Termin pregleda, sad tek vidim da sam krivo napisala, nije 23. nego 24.2. ali to je taj privatnin pa ne moraju ni biti oba na popisu da ne zattpavam listu 😁
Iduci kod moje gin je za mjesec dana, 18.3.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Nisam ni grama dobila, jer slatko mi se gadi, samo slano da mi je, i salate.. A jedva mogu 2 puta na dan pojesti jer že mucnina i zeludac od jutra krenu, evo tek sad se malo smirilo. Tri trudnoće niti s jednom nisam ovako imala
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Dobila sam negdje 1,3kg ništa pretjerano a jedem non stop tako da je to dobro. Mislila sam si bože ako ću toliko jest do kraja trudnoće skupiti ću 20kg 🤦🏻♀️🤣
Htjela sam vas pitat do kad ste uzimale folnu? Ja sam počela sa 7+5 tek a to je već dosta kasno pa ne znam da li da ju nastavim uzimati i nakon prvog tromjesečja ili ne..šta vi mislite o tome? Da li će bit od pomoći i onda ili nije dobro da ju uzimam?
Ja nisam isto nista dobila, smrsavila sam od mucnina. Imala sam 64 sad sam pala na 60kg. Danas mi je opet grozno. Bila sam do grada, tako mi dosao gust za hamburgerom i naravno smazala sam ga u sekundi ali evo zato patim cijelo popodne slabost i mucnina..Ne mogu primirisat nista danas vise od hrane. Pitat cu sutra ginekologa da mi nesto napise za mucnine. Kazu da je dobar Reglan ali necu koristit nista bez da mi on da zeleno svjetlo. Sutra mi je tek u 18h pregled pa cu vam se javiti poslje pregleda.🙏
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Termin pregleda, sad tek vidim da sam krivo napisala, nije 23. nego 24.2. ali to je taj privatnin pa ne moraju ni biti oba na popisu da ne zattpavam listu 😁
Super za dobar nalaz i da je bebica u redu. 🥰🥰🥰🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Super za dobar nalaz i da je bebica u redu. 🥰🥰🥰🥰
Hvala ti, sretno i tebi sutra ❣
Pitaj svakako, ali vjerujem da ce se uskoro lagano smirivati, ja sam docekala. Iako sad sam na poslu i muka mi je, ali kako god, nije nepodnosljivo ni neprestano kao prije.
Nisam jos nista dobila sto se kg tice, zapravo kako mi koji dan vaga pokaze haha, ali varira unutar pola kg.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Dobila sam negdje 1,3kg ništa pretjerano a jedem non stop tako da je to dobro. Mislila sam si bože ako ću toliko jest do kraja trudnoće skupiti ću 20kg 🤦🏻♀️🤣
Htjela sam vas pitat do kad ste uzimale folnu? Ja sam počela sa 7+5 tek a to je već dosta kasno pa ne znam da li da ju nastavim uzimati i nakon prvog tromjesečja ili ne..šta vi mislite o tome? Da li će bit od pomoći i onda ili nije dobro da ju uzimam?
Ja Sam folnu pila mozda dva mjeseca vec prije trudnoce, I sad naravno nastavila.. Mislim da folna ima po tromjesecjima da se tako izrazim, 1,2 I 3..
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Hvala vam puno cure onda ću i ja nastavit. Nadam se da neće loše utjecati na bebu sta sam ju kasnije počela uzimati.
Ajme cure citam kako se ništa skoro niste udebljale u proalim trudnocama, ja sam dobila 18 kg sa 42 na 60 došla a mala sam 150cmnadam se da u ovoj necu preko 10 jer trcim za todlericom stalno
Bas mi je drago da su vam pregledi super prosli, nadam se da ce i moj prvi sutra ook proci.. Malo me nervoza hvata
Ima li tko iskustva sa poliklinikom Vaš pregled?
Pozdrav drage cure evo i mene nove :)
Ja idem u ponedeljak na prvi pregled bit će mi onda 6 +3, baš me strah jer sam prošle godine imala 2 spontana(jedan u 6tt, a drugi u 9+5).
S time da onda nisam uopće imala nikakve simptome, a sad sam imala prije 4 dana smeđkasti iscjedak, tj. Samo kod pišanja mi se pojavilo i sad onak svaki dan dok se obrišem vidim onak laganu boju. Pa neznam dal mi se već to sad priviđa ili ne :P i na wc idem svakih pol sata i baš me onak u trbuhu boli čudno. A o umoru da i ne pričam.
Nadam se da je to to sad i da bude nam treća sreća!!
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji