Lisa ajme te noćne more i živahni snovi..baš zna poremetiti, je l´ da?
O da... ovo mi je bio prvi takav recimo 😀 i nadam se da ih nece biti tako pumo
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Pozdrav cure, nisam se odavno javljala.
Zelim prvo da posaljem brdo zagrljaja curama Maj4, Dubrovcanka i kristina 💕
Ja sam danas 9 sedmica i 4 dana, spadam u one cure bez mucnina i povracanja. Za par dana se narucujem na drugi pregled i danas sam izvadila nalaze; krvna slika odlicna (zeljezo 27 omg 😂) a u urinu prisutan veliki broj bakterija i leukociti i nitriti. Nadam se da ce pomoci cajevi i dosta tekucine i da necu morati piti antibiotike.
Meni se pojavio bijeli iscjedak bez mirisa u ovoj sedmici, mozda ima veze s ovom upalom pronadjenom u urinu. Kakvi su vama nalazi?
Na prvom pregledu 6+3 culo se srce. Jako se nadam da to malo srce kuca i sada i molim Boga da sve bude uredu.
Mi smo dvaput imali odnose samo smo bili pazljiviji i njezniji, nije bilo problema nikakvih.
Ovaj forum je divan, svacije iskustvo pomogne nekome, smiei nekoga i utjesi. A mogu misliti koliko ima cura koje samo citaju bez registrovanja na forum. Pozdrav i njima 😂😂
Ne bi ti htjela veselje kvarit al željezo nije toliko bitno koliko feritin (zalihe željeza u tijelu), to traži izvadit kod svoje doktorice opće prakse. Meni je isto željezo 27 od 30 a feritin mi je 31 a maksimala je od 13 do 150..i po njemu sam anemična i moram pit željezo. U prvoj trudnoći to nisam znala i nakon poroda mi je radi tog palo željezo na 5 jer su zalihe bile premale. (3mj mi je trebalo da dođem sebi) pa eto čist info da si i to provjerite
Cure da se nadovežem, i ja sa strahom idem na wc pogotovo kad osjetim da mi je iscjedak, čim osjetim trčim na wc da vidim da slučajno nisam prokrvarila, uzas nikako se ne mogu smiriti i ne mislit na to ☹
A što se tiče odnosa od kad smo saznali da sam trudna htjeli smo nakon tjedan dana možda al sam radije pričekala da obavim prvi pregled i uvjerim se da je sve u redu i kad sam obavila pregled nakon toga smo imali odnos 2-3 puta.
Missy kad je pregled, željno iscekujemo 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
U 10:30 joj je pregled, čekamo. 😍
Sve pamtis 🤣
Jeli Missy ovdje po tjednima najduze trudna?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jeli Missy ovdje po tjednima najduze trudna?
Endzrue i Misic imaju prije termin
Sve pamtis 🤣
Znaš me. 😂😂
Nevjerojatno, idući tjedan imamo već nekoliko cura koje će ući u drugo tromjesečje. 😍😍😍
Vrijeme bas leti 🥰
A ti nisi poglupila u trudnoći 🤣
Sve pamtis 🤣
Znaš me. 😂😂
Nevjerojatno, idući tjedan imamo već nekoliko cura koje će ući u drugo tromjesečje. 😍😍😍
Vrijeme bas leti 🥰
😂
Hvala cure ❤ cekam jos, nisam nikad kod ove svoje gin bila na redu kad sam narucena 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sve pamtis 🤣
Znaš me. 😂😂
Vrijeme bas leti 🥰
Nisam još, ima vremena. Ali zato udaram koljenom i bokom u svaki cosak u kući. 😂😂😂🤦♀️ Puna sam modrica.
Missy 😍
A mora negdje udrit 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji