Missy prekrasna beba ❤ odlično
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Missy divna bebica 😍 bas za rastopit se 🥰 drago mi je da je sve uredu 🥳💞
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Missy, divna bebica. 😍 Baš se veselim svom pregledu kad vidim kolika je beba u tom tjednu. Ja vi biti 11 plus 3 na idućem pregledu.
Drago mi je da je sve prošlo super. Na pregledu kod privatnika ćeš svakako dobiti detaljnije informacije tako da sad se opusti i mazi trbuščić. 😍😍😍
Da, jedva cekam taj pregled kod privatnika, ova moja komentira kako se beba lijepo mice, a ja to nista ne vidim jer je ekran prema njoj okrenut 😬 Ali bar se mogu opustiti sad, bas je dug taj period od prvog do drugog pregleda haha.
Ti ces biti taman tjedan kao i ja sad 😊
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Kome treba, ima od danas u Kauflandu neka ponuda za trudnice, kupila sam tajice za 40 kn, a imaju i neke tunike i majice, ali mi se najmanji broj cionio jako sirok pa nisam uzela. I jastuk za dojenje je 80 kn, ali planiram uzeti ipak neki malo kvalitetniji. Bar sam tajice uhvatila kad vec u Lidlu nisam 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Ja sam bas neki dan gledala u Lidla
Ali rano mi je za to jos naravno
Od prosle trudnoce sam sacuvala dvoje h&m traperice za trudnice, nesto savrseno 😍 tocno mi dođe da ih nosim i inace 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nema vam veze vasa visina, s bebinom težinom. Ja sam u sve tri trudnoće imala na početku 50 kg, 163 cm, prva beba 2750kg,druga 3820kg,treća 4043kg,sad me vec strah koliko ce imati četvrta. Sada imam 58 kg, mislim da s ovim mućninama necu nesto puno kg dobiti. Inaće bas u svakoj trudnoći po 18 kg, i uvjek se vratila na staru kilazu
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Nema vam veze vasa visina, s bebinom težinom. Ja sam u sve tri trudnoće imala na početku 50 kg, 163 cm, prva beba 2750kg,druga 3820kg,treća 4043kg,sad me vec strah koliko ce imati četvrta. Sada imam 58 kg, mislim da s ovim mućninama necu nesto puno kg dobiti. Inaće bas u svakoj trudnoći po 18 kg, i uvjek se vratila na staru kilazu
Ma znam, tjesim se samo 😂
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Uh. Preko 4kg mi je horor
Ja imam usku zdjelicu, prosli put su se do zadnjeg mislila dal da me Salju na carski
I onda izmjeree malog jos jednom u rađaoni i kazu 2.8kg idemo prirodno
Na kraju se rodio sa 3.3 i slomljenom ključnom kosti 😣
Sta se kg tice
Prva t 9, druga 6
Nadam se da ni u ovoj necu preko 10, Max 12
Uh. Preko 4kg mi je horor
Ja imam usku zdjelicu, prosli put su se do zadnjeg mislila dal da me Salju na carski
I onda izmjeree malog jos jednom u rađaoni i kazu 2.8kg idemo prirodno
Na kraju se rodio sa 3.3 i slomljenom ključnom kosti 😣
Uh, grozno 🥺 Brzo se oporavio?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji