Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    18. Veljača 2021. 09:36

Mišić

Lisa ajme te noćne more i živahni snovi.. baš zna poremetiti, je l´ da?

O da... ovo mi je bio prvi takav recimo 😀 i nadam se da ih nece biti tako pumo

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Endzrue
    18. Veljača 2021. 09:39

Vortexmoon

Pozdrav cure, nisam se odavno javljala.
    Zelim prvo da posaljem brdo zagrljaja curama Maj4, Dubrovcanka i kristina 💕
    Ja sam danas 9 sedmica i 4 dana, spadam u one cure bez mucnina i povracanja. Za par dana se narucujem na drugi pregled i danas sam izvadila nalaze; krvna slika odlicna (zeljezo 27 omg 😂) a u urinu prisutan veliki broj bakterija i leukociti i nitriti. Nadam se da ce pomoci cajevi i dosta tekucine i da necu morati piti antibiotike.
    Meni se pojavio bijeli iscjedak bez mirisa u ovoj sedmici, mozda ima veze s ovom upalom pronadjenom u urinu. Kakvi su vama nalazi?
    Na prvom pregledu 6+3 culo se srce. Jako se nadam da to malo srce kuca i sada i molim Boga da sve bude uredu.
    Mi smo dvaput imali odnose samo smo bili pazljiviji i njezniji, nije bilo problema nikakvih.
    Ovaj forum je divan, svacije iskustvo pomogne nekome, smiei nekoga i utjesi. A mogu misliti koliko ima cura koje samo citaju bez registrovanja na forum. Pozdrav i njima 😂😂

Ne bi ti htjela veselje kvarit al željezo nije toliko bitno koliko feritin (zalihe željeza u tijelu), to traži izvadit kod svoje doktorice opće prakse. Meni je isto željezo 27 od 30 a feritin mi je 31 a maksimala je od 13 do 150..i po njemu sam anemična i moram pit željezo. U prvoj trudnoći to nisam znala i  nakon poroda mi je radi tog palo željezo na 5 jer su zalihe bile premale. (3mj mi je trebalo da dođem sebi) pa eto čist info da si i to provjerite 

• Ninuskaa
    18. Veljača 2021. 09:44

Cure da se nadovežem, i ja sa strahom idem na wc pogotovo kad osjetim da mi je iscjedak, čim osjetim trčim na wc da vidim da slučajno nisam prokrvarila, uzas nikako se ne mogu smiriti i ne mislit na to ☹
    A što se tiče odnosa od kad smo saznali da sam trudna htjeli smo nakon tjedan dana možda al sam radije pričekala da obavim prvi pregled i uvjerim se da je sve u redu i kad sam obavila pregled nakon toga smo imali odnos 2-3 puta.

Sanjarka88
    18. Veljača 2021. 10:13

Missy kad je pregled, željno iscekujemo 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Veljača 2021. 10:18

Traveller

Sanjarka88 🐰

U 10:30 joj je pregled, čekamo. 😍

Sve pamtis 🤣

Jana25
    18. Veljača 2021. 10:19

Jeli Missy ovdje po tjednima najduze trudna?

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Sanjarka88
    18. Veljača 2021. 10:22

Jana25

Jeli Missy ovdje po tjednima najduze trudna?

Endzrue i Misic imaju prije termin 

Sanjarka88
    18. Veljača 2021. 10:30

Traveller

Sanjarka88 🐰

Traveller

Sanjarka88 🐰

Sve pamtis 🤣

Znaš me. 😂😂

Nevjerojatno, idući tjedan imamo već nekoliko cura koje će ući u drugo tromjesečje. 😍😍😍

Vrijeme bas leti 🥰
    A ti nisi poglupila u trudnoći 🤣

Missy88
    18. Veljača 2021. 10:37

Sanjarka88 🐰

Traveller

Sanjarka88 🐰

Traveller

Sanjarka88 🐰

Sve pamtis 🤣

Znaš me. 😂😂

Nevjerojatno, idući tjedan imamo već nekoliko cura koje će ući u drugo tromjesečje. 😍😍😍

Vrijeme bas leti 🥰

😂
    Hvala cure ❤ cekam jos, nisam nikad kod ove svoje gin bila na redu kad sam narucena 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Sanjarka88
    18. Veljača 2021. 10:42

Traveller

Sanjarka88 🐰

Traveller

Sanjarka88 🐰

Traveller

Sanjarka88 🐰

Sve pamtis 🤣

Znaš me. 😂😂

Vrijeme bas leti 🥰

Nisam još, ima vremena. Ali zato udaram koljenom i bokom u svaki cosak u kući. 😂😂😂🤦‍♀️ Puna sam modrica.

Missy 😍

A mora negdje udrit 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.