Cure nisam baš aktivna ali da se javim. Završila na hitnom pregledu radi krvarenja, zasad sve ok, srce kuca (6tt). Ali imam veliki hematom i završila na strogom mirovanju pod dijagnozom prijetećeg pobačaja. Samo krevet - wc, što je neizvedivo uz todlera :(
Zasad sam od doma ali uskoro bi trebala otići do ured pa moram reći šefu.. A stvarno nisam mislila tako rano govoriti.. Iduci pregled za 2 i pol tjedna..
Zao mi je sto moras mirovati ali najbitnije je da srce kuca i da je beba dobro, izgurat ces ti to❤
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Pozdrav cure, nisam se odavno javljala.
Zelim prvo da posaljem brdo zagrljaja curama Maj4, Dubrovcanka i kristina 💕
Ja sam danas 9 sedmica i 4 dana, spadam u one cure bez mucnina i povracanja. Za par dana se narucujem na drugi pregled i danas sam izvadila nalaze; krvna slika odlicna (zeljezo 27 omg 😂) a u urinu prisutan veliki broj bakterija i leukociti i nitriti. Nadam se da ce pomoci cajevi i dosta tekucine i da necu morati piti antibiotike.
Meni se pojavio bijeli iscjedak bez mirisa u ovoj sedmici, mozda ima veze s ovom upalom pronadjenom u urinu. Kakvi su vama nalazi?
Na prvom pregledu 6+3 culo se srce. Jako se nadam da to malo srce kuca i sada i molim Boga da sve bude uredu.
Mi smo dvaput imali odnose samo smo bili pazljiviji i njezniji, nije bilo problema nikakvih.
Ovaj forum je divan, svacije iskustvo pomogne nekome, smiei nekoga i utjesi. A mogu misliti koliko ima cura koje samo citaju bez registrovanja na forum. Pozdrav i njima 😂😂
Bok, drago mi je da ti je prvi pregled dobro prosao❤ Super da nemas mucnine! A ove bakt.u urinu mi ne djeluju kao nesto zabrinjavajuce, cini mi se da je to dosta cesto kod trudnica.
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Sto se odnosa tice, zadnji je bio 20.12.2020.
Ja ne da sam djevica nego mi se i paučina nahvatala dolje 🤣
A hormoni me šibaju, ne smije bit previse njeznosti.
Al kod mene je drugacije. Zbog krvarenje dr rekla ne, pa cekamo i cekamo 😫
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
SamoMalo drago mi je da je beba dobro 🥰 ti onda odmaraj, miruj i biti ce sve ok ❤
Lori hahaha
Vortexmoon drago mi je da si se javila ❤ biti ce sve uredu 🙂
Da li koja pije caj od brusnice? On je navodno dobar za te bakterije u mokraći za trudnice...mislila sam ga uzeti malo da pijem prije neho predam za urinokulturu.
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
SamoMalodrago mi je da je beba dobro 🥰 ti onda odmaraj, miruj i biti ce sve ok ❤
Lorihahaha
Vortexmoondrago mi je da si se javila ❤ biti ce sve uredu 🙂
Da li koja pije caj od brusnice? On je navodno dobar za te bakterije u mokraći za trudnice…mislila sam ga uzeti malo da pijem prije neho predam za urinokulturu.
Lisa, ja sam pila, znam jos tu i tamo popit. Urinokultura je predana u ponedjeljak. Cekam nalaz, rekli su da ce bit do petka.
Kupila sam od enciana u dm, netko ovdje mi je preporucio jer je 100%brusnica.
Ali mislim da nije bas nesto pomogao jer je urin opet bio mutan.
Ne znam, vidjet cemo uskoro 🤞
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sto se odnosa tice, zadnji je bio 20.12.2020.
Ja ne da sam djevica nego mi se i paučina nahvatala dolje 🤣
A hormoni me šibaju, ne smije bit previse njeznosti.
Al kod mene je drugacije. Zbog krvarenje dr rekla ne, pa cekamo i cekamo 😫
😂😂😂😂
Ma bit ce i toga, ako nista u ovom prvom tromjesecju se covjek nauci strpljenju, stalno cekamo nekog vraga😂
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Cure ja si radim caj od ploda brusnice, kupim u ljekarni. Moze se jesti ovako ili napraviti caj, stavim 2 zlicice na 3-4 dcl vode. Inace imam problema s cestim upalama i to mi super pomaze, sad u trudnoci ga isto pijem pa probajte
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Jana ee ti si nam onda ovdje najveća djevica 😂😂 ludnica, dobro pa bar nemam snove još uvijek ko neke od vas 🤣 Mi mislili da se jedini ne sexamo još dala dečku neki dan da čita ovaj forum (druga tema) jer je stalno pitao pa reko daj telefon da čitam na forumu 😂
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Curke, upadam kao padobranac, nemojte zamjeriti 😊
Ja sam bila članica Jesenskih beba 2020 😊
Prodajem Bebetto Luca pro dječja kolica 3u1 jako povoljno pa ako nekoga zanimaju neka se slobodno javi na Njuškalo. Kolica su odlična, malo korištena i u stanju kao nova.
Link na oglas: https://www.njuskalo.hr/djecja-kolica/bebetto-luca-pro-3-1-oglas-33709220[njuskalo.hr]
Sretno svima! ❤️
Jutro curke, mene jucer ubila migrena, povracalo mi se od bolova. Popila sam lupocet, ali kao da sam tiktak uzela. Jos uvijek me bili i danas ali srecom manje. Nisam sve popratila, ali cure s mucninama i na mirovanju drzite se 💪🏼
Sretno svima na pregledu danas 😊
Ja se pridruzujem klubu gledanja papira nakon wca 😂 proucavam svaki put jel vidim nesto rozo, uzas, bas trauma od zadnjeg puta...
Odnosi nula bodova takoder. Strah me ful prije pregleda da nesto ne bude iako vjerujem da nema tu pomoci ako ce otic, otic ce.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji