Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Love2021
    26. Rujan 2021. 19:53

Sanjarka88 🤍

little baby

Lisa27 👶🧸🎀

Love2021

Cure ne stignem čitat zadnjih par strana ali budem 🤗
    Nego, pitanje. Kad sam ustala iscurila je iz mene kao neke gusta duga mlječna sluz i još nešto tekućeg kao malo vode. Skroz dolje po nozi. Problem je da smo se poseksali prije pa nez jel to moja sluz sa spermom, čep ili vodenjak 🤔🤣 savjet?

Meni zvuči ko spermica 🤣 al neznam moguce je i ovo drugo

Meni je jutros takoder dosta te sluzi izaslo i gacice mokre,mokre. Ali mokre su bile od te sluzu jer sam tocno osjetila kako je ta sluz izasla i automataki mi od toga sve mokro dole bilo da sam morala mijenjat gacice. Zadnjih par dana mi bas dosta te sluzi izlazi i ispada

✌️✌️✌️
    Pripremamo se 😅

Bila sam na kraju na pregledu za svaki slučaj jer su i dalje bile gaće mokre. Nije bila plodna voda, već je dr rekla da je to sluz koja bude fuuul obilna pred kraj trudnoće plus ta sperma i izgledalo je kao curenje. A sramote ja išla zbog toga na pregled🤣 Od sad samo kondom😂

Love2021
    26. Rujan 2021. 19:55

Leonoah

Hvala svima na riječima podrške, ja sam presretna što sam postala mama i već sad mi je ta mala kosata glavica cijeli moj svijet🥰 još da se izborimo za žuticom koju su nam jutros rekli da imamo i s mamin osipom i da možemo doma što prije.

Čitam i ne vjerujem koliko si se morala namučiti, budeš se psihički i fizički oporavila. Ti je sada bolje? Kak je bebica? U kojoj si bolnici bila? 

• MARELA
    26. Rujan 2021. 19:56

Leonoah

Ja sam ok, psihički malo manje jer sebe krivim što nisam u trenucima znala dobro tiskat i što je ostao bez kisika. Boli me jako rana od epiziotomije, guza isto i grčevi vraćanja maternice su baš jaki. Razvila sam i nekakav osip po cijelom tijelu koji užasno svrbi. Mlijeko mi još nije došlo i beba ne zna uhvatit bradavicu, ali trudimo se. Jutros mi kažu da ima žuticu🙈 ali sve će to sve. Presretna sam što me baš on izabrao za svoju mamu i svaki trenutak s njim mi je poseban. Predivna je beba s puno tamne kosice (ja sam prirodna plavuša) i jedva čekam da idemo doma.

Ne brini za mlijeko, nekim zenama krene tek 3.dan. probaj bebaca stavljati svako tolko da proba sisati. Ako su rave bradavice, mozete probati i sa sesiricima. I kad ti dodje mlijeko (cice ce ti se bas jako povecati i biti tople, znat ces) a on ti i dalje nece dobri povlaciti, nabavi izdajalicu ili ju trazi u rodilistu da ti je dođe do zastoja ;)

• MARELA
    26. Rujan 2021. 19:59

MARELA

Leonoah

Ja sam ok, psihički malo manje jer sebe krivim što nisam u trenucima znala dobro tiskat i što je ostao bez kisika. Boli me jako rana od epiziotomije, guza isto i grčevi vraćanja maternice su baš jaki. Razvila sam i nekakav osip po cijelom tijelu koji užasno svrbi. Mlijeko mi još nije došlo i beba ne zna uhvatit bradavicu, ali trudimo se. Jutros mi kažu da ima žuticu🙈 ali sve će to sve. Presretna sam što me baš on izabrao za svoju mamu i svaki trenutak s njim mi je poseban. Predivna je beba s puno tamne kosice (ja sam prirodna plavuša) i jedva čekam da idemo doma.

Ne brini za mlijeko, nekim zenama krene tek 3.dan. probaj bebaca stavljati svako tolko da proba sisati. Ako su rave bradavice, mozete probati i sa sesiricima. I kad ti dodje mlijeko (cice ce ti se bas jako povecati i biti tople, znat ces) a on ti i dalje nece dobri povlaciti, nabavi izdajalicu ili ju trazi u rodilistu da ti je dođe do zastoja ;)

* da ti ne dođe do zastoja.
    I cestitam na hrabrosti i hvala bogu da je ipak sve dobro izaslo. Sve si odradila najbolje kako si znala. Uzivaj dalje u maloj tamnoj kosici😄

Love2021
    26. Rujan 2021. 20:02

preggo_life

Leonoah, drž se. Nadam se da ćete doma što prije.
    U kojoj si bolnici?
    .
    Pitanje za iskusnije - koliko je normalno da trbuh bude tvrd? Ja imam osjećaj kao da mi je trbuh stalno zgrčen.

I meni je svako malo zgrčen i to već traje unatrag mjesec dana sigurno. Kad mi se grčio popila sam Magnezij direkt. Sada više ne pijem. Pitala sam svoju doktorku i rekla je da je to sve normalno 😬

• MARELA
    26. Rujan 2021. 20:02

CarpeDiem.

MarelaAha evo sada sam nasla, taj što si ti googlala je narančasto pakiranje i nije na biljnoj bazi, a ovaj žuti je sada nešto novo i vjerojatno ga nema još u Hr pa predpostavljam zašto je i skup tako.
    Pokusavam ga naci i u BiH ljekarnama ali ne uspjevam.
    Sastav mu je samo sok ploda badema, koncentrat jabučnog soka, i prirodne arome.
    Najsličnije po sastavu, a da ima u Hr i BiH sam nasla nešto na bazi papaje zove se Caricol i cijena mu je 180 kn 20 vrećica. Možda može i po komad, a vidim da ima dobre recenzije s obzirom da nije kemija.

Hvala ti Carpe, evo ja izdrzala danas bez icega prvi dan😜 ali vidjet cu kak ce biti dalje, imam boljih i gorih dana, danas je bilo podnosljivo, ali pila sam urnebesno puno vode, Jamnice i nisam bas lezala, jer bi me sigurno ulovila zgara (pa su me maloprije ulovila leđa🤣🤣).
    Pogledat cu bas za taj Caricol :)

• MARELA
    26. Rujan 2021. 20:04

bumac95

I evo da vam se pohvalim malo sa svojim dečkima. Naljutila sam ih i jednog i drugog dok sam koju fotku za razvit opalila 😂😅
    Leon, 4 i pol
    Niko, 10 dana 🥰
    https://ibb.co/qxfyNT8
    https://ibb.co/SJvSTdJ
    https://ibb.co/VjrZdJQ
    https://ibb.co/7zp1mYJ

Jao koje profi fotke bumac95😍 to sve s mobom slikas?
    Btw vidim da ga swaddlas, jel funkcionira? Kak spavate za sad?😄

Love2021
    26. Rujan 2021. 20:07

I danas kada sam bila u bolnici na pretrazi rodile su se u 1h 3 bebice ❤️ Meni nešto prekrasno, čuješ ženu kako diše i tiska u par navrata, svi ju bodre i onda plač bebice i sva bol prođe... Naravno da ima i teških poroda, ali ova 3 su mi zvučala bajno ☺️

Mateja2602
    26. Rujan 2021. 20:30

Love2021

Sanjarka88 🤍

little baby

Lisa27 👶🧸🎀

Love2021

Nego, pitanje. Kad sam ustala iscurila je iz mene kao neke gusta duga mlječna sluz i još nešto tekućeg kao malo vode. Skroz dolje po nozi. Problem je da smo se poseksali prije pa nez jel to moja sluz sa spermom, čep ili vodenjak 🤔🤣 savjet?

Meni je jutros takoder dosta te sluzi izaslo i gacice mokre,mokre. Ali mokre su bile od te sluzu jer sam tocno osjetila kako je ta sluz izasla i automataki mi od toga sve mokro dole bilo da sam morala mijenjat gacice. Zadnjih par dana mi bas dosta te sluzi izlazi i ispada

✌️✌️✌️
    Pripremamo se 😅

Bila sam na kraju na pregledu za svaki slučaj jer su i dalje bile gaće mokre. Nije bila plodna voda, već je dr rekla da je to sluz koja bude fuuul obilna pred kraj trudnoće plus ta sperma i izgledalo je kao curenje. A sramote ja išla zbog toga na pregled🤣 Od sad samo kondom😂

Love2021 hahahahaha kako sam se sada nasmijala! 😂😂 Presmiješna si. Vjerujem da ti je bilo neugodno, ali mislim da nisi ni prva ni zadnja koja je došla s tako nečim. Šta te briga, šibaj dalje. 😁 
    Leonoah jao baš mi je bilo teško ovo tvoje za pročitati, a mogu si samo zamisliti kako je tek bilo tebi koja si to sve prolazila... Ali šta kažu curke, najgore je sada iza vas. Bitno da ste dobro i da uživate. 🥰 Vjerujem da će uz malenog tamnog čupavca sve brige nestati ili bar postati manje. Nadam se i ja da će vas uskoro pustiti kući. 🙏🏻❤️ Baš si prava mama lavica-hrabrica, a i mališan isto. Svaka čast na hrabrosti i na tvom pozitivnom stavu uz to svoje malo biće. 🥰 I kako kažu curke, ništa ti nisi kriva. Dala si i više nego šta si mogla, tako da nema smisla da se kriviš za nešto na šta nisi mogla utjecati. ❤️

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Rujan 2021. 20:39

Love2021

Sanjarka88 🤍

little baby

Lisa27 👶🧸🎀

Love2021

✌️✌️✌️
    Pripremamo se 😅

Hahaha mogu mislit kako ti je bilo 🤣 ali sta te briga ako te to mučilo bolje da si provjerila 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.