
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji