Ostalim okruglicama dobro jutro želim 😊
Ja se naspavala 💪
Ima li nas jos? 😊
Jucer sam se bas preforsirala po kući, stvarno ne znam mirno 🙄 sve me zivo nakon bolilo a leđa sinoć ajme. Sreća u ležećem me nista ne boli pa mogu spavati bez greske.
Ugl. Htjedoh reći da ipak vise nisam na razini 😁
Sunce meni kod tebe zvuci da se nesto pokrenuloooo 😍👏💪🤘🤞🤞🤞
Tracy 🤞🤞🤞 da ne docekas pregled u ponedjeljak
Jackie kako je prosao pregled u TA?
Poklnčić nemoj nas samo čitati, volim kad nam pišeš ♥️
Johnny jel ti rekla da moras mirovati ili nesto? Ja sam sa 31+6 bila uloziva za 1 prst pa mi nista nije rekao. I malac je tada imao oko 1900g, nije rekao da je to mrsavo 🤭
Ja sam uzela 56 , moja djeca su 62 nosila tek sa cca 2mj 🤷🏻♀️ cak sam sad pripremila 50 za izalazak. Da li bar jedno izade kako Bog zapovida a ne ko siroče 🤣
Komplikacije meni su sjele jučer. Na izvrsenju proračuna Pise da bude isplata 17. i 20. 🤷🏻♀️
Ja sam OTP
Buba Bublica si ih vec potrosila? 😁
Marija otidji na pregled da nije upala mjehura 🤷🏻♀️
Bebushka mene je isto spasilo sta su me pustili prosli put tiskat na 9 prstiju. Nadam se i ovaj put da ce bit tako
Bumac Niko je 🥰🥰🥰 šarmer mali 💙
Rita super trbuhu za terminušu 🤘
Ugodan vikend 🍀
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://ibb.co/P41tmXx
A evo i stomak = Rita
.. Slavimo 39+0… Sto se mene tice ponedjeljak je kontrola i volila bi da se nesto pokrene… I dalje se drzi visoko al et nadam se cudu.
Aaa lijepaa trudnica 😍🥰
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Jutro drage moje trudnice, ja mislim da se kod mene nesto pokrenulo od jucerasnjeg pregleda. Oko 4 ujutro na wc i na papiru rozkasto bljedo. Kad hodam osjetim blago se stisne stomak dolje, ne stalno. Ali evo opet na wc i trag ko koncic smeđeg. Vjerojatno se otvaram
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
I ja znam za puno cura koje su išle na carski "jer se beba nije spustila". Ti misliš da u tom slučaju treba tiskati ili? Nisam te baš najbolje skužila, a zanima me tvoje mišljenje 😊
Pozz i ostatku ekipe 🤗
Da, to je moje mišljenje, ne da treba tiskat dok te trudovi ne tjeraju na tiskanje, al kad krenu takvi trudovi nemoguća je misija i pravo mučenje ne tiskat, iako se beba još nije skroz spustila
Poslušajte si ove doule i one to misle a i na rodinom tečaju su to spomenuli
https://lele.hr/blog/porod/tiskanje-na-porodu-i-3-savjeta-kako-sacuvati-medicu/
I moje drugo mišljenje: beba bi se 100% spustila da nas puste da ustanemo i napravimo par cucnjeva ili bilo kakvih uspravnih pokreta, stvarno ne kužim logiku iza ležanja na boku za spuštanje 😡
Oprostite šta sam odužila, neću vise o tome, al stvarno me ljuti ta tema 😇
Sanjarka88 rekla je nek mirujem jer je to prva trudnoća i jer je on tolko nisko, sad stalno imam osjećaj da mu sjedim na glavi 🤣 mislim da je to s mršavošću povezala s tim jer joj po dužini odgovara 34.tjednu, a po opsegu trbuha 31.pa je valjda ona to tak zaključila 🙄 ali po težini mislim da je skroz ok i u nekom prosjeku bar kolko sam ja čitala… joj, hvala na savjetu, uzela sam jučer u Kauflandu 3 bodija na akciji su, to je jedino di sam sad nabasala na tak malu veličinu, pepco ili nema ili je rasprodano uvijek, Sinsay ista stvar, jedino da naručim online.
13.11. 🥰👶🏼💙
Sanjarka imas dobar osjecaj😂 pokrenulo se, evo tocno 12 sati sam u trudovima koji su na svakih 12-15 min, oka nisam sklopila ali nisam ni mislila da ce to kod mene brzo ici. 😂 Nadam se samo da cu tijekom danasnjeg dana rodit.🙊
Mateja sretno💪
Nadam se da su i Tracy, Traveller isto tu negdje blizu zadnjeg truda.🙊
Bebushka cestitam ❤, jos jedan ekspresan porod.
Bumac95 predivan je Niko 🥰.
Meni isto nisu sjele komplikacije, zaba, sad ih ocekujem po prvi put pa ne znam jel to ima kakve veze.
Meni je isto nakon pregleda u cetvrtak na rukavici od dr bilo rozog sluzavog iscjetka i tokom dana smeckasti iscjedak, rekla je da je to normalno zbog omeksanog cerviksa i pregleda.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sanjarka imas dobar osjecaj😂pokrenulo se, evo tocno 12 sati sam u trudovima koji su na svakih 12-15 min, oka nisam sklopila ali nisam ni mislila da ce to kod mene brzo ici.😂Nadam se samo da cu tijekom danasnjeg dana rodit.🙊
Matejasretno💪
Nadam se da su i Tracy, Traveller isto tu negdje blizu zadnjeg truda.🙊
Wohooo 🎉🎉🎉
Na koliko Mislis ic u rodiliste?
Jutro drage moje trudnice, ja mislim da se kod mene nesto pokrenulo od jucerasnjeg pregleda. Oko 4 ujutro na wc i na papiru rozkasto bljedo. Kad hodam osjetim blago se stisne stomak dolje, ne stalno. Ali evo opet na wc i trag ko koncic smeđeg. Vjerojatno se otvaram
👏👏👏👏🤞🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji