🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
.
LANA 07.08. 💜 - Missy88
KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
CURICA 21.08. 💜 - Mila12
KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
TOMA 29.08. 💙 Jambica
NIKOLA 30.08. 💙 MadameI
.
FABIJAN 01.09. 💙 Haru
DRAGUN 01.09. 💙 Mokosh
KARLO 03.09. 💙 Jana25
DEČKO 07.09. 💙 Malamaka
LUKA 12.09. 💙 Ivkica
LIVIA 13.09. 💜 Natalija91
NOEL 13.09. 💙 Muffin
NIKO 16.09. 💙 Bumac95
ABIGAIL 17.09. 💜 Bebushka
EVA 19.09. 💜 Sunce7
KORINA 19.09. 💜 Daniella2207
NIKA 22.09. 💜 Traveller
TEO 23.09. 💙 Mateja31
IVAN 23.09. 💙 Ane_Ši
ROKO 23.09. 💙 aAnchy
CURICA 23.09. 💜 Tracy
DEČKO 24.09. 💙 Leonoah
MATIAS 24.09. 💙 Plavabosanka
RITA 26.09. 💜 Rita37
RITA 28.09. 💜 Lovely
.
DEČKO 01.10. 💙 Japanka
DEČKO 01.10. 💙 Sanjalica5
ŠIMUN 03.10. 💙 Bilja
OLIVIA 04.10. 💜 Bubica_0706
ENA 04.10. 💜 Lisa27
CURICA 05.10. 💜 Orhideja13
JAKOV 06.10. 💙 Zara7
NINA 08.10. 💜 Keto35
DEČKO 09.10. 💙 Jackie27
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro curke!
Orhideja I Jackie čestitam na bebačima 💖🎉
Što se dojenja tiče, nemam neke savjete posto sam prvorotka, ali eto probat ću, nadam se da ću uspjeti. Baš sam primijetila da su mi se zadnjih par tjedana cice bile nekako ispuhale, a sad su opet bolne. Ne znam što bi mislila o tome, valjda će bit sve ok i valjda ću imati mlijeka..
Ja ću bome i danas odmarati, ništa mi se ne da, glava me boli već drugi dan za redom, još uvijek sam u krevetu, mislim da se tijelo privikava na sezonu grijanja 😏 jel vi koristite neke difuzore, ovlaživace zraka ili nešto slično sad dok grijete? Ja bi najradije samo one posudice s vodom stavila na radijator i to je to..
Jutro cuuure, ja se upravo vratila s HZZO-a. Morala sam ici provjeriti jesu li zaprimili moj mail, inace ne bi imala mira. Al dobro nisam isla bezveze. Taman vrata do je patronazna sluzba, pa sam pokucala pitati sto trebam za prijavu. Ljubazna teta je sve lijepo zapisala sto ju je zanimalo i rekla da se javim dan kada me budu pustali iz bolnice, jer sestra dolazi u posjet odmah sljedeci dan.
E i imam jedno pitanjce...kako stojite s putovanjima cca mjesec dana pred porod? Jel koja isla negdje ili planira? Mi sad za vikend trebamo za Osijek u posjet našima i po sve stvari za malisu (krevetic i kolica su jos uvijek tamo da ne prave guzvu u stanu). Pitali smo doktora na zadnjem pregledu, pa se šalio: ima i u Osijeku odlicna bolnica. Na kraju je rekao da cesce stajemo da prosecem i protegnem noge i da pijem puno vode.
Buhtlica34, shopping ulovi su ti preslatki. Dekica je 😍.
Orhideja i Jackie27, cestitam vam od srca na malim smotuljcima. Zelim vam brz oporavak. Uzivajte i mazite se puno. 💖💙👶👶🤱🤩🥳
Ivona1505, ajme...imas dosta djetinjastog svekra. 😂 Ne mogu vjerovati da se duri zato sto si mu zabranila objave fotki na FB. To je vasa odluka koju bi trebao postovati.
Orhideja i Jackie čestitke na bebicama 🥰🥰 mazite se i pazite 💙💜
Jackie daj gle malog čupavca 😍😍😍 moze rep jos malo napraviti 😂
Jako mi je drago da si kao prvorotka svoj porod dozivjela tako pozitivno. Iako zvuci dugo i iscrpljujuće.
Kada si posložimo u glavi da će vjerovatno trajati, da mora boliti, da drip nije najgori neprijatelj kao ni naljeganje na trbuhu bit će nam generalno lakse i prije i nakon.
Naravno ne odnosi se na doktore koji bi isli kući sa dezurstva pa primjenjuju milijun nepotrebnih intervencija kako bi se dijete cim prije rodilo. Ima svega među njihovim redovima, od svega toga jedino se bojim nestručnosti pojedinaca koji zbog svog ne znanja mogu moj i djetetov život dovesti u pitanje....a vidili smo svega na temi tako da nazalost ima toga po bolnicama 😓
Plava bosankaMislim da nema smisla da samo nazoveš i da pitaš, niti to tako funkcionira ako je tako nešto u pitanju. Radije nazovi i napravi termin pa otidji na kontrolu, ako misliš da nešto nije ok. Ni ja se ne bih zezala ili odugovlacila. Jesi li imala preglede prije otpusta iz bolnice, i nakon koliko ti se to pojavilo od o.p? Da li znaš ko te porodio? Dr Seeborg? Dr. Werner? (Ober dr. su obojica) Oni većinom samo operiraju, ostali dr. poradjaju porode bez komplikacija, ili većinom samo zasiju rez… tako da ako budes pitala za termin pitaj sa nekim od njih dvojice u TA. Javi nam šta su ti rekli. bit će sve uredu 🙌
Imala sam pregled prije otpusta da, tad nije bilo te kvrge. Pojavilo se prije možda 4-5dana. (https://ibb.co/0BLGxwF) evo i slike kak to izgleda kad sam u gacama ko da k. imam🤣🤣 i kad se to dira osjeti se puno malih kvržica🙄
U otpusnom pismu pise Dr Seeborg, morala sam gledat jer pola njihovih imena nisam popamtila jer kad sam vidjela toliko doktora oko sebe sve me strah uhvatio a oni me samo salijetali osjecala sam se ko u filmu😅 Jel mogu onda trazit termin s doktorom koji me porodio?
On je jako dobar doktor i specijalista. Naravno da možeš tražiti termin sa njim, ali naglasi da je zbog toga nakon poroda. Ako ti daju dugo da čekaš u velikoj klinici, on radi i u Donaueschingenu privatno pa tu možeš dobiti termin i puno prije. Javi mi pa ti mogu poslati kontakt i dalje upute za Donau…
I možda može pokusati moj muz sa pozivom, mi smo se sprijatelji sa njim nakon što sam ja svaki 2. tjedan prošle trudnoće imala kolpokospiju kod njega zbog sumnje na karcinom. Hvala Bogu nije bio.
Vidim sada kako izgleda i naravno da to trebas kontrolirati.
Baš ću probati danas nazvati da vidimo. Sve me strah da nije bruh iskočio kad tako izgleda. 😟
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Jackie jaoo vidi čupka maloog🥰🥰😍 čestitam i brz oporavak zelim🥰❣❣
Ivona ne mogu vjerovati to za svekra da se duri ko da smo dijeca. Ja sam mislila da će moji stavljat slike na fejs i pisat statuse ali nisu za čudo,a nisam ih čak ni upozorit morala.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Inače dobro jutro ženice.... 😊 Zahladilo je bome lipo, a bura ne pomaze ❄️
Ja osim prospavane noći nemam sta prijavit 💪
Bolovi zdjelica,prepone klasika. Kako koji dan. Nekad nista , nekad ajme. Lažnjaci su skroz nestali skoro 🤷🏻♀️
Opet mi zadnja 2-3 dana zna biti pritisak na želudac i pluća , bas sam mislila da sam gotova s time 🙄 al naravno da nisam kad trbuh ponosito visoko stoji i dalje. Udarci u rebra su ajme majko a pogotovo kad me drmne s lijeve strane..srce me zaboli, doslovno 😂
Apetit mi se povećao sad pred kraj 🤦🏻♀️
Jos malo 😊
Kako ste vi? Slabo ste pisale za vikend
Buhtlica sve mi je pre slatko 😍🥰😍
Mia mi u St rađamo isključivo u njihovim spavačicama. Meni prije 5 godina a rađala sam u 6mj i već je bilo dobro zagrijalo mi u boksu nije bilo vruće niti malo.
Poslije u sobi je jako i tu sam se presvukla u svoje.
MARELA gadni su ti Flash beckovi slazem se 🤦🏻♀️😁 mene jos nisu rasplakali samo usrali u gaće 😂😂😂 nadvalala sam tu krizu , sad sam opet jaka i hrabra. Vidit ćemo do kada 😁
Dojenje 🤷🏻♀️ imam volju pokušat. Prvo dvoje nisam dojila ( iz različitih razloga, ni jedan razlog nije vezan uz problematiku dojenja) , sad opet planiram. No iskreno mislim da nisam dovoljno zagrijana za taj proces da bi se patila mjesecima bude li problema oko toga 🤷🏻♀️ pa eto. Tko će da osudi nek osudi.
Ali jedno je i pričat sada a drugo pod hormonima. Vidit ćemo....planiram ovaj tjedan pogledat rodin tečaj i dojenju..pa ćemo vidit
Ivona tvoje dijete i tvoje želje. Nek se duri. Uostalom, prepusti to muzu ne treba ti to.
Lady. D ja sam ti sad za vikend išla u Graz, isto sam misec dana do poroda, i sve je prošlo ok. Misl. Da možeš slobodno ići ako nisi imala nekih problema do sada, pa nećeš sad misec dana bit zatvorena u kuću i čekati porod. Stani kad bude potrebno malo da se odmoriš I rastegnes noge i to je to. 😎😊
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
.
LISTOPAD:
Mala_Ive 11.10.
Johnny 11.10.
Monalisa 11.10.
Sanjarka88 12.10.
Lorre 12.10.
Lollypop 12.10.
MARELA 12.10.
Tienna 12.10.
SweetDream15 12.10.